Triple Red Hot 7’s

Den klassiske spilform med tre hjul er stadig hot -- og med en Wild-multiplikator på 3x bliver Triple Red Hot 7s rødglødende!
Spitfire Multipliers i bonusspillet dobler gevinster med op til 7x. Med Wild-multiplikatorer på 3x i spillet stiger spændingen hurtigt intens!

Sådan spiller du

Triple Red Hot 7s Free Games indeholder 5 gevinstlinjer.

LINJEINDSATS
Viser den aktuelle linjeindsats i penge.
Klik på venstre pil (–) for at reducere linjeindsatsen.
Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.

LINJER
Viser aktuelt antal valgte gevinstlinjer.
Klik på venstre pil (–) for at reducere antallet af linjer, der spilles på.
Klik på højre pil (+) for at øge antallet af linjer, der spilles på.

SPIN
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med den aktuelle linjeindsats og antal valgte gevinstlinjer.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin bliver ved med at spille det valgte antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, eller der udløses en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

[ til toppen ]

3x Wild-multiplikatorer

Hvert hjul har et Wild-multiplikatorsymbol, som øger din gevinst.

Gevinster med ét 3x Wild-multiplikatorsymbol og to matchende ikke-wild symboler ganges med 3.

Gevinster med to 3x Wild-multiplikatorsymboler og et matchende ikke-wild symbol ganges med 9.

[ top ]

Spitfire Multipliers og Gratis spin-bonus
Udløs gratis spin-bonussen ved at få et bonus-scatter-symbol i hvilken som helst position på et hvilket som helst hjul.

Hvis du udløser gratis spin-bonussen, får du 7 gratis spins.

Genudløs gratis spin-bonussen ved at få et bonus-scatter-symbol på hvert hjul i enhver position under de gratis spins. Bonusrunden kan genudløses flere gange op til i alt 700 gratis spins pr. bonusrunde.

Ved hvert gratis spins tildeles en Spitfire-multiplikator med en værdi på mellem 2x og 7x. Gevinster, med undtagelse af en linjegevinst, der omfatter tre 3x multiplikatorsymboler, ganges med den tildelte multiplikatorværdi.

Gratis spins spilles med samme linjeindsats og samme antal gevinstlinjer som det udløsende spin.

[ til toppen ]

Valgmuligheder

Grafikkvalitet
Tilpas grafikkvaliteten for at få en optimal animationspræstation.

• BEDST - Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) - Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM - Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV - Forringet grafikkvalitet, men gnidningsløs animation opnås selv på langsommere computere.

Lyd på hjul

Aktiver eller deaktiver den klassiske spilleautomatmusik, der afspilles, mens hjulene kører. Denne indstilling har ingen virkning, når alle spillyde er deaktiveret.

[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje.

Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

Kun den største scatter-gevinst bliver udbetalt pr. scatter-symbol. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i penge.

Uanset størrelsen af din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se betalingsoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spin-bonussen plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen er nået i gratis spins-bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke på grundlag af dine tidligere resultater, dine indsatser, saldoens størrelse, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst på et givet spin, er din chance for at vinde den igen i det efterfølgende spin nøjagtigt den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast i et meget stort antal spil af utallige spillere over en lang tidsperiode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling, kan man opleve.

Intellektuel ejendom

Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT USA og/eller andre lande. © 2015 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.