4 Fantastic Fish Gigablox

4 FANTASTIC FISH GIGABLOX SPILLEREGLER

Velkommen til 4 Fantastic Fish GigaBlox! Kan du fange den største Giga-fisk i havet?

HURTIG FAKTA

RTP Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.0%
Volatilitet Høj
Gennemsnitlig bedste gevinst efter 100 spins Alle spillere: 54 x indsats
1 af 10 spillere: 185 x indsats
1 af 100 spillere: 524 x indsats
1 af 1000 spillere: 1869 x indsats

INTRODUKTION

4 Fantastic Fish GigaBlox er en 6-hjul, 46.656 Måder-spilleautomat udviklet af 4ThePlayer. Måde-spilleautomater fjerner gevinstlinjer for at gøre det lettere at se, hvor gevinsterne er. En gevinst skabes af sammenhængende symboler startende fra det første hjul.

Gå på jagt efter den Kæmpe Blæksprutte, som kan afsløre vindende symboler, bytte symboler eller blande hele hjul for at skabe nye gevinster, eller tilkalde mægtige GigaBlox! Fisk efter gevinster i Fiske Respins bonussen, hvor Hajen kan låse multiplikatorsymbolpositioner op eller fange 1 af 4 havuhyre Stor Spil Fisk!

HVORDAN SPILLER MAN?

Spillere vælger indsatsniveau ved at bruge + og – knapperne. Se gevinsttabellen for detaljerede informationer om gevinsterne.

For at spille skal spillere trykke på SPIN KNAPPEN. Hvis der spilles på PC - og funktionen er slået til i spilindstillingerne - kan mellemrumstasten også bruges til at spinne hjulene.

Vindende symboler løftes op over hjulene, når spinnet stopper.

Gevinster udbetales fra venstre mod højre.

Samtidig eller sammenfaldende gevinster på forskellige måder tilføjes.

GIGABLOX

GigaBlox er massive symboler på forstørrede hjul.

GigaBlox symboler kan være op til 5x5 i størrelse. GigaBlox symboler vil normalt blive splittet op i 1x1 symboler med henblik på gevinstudregning.

MONEY WAYS

Fiskesymboler kan lande på et hvilket som helst hjul. Fiskesymboler lander med pengepræmier knyttet til dem, og kan vinde som på enhver anden normal måde, på tilstødende hjul fra venstre mod højre. Når en gevinst opstår, vil alle fiskesymboler, der er involveret i gevinsten, tildele den samlede præmie vist på symbolet.

Fiskesymboler kan dukke op på GigaBlox hjul. GigaBlox Fiskesymboler vil splitte til 1x1 Fiskesymboler, alle med den samme pengepræmie. Det samlede antal, der vises på GigaBlox fisken før de splittes, er summen af alle 1x1 pengepræmier for alle symboler, der danner GigaBlox. Kun 1x1 Fiskesymbolerne, der lander i hjulområdet og er involveret i en Måde-gevinst, vil blive tildelt.

SYMBOLER

WILD SYMBOL

Wild-symbolet erstatter ethvert symbol bortset fra scattere.

Wilds giver ingen gevinst og kan vises på ethvert hjul.

RESPIN SCATTER

Rammes 3 eller flere Respin Scatter på hjulene, udløses Respin bonus.

Respin Scattere på GigaBlox hjul vises ikke som store symboler, men vil vises som sammenhængende 1x1 symboler spredt over GigaBlox hjulet. Hvert 1x1 Respin Scatter spredt over et GigaBlox hjul vil tælle som en separat scatter.

TANG

Tang giver ikke gevinster.

STOR SPIL FISK

Stor Spil Fisk kan lande som GigaBlox symboler:

 • Den STORE Stor Spil Fisk vil lande som et 2x2 GigaBlox symbol.
 • Den SUPER Stor Spil Fisk vil lande som et 3x3 GigaBlox symbol.
 • Den MEGA Stor Spil Fisk vil lande som et 4x4 GigaBlox symbol.
 • Den ULTRA Stor Spil Fisk vil lande som et 5x5 GigaBlox symbol.

De samlede værdier af disse Stor Spil Fisk kan findes ved siden af hjulene, som er den samlede værdi af alle komponenterne af 1x1 symbolerne efter Stor Spil Fisk GigaBlox symbolet splittes. Alle 1x1 symbolerne, der er involveret i en Måde-gevinst, vil tildele en lige stor del af den fulde Stor Spil Fisk-præmie som en del af den gevinst.

KÆMPE BLÆKSPRUTTE FUNKTIONER

Kæmpe Blæksprutten kan tilfældigt dukke op på ethvert spin i basisspillet og udløse en af følgende funktioner:

BLÆKSPRUTTE AFSLØR FUNKTION

Tang vil afsløre symboler, hvilket garanterer en gevinst.

BLÆKSPRUTTE BLANDE FUNKTION

Hjulene blandes i en ny rækkefølge, hvilket skaber en gevinst.

BLÆKSPRUTTE BYT FUNKTION

Bytter symboler for at skabe gevinster på hjulene.

GIGA SUMMON FUNKTION

Et stort Gigablox hjul vil blive tilkaldt og indeholde symboler af størrelsen 4x4 eller større.

FISKER RESPINS BONUS

Rammes 3 eller flere Bonus Scatters i syne over hjulene, udløses Fiske Respin bonussen.

Hvert hjul, som en scatter lander på, vil være åbent; alle andre hjul vil blive lukket.

De øverste og nederste symbolpositioner på hvert hjul vil også blive lukket i begyndelsen af bonussen.

Alle fiskesymboler, der lander på det udløsende spin, vil blive låst på hjulene, uanset om de lander på et hjul, der er åben eller lukket. Hvis de lander PÅ den øverste eller nederste position, vil de blive flyttet til en anden position på det samme hjul.

Alle symbolpositioner vil spinne, og alle nye fiskesymboler, der lander på åbne hjul, vil blive låst på positionen. Fiskesymboler, der lander på lukkede hjul, vil ikke blive låst.

GigaBlox symboler op til 5x5 i størrelse kan spinne ind frem i syne. Disse vil derefter opdeles i 1x1 symboler - alle disse 1x1 symboler, der er på åbne hjul i positioner, der ikke allerede har et symbol låst på plads, vil blive låst som normalt.

Hvis en Respin scatter lander på et lukket hjul, åbnes hjulet for efterfølgende respins. Respin scattere kan ikke lande på allerede åbne hjul.

Spilleren vil have 3 respins. Hvis et nyt fiskesymbol er låst på plads eller en Respin scatter åbner et lukket hjul på et respin, nulstilles antallet af resterende respins til 3. Når spilleren løber tør for respins, er bonussen slut, og pengepræmierne fra alle fiskesymboler, der var låst til åbne hjul, vil blive tildelt.

HAJ FUNKTION

Hvis alle positioner på et åbent hjul er helt fyldt med låste fiskesymboler, svømmer en haj op på hjulet og samler pengepræmierne fra alle fiskesymbolerne. Den samlede præmie vil blive ganget med 2x og holdes på en enkelt position på hjulet; de andre hjulpositioner vil derefter blive genåbnet, så nye fiskesymboler kan fanges.

Første gang dette sker på et hjul, vil dette åbne de øverste- og nederste positioner på hjulet.

Disse positioner har en symbolmultiplikator tilknyttet. Ved at låse et Fiskesymbol i en af disse positioner vil dets pengepræmie ganges med denne multiplikator. Denne multiplikator vil kun blive anvendt på det første symbol, der er låst på denne position.

KØB FUNKTION

Spillere kan vælge mellem 2 Køb Funktion tilstande:

 • Respin Bonus
  – Ram Respin Scattere, der vil udløse Respins bonus. Køb Funktion spilles med 80x spillerens samlede indsats.
 • Giga Summon bonus
  – Spin på et massivt GigaBlox hjul - 4x4 eller 5x5. Køb Funktion spilles med 150x spillerens samlede indsats.

Køb Funktion kan kun aktiveres i basisspillet.

SÅDAN UDREGNES EN GEVINST MED 46656 MÅDER

Hvis nogle af hjulene indeholder mere end 1 af et symbol, vil gevinsten blive ganget op.

Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige gevinstmultiplikator.

Eksempel: Hvis det første hjul har 2 symboler, det andet hjul har 3 symboler og det tredje hjul har 2 symboler, bliver værdien fra gevinsttabellen ganget med: 2 x 3 x 2 = 12.

AUTOSPIL

Autospil giver spilleren mulighed for at spille uden at trykke på spin. Åbn Autospil ved at trykke på AUTOSPIL knappen (den lille knap med 4 pile og et spilikon i midten).

Spilleren kan vælge antallet af spins, tabsgrænse og single gevinstgrænse. Spins vil automatisk stoppe, når det valgte antal er nået eller når tabsgrænsen eller single gevinstgrænsen er nået.

Når Autospil er aktiv, bliver AUTOSPIL knappen til en STOP knap, som viser antallet af tilbageværende spins. Tryk på STOP knappen for at stoppe Autospil-spins.

SPILPANEL

 • Menu – Menuikonet udvider eller skjuler spilmenuen.
 • SALDO – Viser spillernes saldo.
 • INDSATS – Viser den aktuelle indsats.
 • GEVINST – Viser den aktuelle gevinst
 • Spin-knap – Placerer indsatsen, spinner hjulene og starter spillet. (Spillere kan bruge mellemrumstasten på skrivebordet på nogle markeder til at spinne)
 • Autospil – Viser autospil-indstillingerne.
 • Køb Funktion – Åbner køb bonus-menuen.

SPILMENU

 • LYDE - Slår lyden fra og til i spillet.
 • Gevinsttabel - Viser gevinsttabellen, som indeholder en forklaring af de vigtigste funktioner i spillet og viser gevinsten for hvert symbol.
 • Auto Spin - Viser auto spin-indstillingerne.
 • Tryk på Mellemrumstasten for at Spinne - På nogle markeder kan spillere bruge mellemrumstasten på computeren til at spinne. Hvor dette er muligt, tillader denne mulighed spillere at deaktivere funktionen.
 • Spilhistorik - Viser de seneste spin med mulighed for at gense.
 • Spilleregler – Viser spillets regler.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

 • Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.
 • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.0%.

TILFÆLDIGHED

 • Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator.

YDERLIGER INFORMATION

 • Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for 1 time/r efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
 • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
 • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
 • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD WILD SYMBOL
RESPINS RESPINS
LAST RESPIN SIDSTE RESPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER SYMBOL
CONGRATULATIONS TILLYKKE
WIN UP TO VIND OP TIL
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
MEGA BIG WIN MEGA STOR GEVINST
EPIC BIG WIN EPISK STOR GEVINST
6 OF A KIND 6 AF EN SLAGS
WIN FREQUENCY VINDERFREKVENS
ANY ENHVER
BUY FEATURE KØB FUNKTION
TOTAL WIN SAMLET GEVINST
BIG GAME FISH STOR SPIL FISK
FISHING RESPINS FISKER RESPINS
FEATURING MONEY WAYS INDEHOLDENDE MONEY WAYS
GIANT SQUID GIGANTISK BLÆKSPRUTTE
WAYS MÅDER