Super Monopoly Money

Basisspil

• MM WILD er wild for ethvert symbol undtagen FREE PARKING.
  • WILD er wild for ethvert symbol undtagen BONUS, MM BONUS, MM WILD og FREE PARKING.
  • Kun højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination.
  • Udbetalingstabellen reflekterer nuværende indsatskonfigurationer.
  • Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, begyndende på hjulet længst til venstre.
  • FREE PARKING forekommer kun på hjul 2-5.
  • MM WILD forekommer kun på hjul 5.
  • MM BONUS forekommer kun under Free Parking Feature.
  • 5 JACKPOT symboler udbetaler forskelligt fra 5 ens JACKPOT symboler med WILD kombination.

FREE PARKING FEATURE

• Free Parking Feature kan blive udløst, når 1 eller flere FREE PARKING forekommer på hjulene og kan enten skabe en gevinst, udløse Free Spin Bonus eller muligvis øge eksisterende gevinster.
  • Vælg 1 af 5 FREE PARKING for at afsløre et symbol.
  • Alle FREE PARKING erstattes med det valgte symbol før symbolerne gøres op.
  • Free Parking valget vil altid indeholde WILD og MM BONUS samt de 3 symboler, der er landet på hjul 1.
  • Hvis JACKPOT lander på hjul 1 erstattes valget med WILD.
  • I Free Spin Bonus vil FREE PARKING valg altid indeholde WILD og BONUS samt de 3 symboler, der er landet på hjul 1.
  • Hvis autospil er aktiveret, når Free Parking Feature udløses, foretages der automatisk et valg.
  • FREE PARKING forekommer kun på hjul 2-5.
  • MM BONUS forekommer kun under Free Parking Feature.

FREE SPIN BONUS

• 3 eller flere BONUS og/eller MM BONUS, der fremkommer fra venstre mod højre på tilstødende hjul startende med hjulet længst til venstre på enhver aktiv udbetalingslinje, udløser Free Spin Bonus.
  • 15, 10 eller 8 gratis spil tildeles for henholdsvis 5, 4 eller 3 BONUS og/eller MM BONUS pr. udløsende linjekombination.
  • Hvis Free Spin Bonus udløses med MM BONUS eller MM WILD tildeles værdien vundet i Free Spins i MONOPOLY MONEY ud over en kontantgevinst.
  • Under Free Spin Bonus er WILD wild for ethvert symbol undtagen BONUS og FREE PARKING.
  • I Free Spin Bonus vil FREE PARKING valg altid indeholde WILD og BONUS samt de 3 symboler, der er landet på hjul 1.
  • FREE PARKING forekommer kun på hjul 2-5.
  • Under gratis spin anvendes et alternativt sæt hjul.
  • Under Free Spin Bonus tildeler 3 eller flere BONUS, der fremkommer fra venstre mod højre på tilstødende hjul startende på hjulet længst til venstre på en aktiv udbetalingslinje, ekstra gratis spil til antallet af resterende gratis spil.
  • Vinderkombinationer for disse hjul er identiske med dem i basisspillet.
  • Under gratis spin vil indsatsen pr. linje og de aktive udbetalingslinjer forblive de samme som i det spin, der udløste featuren.
  • MM WILD, MM BONUS og JACKPOT fremkommer ikke under Free Spin Bonus.
  • Hjul-bonus kan ikke udløses under Free Spin Bonus.

MONOPOLY MONEY

• Når MM WILD fremkommer hvor som helst på hjul 5, udvider det sig til at fylde hjulet og er wild for ethvert symbol undtagen FREE PARKING.
  • Hvis MM WILD fremkommer på hjul 5 tildeles enhver gevinstkombination, der er tildelt for det drej, i MONOPOLY MONEY ud over en kontantgevinst.
  • Hvis MM WILD fremkommer på hjul 5 under et drej, der resulterer i en kombination uden gevinst, kan et tilfældigt beløb på 10 til 100 gange indsatsen pr. linje blive tildelt i MONOPOLY MONEY.
  • MONOPOLY MONEY kan akkumuleres.
  • Et maksimalt antal af MONOPOLY MONEY, som vist på hjælpesiderne i spillet, kan drejes på hjulet på samme tid.
  • Hvis mere end det maksimale antal af MONOPOLY MONEY akkumuleres, forbliver den resterende værdi efter drejet i MONOPOLY MONEY.

WHEEL BONUS

• Klik på WHEEL BONUS for at starte Wheel Bonus.
  • Drej hjulet ved at klikke på MR. MONOPOLY.
  • Multiplikatoren eller funktionen, som pilen på skærmen peger på når hjulet stopper, tildeles.
  • Hvis hjulet stopper på en multiplikator-værdi, tildeles værdien og bonussen ender.
  • Multiplikator-værdier er på mellem 1x til 100x.
  • Hvis hjulet stopper på Go! Re-spin, tildeles et ekstra drej på hjulet.
  • Multiplikator-værdier på Go! Re-spin hjulet er på mellem 10x til 200x.
  • Hvis hjulet stopper på Chance udløses Chance Feature. Vælg 1 af 3 Chance kort for en multiplikator-værdi (5x eller 10x) eller Go! Re-spin.
  • Hvis hjulet stopper på Chance under Go! Re-spin, er multiplikator-værdien på mellem 10x til 200x og Go! Re-spin er ikke længere tilgængelig.
  • Hvis hjulet stopper på SAMFUNDS-KASSE udløses SAMFUNDS-KASSE Feature.
  • Vælg 1 af 12 SAMFUNDS-KASSE kort for en multiplikator-værdi (1x til 25x) eller kortet Tildel alt.
  • Vælges kortet Tildel alt tildeles summen af alle SAMFUNDS-KASSE kort.
  • Hvis hjulet stopper på SAMFUNDS-KASSE under Go! Re-spin er multiplikator-værdien på mellem 10x til 50x.
  • Tildelte multiplikator-værdier gælder for MONOPOLY MONEY, der bruges for den hjul-bonus, og det samlede beløb tildeles som en kontantgevinst til spilleren.
  • Klik på knappen CANCEL for at vende tilbage til basisspillet og ikke dreje hjulet.
  • Klik på knappen CASH OUT for at åbne udbetalingsmenuen.
  • I udbetalingsmenuen skal du klikke på knappen TAG GEVINST for at acceptere 5x de akkumulerede MONOPOLY MONEY som en kontantgevinst. Klik på knappen SPIN for at forlade udbetalingsmenuen og starte hjulet, eller klik på TILBAGE TIL SPILLET for at forlade udbetalingsmenuen og Wheel Bonus med MONOPOLY MONEY uberørte.

MONOPOLY MONEY Hotel/hus tildeler

• En gevinst fra hus eller Hotel kan tildeles efter ethvert drej, hvor der ikke tildeles MONOPOLY MONEY.
  • MONOPOLY MONEY hus og Hotels tildeles kun i MONOPOLY MONEY.
  • Chancen for at vinde MONOPOLY MONEY hus eller Hotel øges med det satsede beløb pr. drej.
  • Gevinster fra MONOPOLY MONEY hus og Hotel tildeles tilfældigt fra særskilte intervaller, der begge vises på hjælpesiderne i spillet.

Quikset-panel

• Klikker du på måleren med den samlede indsats, åbnes og lukkes Quikset panelet.
  • Alle værdier i Quikset-panelet svarer til det maksimale antal aktiverede udbetalingslinjer.
  • Klik på en værdi for øjeblikkeligt at ændre den samlede indsats til det beløb.
  • Antallet af aktive udbetalingslinjer og indsatsmultiplikatoren opdateres til at reflektere den samlede indsats valgt i Quikset-panelet.
  • Klikker du på en værdi i Quikset panelet, stopper hjulene ikke med at dreje.

UDBETALINGSLINJER

• Gevinster på flere udbetalingslinjer slås sammen.
  • Samlet linjeindsats skal deles ligeligt mellem hver aktiv udbetalingslinje, og derfor er alle samlede indsatsbeløb ikke tilgængelige.
  • Den samlede indsats er antallet af linjer ganget med kontantindsatsen for hver linje samt funktionsindsatsen.
  • Funktionsindsatsen er en tvungen indsats på 10x indsatsen pr. linje.
  • Kun aktive udbetalingslinjer kan registrere gevinster.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • The MONOPOLY name and logo, the distinctive design of the game board, the four corner squares, the MR. MONOPOLY name and character as well as each of the distinctive elements of the board and the playing pieces are trademarks of Hasbro for its property trading game and game equipment. ©2015 Hasbro. All rights reserved. Used with permission.