Kodiak's Roar

1

SCATTER

SCATTER-SYMBOLER kan lande hvor som helst på hjulene og vil blive tildelt, selv hvis den respektive hjulkombination er inaktiv. Land på 3 eller flere SCATTER-symboler i basisspillet for at udløse gratis spin-bonussen. Land på 2 eller flere SCATTER-symboler i gratis spin-funktionen for at få tildelt ekstra gratis spins.

2

WILD

WILD-symboler fremkommer kun på hjul 2, 3 og 4 og erstatter alle symboler, undtagen SCATTER.

Hjulpris

• Den samlede indsats er prisen for et hjul ganget med indsatsen pr. hjul.
  • Vælg det antal hjulkombinationer, du vil spille med, ved at vælge hjulprisen. Hjulprisen er en multiplikator, der vises som 1x, 5x, 10x, 20x eller 40x. Vælg derefter indsatsen pr. hjul for at bestemme den samlede indsats for spinnet. Kun symboler, der lander i en aktivt hjulkombination, vil blive tildelt, med undtagelse af SCATTER-symboler, som vil blive tildelt, selv hvis de lander i en inaktivt hjulkombination.

Antal valgte hjul

Samlet pris

Antal kombinationer

1

1x Indsats pr. hjul

4

2

5x Indsats pr. hjul

16

3

10x Indsats pr. hjul

64

4

20x Indsats pr. hjul

256

5

40x Indsats pr. hjul

1024

Gratis spin-bonus

• Land på 3, 4 eller 5 spredte SCATTER-symboler i basisspillet for at udløse gratis spin-bonussen og blive tildelt henholdsvis 8, 15 eller 20 gratis spins.
  • Under gratis spin-bonussen vil hvert WILD-symbol, der lander på hjulene, gange gevinster med 2 eller 3. Dette er det samlede for hvert WILD-symbol, der er en del af en gevinst for et specifikt symbol. WILD-symbolet skal være en del af gevinsten for et specifikt symbol, for at det kan gange gevinsten.

Antal SCATTER-symboler

Udbetaling

Antal tildelte spins

2 (Kun genudløser)

-

5

3

2x Samlet indsats

8

4

10x Samlet indsats

15

5

20x Samlet indsats

20

5 (Kun genudløser)

20x Samlet indsats

25

• Alle gratis spins bliver spillet med den samme samlede indsats om det spin, der udløste funktionen. Der bruges et andet sæt hjul under gratis spin-bonussen.
  • Denne funktion kan udløses igen. Hvis du under gratis spin-bonussen lander på mindst 2 SCATTER-symboler hvor som helst på hjulsættet, bliver du tildelt ekstra gratis spins. Alle ekstra gratis spins, du vinder, bliver lagt til antallet af resterende gratis spins.

TURBO-TILSTAND

• Knappen Turbo-tilstand vises nederst til højre på hjulene med muligheden "TIL" og "FRA".
  • Slå knappen Turbo-tilstand til for at gøre hvert spin hurtigere. Tilstanden kan når som helst slås fra under spillet.
  • Når gratis spins får tildelt knappen Turbo-tilstand, slås den automatisk FRA, men den kan slås TIL under funktionen.
  • Aktivering af Turbo-tilstand påvirker ikke resultatet af spins.

JURIDISK MEDDELELSE

• Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige kr 2.500.000,00. Det er måske ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.
  • Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 96.20%. Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af andre spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • Udseendet af spillet og dets individuelle komponenter og skærme er produktdesign tilhørende Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. TM og © 2018, 2020 Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.
  • TM and © 2018, 2020 Scientific Games Corp. and its Subsidiaries. All rights reserved.

Seneste opdatering: 13-08-2020