Danske Spil Megaways

Spilleregler

Introduktion

RTP:95.56%

Danske Spil MEGAWAYS ™ er en spilleautomat med 6 valser og MEGAWAYS ™, hvor du kan opleve al spændingen ved spil med op til 117.649 gevinstlinjer at vinde på. 4 fortløbende kaskadegevinster udløser bonus, hvor du kan vinde op til 30 freespins med en stigende multiplikator efter hver kaskade.

Trin 1: Sådan kommer du i gang

1. Klik på 'INDSATS' for at øge eller sænke din indsats. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser, og tryk på det ønskede beløb.
  2. Klik på 'SPIN' for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller du

• Klik på 'SPIN' for at starte spillet.
  • Valserne starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på valserne, former en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler (startende på valsen længst til venstre). Alle dine gevinster bliver fremhævet og fremkalder en kaskade, så nye symboler strømmer ind.
  • Gevinster krediteres til din kontosaldo.

Kaskader

• Alle vindende symboler fremkalder en kaskade.
  • De vindende symboler bliver fjernet fra valserne og erstattet med nye symboler, som falder ned ovenfra valserne.
  • Der er symbol-placeringer over valse 2, 3, 4 og 5. De hjælper med at danne gevinster, og de er de eneste pladser, som kan afsløre Wild-symboler. Disse erstattes fra højre.
  • Kaskaderne fortsætter, indtil der ikke bliver dannet flere vindende kombinationer.

MEGAWAYS™

• Alle valser kan afsløre op til 7 symboler.
  • Alle spins kan have op til 117.649 gevinstlinjer at vinde på.
  • En gevinst er matchende, sammenhængende symboler, uanset højde, fra venstre mod højre, startende på den venstre valse.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • Udbetalinger ganges med indsatsen.
  • MEGAWAYS™ udbydes med licens fra Big Time Gaming.

Wild

• Wild-symbolet kan kun forekomme på pladserne over valse 2, 3, 4 og 5.
  • Wild-symbolet kan hjælpe med at skabe en gevinst ved at erstatte alle andre symboler undtagen scatter-symboler.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.

Mystisk symbol

• De Mystiske Symboler kan forekomme hvor som helst.
  • Alle Mystiske Symboler på valserne vil afsløre det samme tilfældige symbol.
  • Det hemmelige symbol kan ikke afsløre scatter- eller wild-symboler.

Bonus

• Hver kaskade leder dig et trin op ad bonusstien!
  • 4 sammenhængende gevinster udløser bonussen med 5 freespins
  • 5 sammenhængende gevinster udløser bonussen med 10 freespins
  • 6 sammenhængende gevinster udløser bonussen med 15 freespins

Gamble

• Før freespins starter, kan du vælge at gamble med det antal freespins, du starter med.
  • Vinder du dit gamble, får du tildelt det antal freespins, du på forhånd har valgt at gamble om.
  • Taber du dit gamble, reduceres dit antal freespins til det antal, der måtte være for et tabende udfald i det givne tilfælde.
  • Ved at trykke på 'INDSAML' tildeles du de optjente freespins, og starter således bonusrunden.

Freespins

• Under freespins øges den ubegrænsede gevinstmultiplikator med 1 efter hver kaskade.
  • Under freespins kan pladserne over valse 2, 3, 4 og 5 afsløre Scatter-symboler, der tildeler ekstra freespins:
    • 3 Scatter-symboler = 5 ekstra freespins.
    • 4 Scatter-symboler = 10 ekstra freespins.
  • Den samlede indsats, der udløste bonussen, anvendes under hele freespins-runden.
  • Når freespins afsluttes, vises den samlede gevinst for disse spins. Alle gevinster krediteres din konto, og det almindelige spil genoptages herefter.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge det antal spins, som du vil spille.
  • Vælg din tabsgrænse (maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe under dine autospil) og tryk herefter 'SPIN' for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper, hvis du udløser en bonus eller hvis du når den fastsatte Tabsgrænse.
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen 'STOP'.

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Scatter-gevinster udbetales ud over valsegevinster.
  • Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000
  • Ved teknisk fejl annulleres alle spil og betalinger.

Seneste opdatering: 21-09-2020