Clover the Rainbow Deluxe

Clover The Rainbow Deluxe

Clover The Rainbow Deluxe er et 3x6 spillemaskine. Spillet spilles med 5 bet linjer (faste), orienteret fra venstre mod højre, startende fra den yderste venstre.

"BONUS"-symbolet er et scatter-symbol. 3 scatter-symboler udløser 10 gratis spil i bonusspillet. 4 scatters udløser 15 gratis spil, 5 scatters udløser 20 gratis spil, og 6 scatters udløser 25 gratis spil!

Alle gevinster ganget med væddemål pr. linje. Gevinstlinjer går fra venstre mod højre.

SCATTER-gevinster ganges med indsats og gevinst ved visning uanset gevinstlinjer.

Adskillige gevinster på flere gevinstrækker lægges sammen. SCATTER og gevinster lægges sammen.

BONUS

Under bonusspillet vil der blive valgt et tilfældigt 'Giant symbol' for hvert spin, der fylder hele hjul 2, 3 og 4 (dækker 9 positioner). Mulige 'gigantiske symboler': Leprechaun, Harp, Fiddle, Stout, Clover, Toadstool, Horseshoe

JACKPOT-FUNKTION

Find symboler, der har gyldne gryder ved siden af dem, for at fylde jackpotmåleren. Hvert spin nulstiller måleren. Hvis hvert symbol på hjulene har en gylden gryde, vil jackpotten blive tildelt! Jackpotbeløbet vises på gryden for enden af regnbuen og er baseret på 5000x din nuværende indsats.

AUTOSPIL

Autospil spiller automatisk i et antal spilrunder, og kan vælges i menuen SPILMULIGHEDER. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil. Super Turbo aktiverer et endnu hurtigere spil. Men husk, at Autospil, Turbo- og Super Turbo-funktionerne ikke er tilgængelige i alle områder.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb.

SÅDAN SPILLER DU

 • Vælg væddemål

 • Tryk på ”Spil”-knappen for at begynde

 • Tryk på knapperne for væddemålsstyring for at øge eller mindske dit indskud.

 • Tryk på Autoplay-menuen for at konfigurere og starte autoplay

 • Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til spillet

 • Tryk på turbo-knappen for at skifte mellem normal og turbotilstand

 • Tryk på "+"-knappen for at åbne gevinstoversigten

 • Tryk på lyd-knappen for at slå lyden til og fra

RETUR TIL SPILLER

Den samlede, teoretiske retur-til-spiller er 95 %.

TASTATURGENVEJE

”MELLEMRUMSTAST” og ”ENTER”-knapperne på tastaturet kan bruges til at starte og standse spillet. Tryk og hold nede på disse knapper for at bruge Superturbo-tilstand.

SPILINDSTILLINGER

 • Spillyde - Slår lyde til eller fra.

 • Gevinstoversigt - Se hvor meget hvert symbol udbetaler, forklaringer af spilfunktioner og oplysninger om gevinstrækker.

 • Spilregler - Åbner spillets regler.

 • Autospil - Konfigurerer og starter autospil.

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.

Seneste opdatering: 08-02-2022