Gem Machine

Introduktion til spillet

Gem Machine™ er en 5x3-spillemaskine, der indeholder gratis spins og øjeblikkelige kontantpræmier!

Vælg at spille med mellem 1 og 5 hjul! Vælg det antal hjul, du vil spille med, ved at klikke på knapperne over hjulene.

Vind kontantpræmier ved at lande på JUVEL-symbolerne på hjulene! Kontantpræmien på JUVEL-symboler bliver uddelt med det samme.

Indsatser

Vælg din indsats:

Justér din INDSATS med knapperne "+" og "-" for at øge eller mindske den samlede indsats.

Tryk på knappen SPIN for at starte spillet.

Juveler

Præmier på JUVEL-symboler vil allerede være ganget med den totale indsats pr. hjul. JUVEL-symboler vises på alle hjul.

Gratis spins

Vind gratis spins ved at lande på GRATIS SPINS-symbolerne. Der kan uddeles mellem 1 og 5 gratis spins pr. symbol.

Lander man på et GRATIS SPINS-symbol under et gratis spin, uddeles der yderligere gratis spins; disse vil blive lagt til det resterende antal gratis spins. GRATIS SPINS-symboler vises på alle hjul.

Jackpotter

I dette spil kan du få jackpotterne LILLE, MINI, STOR, MEGA og KÆMPE. Jackpotværdierne vises over hjulsættet.

Værdien af hver jackpot afhænger af den indledende indsats.

Ansvarsfraskrivelse

Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Kun symboler, der lander på udvalgte hjul, vil blive uddelt. Dette omfatter præmier fra alle symboltyper – JUVEL-, GRATIS SPINS- og JACKPOT-symboler.

RTP 97%