War of Gods

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

GEVINSTLINJER PÅ UDVIDENDE SPILLEMASKINE

Gevinster beregnes altid baseret på det samlede antal gevinstlinjer i spillet (60), selv når maskinen ikke er udvidet. Den maksimale størrelse på spillemaskinen er 7x6 (7 hjul og 6 rækker), som giver sammenlagt 60 gevinstlinjer. Standardstørrelsen på spillemaskinen er 5x4 (5 hjul og 4 rækker), som giver sammenlagt 30 gevinstlinjer.

ZEUS’ VREDE

Få 2 ikke-betalende Zeus-symboler (1x2 i størrelse) for at udløse funktionen ZEUS’ VREDE, hvor KUN HØJTBETALENDE Zeus-symboler kan lande på hjulene! Zeus-symbolerne forbliver låst, så længe funktionen varer, og forvandles til betalende Supersymboler (1x4 i størrelse). Få op til 3 symbol-OPGRADERINGER for chancen for endnu større gevinster! I grundspillet kommer Zeus-symbolerne kun frem på de første og sidste hjul. Funktionen fortsætter, indtil der ikke lander nye symboler på hjulene.

HADES HELVEDESILD

Få 2 ikke-betalende Hades-symboler (1x2 i størrelse) for at udløse funktionen HADES HELVEDESILD, hvor KUN HØJTBETALENDE Hades-symboler kan lande på hjulene! Hades-symbolerne forbliver låst, så længe funktionen varer, og forvandles til betalende Supersymboler (1x4 i størrelse). Få UDVID-symboler for at udvide spillemaskinen til en maks. størrelse på 7 hjul og 6 rækker, hvor der kan vindes kæmpe præmier! For hver række der udvides, vil Hades-Supersymbolerne udvide til en maks. størrelse på 1x6. Under grundspillet kommer Hades-symbolerne kun frem på de første og sidste hjul. Funktionen fortsætter, indtil der ikke lander nye symboler på hjulene.

GUDER I KRIG

Få Zeus OG Hades for at udløse Guder i Krig, hvor KUN HØJTBETALENDE Guder i Krig-symboler kan lande på hjulene! Ikke-betalende Zeus- og Hades-symboler (1x2 i størrelse) forbliver låst, så længe funktionen varer, og forvandles til betalende Guder i Krig-Supersymboler (1x4 i størrelse). Få op til 3 symbol-OPGRADERINGER og op til 4 UDVID-symboler for at udfylde hjulene med de højest betalende symboler og udvidelse af spillemaskinen til en maks. størrelse på 7 hjul og 6 rækker, hvor der er chance for at vinde FANTASTISKE PRÆMIER! For hver række der tilføjes, vil Guder i Krig-Supersymbolerne udvide sig til en maks. størrelse på 1x6. Funktionen fortsætter indtil der ikke lander nye symboler på hjulene.

SYMBOLOPGRADERING

Afslør "+"-symboler under ZEUS’ VREDE eller GUDER I KRIG-funktionen for at opgradere alle symboler til HØJTBETALENDE! Der kan kun lande ét "+"-symbol på hvert spin. Zeus-symboler kan opgradere op til 3 gange under ZEUS’ VREDE-funktionen. Guder i Krig-symboler kan opgradere op til 3 gange under GUDER I KRIG-funktionen.

UDVIDENDE SPILLEMASKINE

Afslør pilsymbolet under HADES HELVEDESILD eller GUDER I KRIG-funktionen for at udvide hjulene eller rækkerne i den retning, som pilen viser. Der kan kun lande ét pilsymbol på hvert spin. Spillemaskinen kan udvides op til 4 gange, hvor der tilføjes en række eller et hjul hver gang op til maksimalt 7 hjul og 6 rækker.

SÅDAN SPILLER DU WAR OF GODS

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.

Spin hjulene

Klik på Spin-knappen for at spinne hjulene.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil skal være højere end din samlede indsats.

Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.

Jackpot-spil

Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpotter, og i nogle tilfælde kan jackpotterne være tilgængelige på mange websites. En lille procentdel af hver indsats lægges til den fælles pulje. Størstedelen af dette bidrag bruges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den resterende mindre del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første 16.72kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.

Indsatsbeløb på mere end 16.72kr lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 16,725.45kr, Den næste minimum startværdi er: 16,725.45kr

Mega Jackpot (progressive)

Den nuværende startværdi er: 418,136.29kr, Den næste minimum startværdi er: 418,136.29kr

Hourly Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 836.27kr, Den næste minimum startværdi er: 836.27kr

Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats pideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

Eksempel: Indsats er 2. Symbolmultiplikator for længden på 5 er 20. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol, og denne længde, vil blive beregnet på følgende måde: 2 * 20 = 40.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

Enhver Scatter Symbol gevinst vil blive betalt foruden enhver anden symbolgevinst, som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver casinokonto kun tillader, at et enkelt Red Tiger spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er 94.77%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 2518.

Minimumindsats: 1.00kr

Maksimumindsats: 800.00kr

Seneste opdatering: 20-01-2021