Jolly Roger 2

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Jolly Roger 2 er en spillemaskine med 5x3 hjul, som spilles med 20 faste betalingslinjer.

Spillet har 4 HIGH-PAYINGsymboler – Skattekiste, Diamond, Golden Cross og Pirate Ring. Det har også WILD, SCATTER og 5 ROYAL-symboler.

COMPASS: Aktiveret tilfældigt på et hvilket som helst spin med gevinst under basisspillet. Tildeler en tilfældig MULTIPLIER op til x10. Tilgængelige MULTIPLIERS er: x2, x3, x5, x8 og x10. Denne funktion kan også aktiveres på andre funktioner.

BONUS QUEST FEATURE: 3 SCATTERS udløser funktionen. Fra et udvalg af 12 kort skal du matche 3 funktionsikoner for at afsløre og tildele en tilsvarende mini-funktion. BONUS QUEST FEATURE kan tildele 1 af 4 funktioner – INSTANT PRIZE, BOTTLE OF RUM FREE SPIN, BATTLE FREE SPINS og TREASURE HUNT.

INSTANT PRIZE: Tildeler tilfældigt en kreditpræmie. Kreditpræmier er x2, x3, x4, x5, x6, x7, x8, x9, x10, x15 og x20 af den samlede indsats. COMPASS kan aktiveres under funktionen.

BOTTLE OF RUM FREE SPIN: Et spin tildeles, når funktionen starter. Gevinster evalueres, når runden er afsluttet. WILD REEL tildeler et stablet WILD, som dækker et tilfældigt hjul. Du kan fortsætte med at vælge bottles of rum, indtil du får en, hvor proppen ikke åbnes, eller indtil du får 5 WILD REELS. COMPASS kan aktiveres under denne funktion.

BATTLE FREE SPINS: Denne funktion er et sæt FREE SPINS, hvor du kæmper mod andre kaprere. Funktionen begynder med 3 liv. Du får et liv for hver vundet kamp (op til højst 3 liv) og mister et liv for hver tabt kamp. Kikkerten viser dig, hvem du skal kæmpe imod, og det vælges tilfældigt. KØBMANDSSKIBE er ikke bevæbnede. I disse slag vinder du altid, hvilket resulterer i et FREE SPIN med PRÆMIE VED SEJR TIL PIRATERNE; COMPASS MULTIPLIER er ikke aktivt, og et liv er ikke opnået.

Under slagene vises mønter i et gitter på 3x3. Den, der har det højeste antal mønter, vinder slaget. Hvis du vinder, spilles et FREE SPIN med PRÆMIE VED SEJR TIL PIRATERNE med en garanteret COMPASS MULTIPLIER. Hvis du taber, mister du et liv, og et spin spiller med modstanderens SEJRSPRÆMIE. Når du har mistet alle dine liv, slutter FREE SPINS.

TREASURE HUNT: Denne funktion er et sæt FREE SPINS, hvor piraten skal samle kort for at afsløre den skjulte skat. Når en TREASURE HUNT starter, skal du samle 4 kortstykker fra hjulene for at finde en begravet skattekiste. Der er 7 kister, som du kan finde, hvorefter der ikke er flere kortstykker på hjulene, og du fortsætter med alle modifikatorer, indtil du har brugt dine resterende FREE SPINS.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.20%

Seneste opdatering: 27-08-2020