1 Million Fortunes Megaways

• 1 Million Fortunes Megaways™ er et 6-hjuls (7 under gratis spins), 2 til 7-rækker videoslot med 64 til 117.649 gevinstmåder(128 til 1.058.841 under gratis spins) som indeholder Wilds, Sticky Wilds, Free Tumbles og trinvise multiplikatorer.
  • Ikke alle funktioner, der er anført i hjælpefilen, er tilgængelige i alle jurisdiktioner. Denne hjælpefil kan nævne funktioner, der ikke er tilgængelige for dig.
  • Du spiller med 20 faste mønter pr. spin; den samlede indsatsværdi vises på indsatskontrollen.
  • Gevinstmåder betaler fra venstre mod højre.
  • Gevinster for dette spil er begrænset til 45000x indsatsen
  • Spin-knappen starter spillet for den aktuelt viste indsatsværdi.
  • Gevinster beregnes ved: At tælle antallet af på hinanden følgende hjul og starter med det yderste venstre hjul. De matchende symboler multipliceres med den relative multiplikator, der er vist i udbetalingstabellen, og med produktet af antallet af matchende symboler på hvert hjul.
  • Wild symboler tæller som alle andre symboler.
  • Sticky Wild-symboler tæller som alle andre symboler.

Grundspillets multiplikator

• Efter den første vindende omdrejning bliver multiplikatoren for grundspillet indstillet til x2.
  • For hver efterfølgende gevinst øges multiplikatoren med +2.
  • Den maksimal multiplikator er x8.
  • Multiplikatoren nulstilles ved afslutningen af en vindende sekvens.
  • Multiplikatoren nulstilles ved start af gratis spins.

Gratis spins

• Gratis spins opnås ved flere på hinanden følgende omdrejninger. Der kræves mindst 4 omdrejninger for at udløse 8 gratis spins.
  • Under normalt spil tildeler hver ekstra successive sejr ud over 4 to ekstra gratis spins op til maksimalt 14.
  • Når hjulene drejer efter en sejr, tildeles du også en ekstra x1 multiplikator
  • Et yderligere midterhjul med 'Formue' med op til 9 symboler vises under gratis spins.
  • Under gratis spins låser hjul med 7 symboler på det antal symboler under hele funktionen for gratis spins. Hvert låst hjul tildeler 1 ekstra gratis spin.
  • Under gratis spins låser det midterste hjul med 9 symboler på det antal symboler under hele funktionen for gratis spins, og der tildeles 5 ekstra gratis spins.
  • Under gratis spins, når et hjul låser, tildeles der også 1 ekstra multiplikator pr. hjul.
  • Den aktuelle multiplikator gælder for enhver optjent gevinst, mens multiplikatoren er i kraft og stigninger vil påvirke alle efterfølgende gevinster.
  • Multiplikatoren nulstilles ved afslutningen af gratis spins.
  • Spillet anvender forskellige hjulsæt til gratis spins og grundspil.

Klæbende Wild

• Klæbende Wilds kan kun vises på det midterste 'Formue' hjul, når det låses på 9 symboler under gratis spins.
  • Klæbende Wilds forbliver på hjulene, mens de snurrer.
  • Klæbende Wilds kan falde ned over hjulet og vil sætte sig i deres nye position.
  • Der kan vises op til 9 klæbende Wilds på det midterste 'Formue' hjul.
  • Wilds erstatter alle andre symboler.

Lydside

• For at få adgang til lydindstillinger skal du klikke på Hamburger-menuknappen og derefter vælge højttaleren i menuen
  • Lydeffekter Slår lydeffekter til eller fra.
  • Slår baggrundsmusik til eller fra.

Spin indstillinger

• For at få adgang til spin indstillingerne skal du klikke på Hamburger-menuknappen og derefter vælge tandhjulet i menuen.
  • Tryk på mellemrum for spin Slår til eller fra for at kunne placere indsatser og spinne med mellemrumstasten. (Kun for fast computer)
  • Vis hjælpeskærm ved indlæsning Slår introskærmen til eller fra.

Spilhistorik

• For at få adgang til spilhistorik, klik på Hamburger-menuknappen og derefter vælge stopuret i menuen.
  • Du kan gennemgå spilresultater fra ethvert af dine tidligere spil gennem denne nyttige grænseflade.
  • Hvis du gerne vil undersøge ethvert spilresultat, kan du vælge en hvilket som helst indsats fra dine sidste 100 spins og bore ind til hvert hjulresultat for at se et spin- eller omdrejningsresultat.

Indsatskontrol

• Du kan ændre din indsats ved at åbne for indsatskontrollen.
  • Pilene på hver side af din indsatsværdi giver dig mulighed for at ændre indsatsen
  • Knappen for maksimalt væddemål øger din indsats til den maksimalt tilladte værdi
  • Indstillingen for MØNTER og KONTANTER skifter mellem saldovisning og udbetalingsværdier; indsatsværdien vises altid som KONTANTER. Møntens værdi er: Indsatsværdi/20.

Avancerede indstillinger for automatisk spil

• For at indstille avancerede indstillinger for automatisk spil klikkes på symbolet AUTOPLAY.
  • På enhver gevinst Stopper aotomatisk spil, når du vinder en runde.
  • Til enkelt gevinst fra Stopper automatisk spil, når det beløb, du vinder, overstiger eller svarer til det angivne beløb.
  • Hvis kontanter stiger med Stopper automatisk spil, hvis kontanter stiger med det angivne beløb.
  • Hvis kontanter falder med Stopper automatisk spil, hvis kontanter falder med det angivne beløb.
  • %Når du går ind i en funktion%b Stopper automatisk spil når en spilfunktion udløses.
  • Bemærk: Hvis du afbrydes under spillet, vender alle indstillinger for automatisk spil tilbage til standard, når spillet genindlæses.
  • Bemærk: Nogle indstillinger for automatisk spil er obligatoriske i nogle jurisdiktioner og kan ikke deaktiveres.

Køb gratis spins

• Denne mulighed er ikke tilgængelig for alle operatører og jurisdiktioner; derfor er den muligvis ikke tilgængelig i alle tilfælde.
  • Denne menu giver dig mulighed for at betale et gebyr for at få adgang til funktionen for gratis spins.
  • Du skal vælge antallet af gratis spins, du vil købe.
  • Når du har valgt din mulighed, vises en pris for køb af funktionen.
  • For at starte funktionen skal du vælge JA; for at afslutte uden at købe funktionen, vælg Nej.

Retur til spiller

• Retur til spiller for det normale spil er 94.21 %.
  • Hvis `Køb gratis spins' er tilgængelige i din jurisdiktion og/eller hos operatøren, gælder følgende retur til spiller:
  • Retur til spiller fo spillet køb af gratis spins er for 6 spins 95,05 %
  • Retur til spiller fo spillet køb af gratis spins er for 8 spins 94,64 %
  • Retur til spiller fo spillet køb af gratis spins er for 10 spins 94,38 %
  • Retur til spiller fo spillet køb af gratis spins er for 12 spins 94,67 %
  • Retur til spiller fo spillet køb af gratis spins er for 14 spins 94,71 %

Yderligere information

• Der skal tages beslutning om ufuldførte spil indenfor 90 dage.
  • Hvis resultatet kan bestemmes, bliver den korrekte gevinst udbetalt.
  • Hvis resultatet ikke kan bestemmes, refunderes indsatsen.
  • Hvis runden er blevet efterladt af spiller, men kunne have været genoptaget, vil indsatsen afgøre dette fra sag til sag.
  • I tilfælde af funktionsfejl i spilhardwaren/softwaren annulleres alle berørte spilindsatser og udbetalinger, og alle berørte væddemål refunderes.

Seneste opdatering: 02-12-2022