Intensive Scare

intensivescare1

Intensive Scare er en 5-hjuls spilleautomat, med 50 gevinstlinjer og en freespin-funktion. Når der vises 3 eller flere spredte EXIT-symboler, starter Intensive Scare freespin funktionen. Der gives ingen ny freespin funktion under freespin funktionen.

Spiloplysninger

• Indsatsgrænsen vises på titlen på spilskærmen.
  • Du kan satse på op til 50 linjer.

Sådan spiller du

•  Klik hvor som helst på introskærmen for at spille spillet
  • Angivelse af 'LINJER': Der er som standard valgt 50 linjer. Du kan ændre linjerne ved at klikke på knapperne ◄ og ►, der findes til venstre og til højre for indikatoren 'LINES' på spilskærmen. Hvis din spilsaldo falder under din samlede placerede indsats, vil indsats og linjer ikke blive justeret til den næste mulige indsats. I stedet vises vinduet Re-buy. Hvis du ikke har penge på din konto, vises muligheden for at foretage indskud.
  • Hvis du vill spille på 50 linjer klikker du på MAXBET (højeste indsats. Hvis din spillesaldo ikke rækker, inaktiveres dette alternativ.
  • Antallet af valgte linjer ganges med værdien "indsats pr. linje", og det samlede indsatsbeløb vises under "SAMLET INDSATS" nederst til venstre på spilskærmen.
  • 'REGLER': Spillereglerne kan gennemses ved at klikke på knappen 'Game Rules' nederst til venstre i skærmen. For at komme tilbage til spillet klikker du på BACK TO GAME.
  • "GEVINSTOVERSIGT": Du kan få vist "GEVINSTOVERSIGTEN" ved at klikke på knappen "GEVINSTOVERSIGT", der er placeret under knappen "HJÆLP". Hvis du vil beregne gevinstbeløbet, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsen pr. linje. Bemærk, at hvis du vil beregne udbetalingen for det spredte klokkesymbol, skal du gange den pågældende gevinst med den samlede indsats. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på knappen "SPIL".
  • SPIN: Klik på SPIN for at dreje hjulene.
  • Når hjulene stopper med at dreje, vil eventuelle vindende kombinationer på de valgte linjer og eventuelle spredte gevinster blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Eventuelle gevinster angives ved, at deres betalingslinjer bliver fremhævet, og symbolerne bevæger sig, eller i tilfælde af en spredt gevinst ved, at de tilsvarende symboler bevæger sig. Gevinsterne for de individuelle linjer vises ud for hver linje med gevinst.
  • UDBETALT: Alle linjegevinster og/eller spredte gevinster vises i tickerområdet under de fem hjul.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget din indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til næste spin, hvis din saldo er stor nok. Du skal blot klikke på "SPIN" for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge knapperne ◄ og ► ved siden af indikatorerne "INDSATS" eller "LINJER" som forklaret ovenfor.
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises i måleren "KREDITTER".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der vises i målerne "SAMLEDE KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
  • "AUTO-SPIN": Du kan benytte dig af denne funktion til at vælge blandt de forskellige muligheder for "håndfrit" spil. Valgmulighederne under denne funktion er:
  • Antal spin: Spillet gennemløber automatisk det antal spin, der er valgt i rullemenuen. Du kan vælge ethvert antal spil og spille, indtil din saldo er mindre end den samlede placerede indsats.
  • Spin indtil gevinst er lig med eller mere end: Spillet kører automatisk, indtil gevinstbeløbet er lig med eller overstiger det beløb, der er valgt i rullemenuen.
  • Spin indtil gevinst: Spillet kører automatisk indtil næste gevinst.
  • Spin indtil bonusrunde udløses: Spillet kører automatisk, indtil det næste bonusspil udløses.
  • Spin indtil min saldo overstiger eller er lig med: Spillet kører automatisk, indtil spilsaldoen er større end eller lig med det angivne beløb. Bemærk, at "spilsaldo" betyder summen af beløbene under målerne "KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
  • Spin indtil min saldo ryger under eller er lig med: Spillet kører automatisk, indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det angivne beløb. Bemærk, at "spilsaldo" betyder summen af beløbene under målerne "KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
  • Spil hurtigere: Denne valgmulighed giver dig mulighed for at spille hurtigere end normalt ved at mindske pausetiden. Du skal have valgt mindst én af de andre tilgængelige valgmuligheder under Auto-spin for at spille med denne valgmulighed.
  • Hvis du vil anvende autospilfunktionen klikker du på knappen AUTO SPIN længst nede på spilleskærmen. Når autospilsvinduet åbes markerer du ruderne for de alternativer du vil anvende. Klik på START for at aktivere de valgte alternativer og start spillet. Klik på CANCEL (afbryd) hvis du vil gå tilbage til spilskærmen.
  • Klik på knappen "STOP SPIN" for at deaktivere AUTO-SPIN. Når AUTO-SPIN er i gang, kan du afbryde spillet ved at klikke på knappen "STOP SPIN". Hvis der er et spin er i gang, stopper AUTO-SPIN, når det igangværende spin er færdigt. Ellers stoppes "AUTO-SPIN" med det samme, og det normale spil genoptages.
  • Når du spiller med flere autospilsalternativer er der betingelser som skal opfyldes. Andre valgte vilkår ignoreres. Du kan da igen vælge samme alternativer igen eller vægæe andre alternativer. Fortsæt derefter ved at klikke på AUTO SPIN.
  • Obs! Du kan kun bruge alternativet AUTO SPIN når du spiller med rigtige penge.
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på "SPILLEREGLER" for at få vist spillets aktuelle versionsnummer og spilleregler..
  • Klik på "RE-BUY" for at købe flere kreditter til spillet fra din %#Account_Variable%#-konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Klik på "LYNINDSKUD" for at lave indskud til din %#Account_Variable%#-konto.
  • Spillereglerne er de samme i både spil for rigtige penge og play for fun-modus.

Spilleregler

•  Du spiller på 50 linjer.
  • Antallet af linjer kan ikke ændres.
  • Satsede beløb kan ændres ved hjælp af knapperne ◄ og ► ved BET..
  • SPIN begins the game with the currently selected BET  and all 50 LINES.
  • MAX BET selects the maximum bet for 50 lines.
  • Payouts are displayed on the Paytable.
  • Payline wins are multiplied by the amount bet per line.
  • Highest win amount is paid on each payline.
  • Coinciding wins on different lines are all added to your total.
  • Scatter wins are multiplied by total bet and added to payline wins.
  • All wins occur on pay lines, except for scattered EXIT Symbol which pays anywhere in view.
  • Wins in the feature will be added to game balance
  • All symbols pay from left to right only except for scattered EXIT symbol which pays anywhere in view.
  • Intensive Scare Logo Wild symbol substitutes for all other symbols except the Scattered EXIT symbol.
  • Intensive Scare Logo Wild symbol works only in conjunction with other symbols except the Scattered EXIT symbol.
  • Payline and Scatter wins are paid only after WILD expansion.
  • If Wild symbol together with three or more scatter symbols appear anywhere in view in the base game, then the wild expansion will be shown first followed by the free spins feature.
  • Malfunctions Voids all Pays and Plays.

Spilfunktioner

Gevinst multiplikator:

•  Når spillet starter første gang, er multiplikatoren automatisk 1.
  • I alle andre sessionen, er multiplikatoren den som blev valgt af spilleren i den sidste session.
  • Når et wild symbol vises I hovedspillet eller under gratisspin, bliver mindst en tilfældig figure bidt af en zombie, undtagen spredte symboler, og bliver til en zombie-version af sig selv Disse symboler tæller som wild-symboler.
  • Intensive Scare wild logoet vises kun på hjulene 1,2,3,4 I hovedspillet eller under gratisspin
  • Minimum antallet af symboler som kan blive til wild symboler er 2, inklusiv det udløste wild og maks er 12, i hovedspillet og under gratisspin når wild udvides på hjulene.
  • Zombie-symbolerne er som følger:
Doctor
Zombified Doctor
Nurse
Zombified Nurse
Janitor
Zombified Janitor
Security Guard
Zombified Security Guard
Hazard Suit
Zombified Hazard Suit
Soldier
Zombified Soldier
Geek
Zombified Geek
Granny
Zombified Granny
Nun
Zombified Nun
Businessman
Zombified Businessman

• Når et symbol bliver bidt, bliver denne til venstre på skærmen til en zombie.
  • Første gang wild symbolet vises på hjulet, forvandles det til en zombie og spillogoet åbner en hjælpetekst til spilleren.
  • Pantienten til venstre på skærmen har ti trin før han bliver helt til en zombie, disse trin er følgende:
  • intensivescare3
  • Når patienten er blevet forvandlet fuldstændig i hovedspillet, bliver han menneske igen (trin 1) efter det næste klik på “SPIN” eller når spillet starter igen. Når denne cyklus er fuldført, bliver den næste multiplikator aktiv.
  • Når patienten på skærmen har været igennem en hel zombie-proces for første gang, viser spillogoet igen en hjælpetekst til spilleren. Spilleren kan nu vælge mellem den nye multiplikator eller den forrige, inden der klikkes på SPIN.
  • Spilleren kan vælge hvilken som helst af de aktive multiplikatorer, men kun før der klikkes SPIN. Alle de tilbageværende spil bliver spillet med denne multiplikator, indtil spilleren vælger at udskifte den.
  • De aktive multiplikatorer er altid tilgængelige og kan vælges til spil.

GRATISSPIN FUNKTION:

•  Intensive Scare bonusspillet starter når 3 eller flere spredte EXIT-symboler vises.
  • Den første skærm i bonusspillet er en spillevejledning.
  • Når spilleren klikker hvor som helst på skærmen, fjernes vejledningen og bonusspillets hovedskræm vises.
  • Skiltet øverst til venstre giver spilleinstruktioner. Skiltet blinker for at give spilleren information
  • Spilleren skal vælge et våben ved at klikke på ét af seks våben som ligger foran zombierne.
  • Når et våben er blevet valgt, forsvinder de tog muse skiftet ikon til det valgte våben.
  • Et våben kan kun bruges til at dræbe én zombie ad gangen, ved at klikke på en zombie efter det respektive våben er blevet valgt og giver gratisspin.
  • Hvis det lykkedes for en spiller at dræbe alle fire zombier og at frigøre gangen viser det vundne antal gratisspin på skærmen.
  • Bonusspillet kan blive afbrudt af en zombie som hopper frem på skærmen. Det afslutter bonusspillet og spilleren får besked om det vundne antal gratisspin.
  • Efter bonusspillet kan spilleren starte sine gratisspin ved at klikke hvor som helst på beskeden om de vundne gratisspin.
  • Alle gratisspin spilles med samme beløb/multiplikator som udløste gratisspin.
  • Under gratisspin når zombien det 10. trin og den næste multiplikator aktiveres, men spillet fortsætter med den multiplikator som udløste GRATISSPIN, indtil alle gratisspin er blevet brugt. Spilleren kan vælge en ny multiplikator efter gratisspin-runden. Hvis en ny multiplikator vælges, gælder den kun fra det næste SPIN og fremover, indtil spilleren vælger en andet.
  • Der kan ikke vindes nye gratisspin under gratisspin. Når alle gratisspin er brugt, starter hovedspillet igen.
  • Der tildeles maks. 50 gratisspin.

Gevinstoversigt

• Klik på knappen GEVINSTOVERSIGT i hovedspillet for at gå til gevinstoversigten.

Pay Table Images:

intensivescare4

intensivescare5

Regler:

Klik på knappen VIS SPILLEREGLER på skærmen GEVINSTOVERSIGT for at få vist skærmen med spillereglerne.

intensivescare6

The theoretical return to player of this game is at least 95.54% depending on the multiplier selected.

Pay lines images:

intensivescare7

Sådan laver du indskud til din Konto

For at lave indskud til din Konto, skal du klikke på "INDSKYD" i "Cashier'"-menuen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (Play Anywhere versionen) eller klikke på "INDSKYD" i "Cashier" i venstre side af lobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (download versionen). Du kan også lave indskud til din konto ved at klikke på "RE-BUY" i spillet og derefter klikke på "INDSKYD NU". Overførselstiden og gebyrer varierer alt afhængig af hvilken indskudsmulighed du vælger.

Seneste opdatering: 21-05-2018