Monkey's Gold xPays

PRÆMIE

11.20

11.00

10.80

10.70

10.60

10.50

10.40

10.30

10.20

10.10

xPAYS

xPays er en udbetalingsstruktur, der udbetaler, når der er et fælles symbol på mindst de første 3 hjul. Den vindende kombination for et symbol består af alle de samme symboler på efterfølgende hjul, startende fra venstre.

Alle symboler, der findes i vindende kombinationer, forbliver på hjulene, og alle andre symboler vil blive fjernet, og nye symboler vil falde ind. Denne proces fortsætter, indtil der ikke er flere vindende symboler på hjulene.

Bonussymbolet tælles ikke med hensyn til aktivering eller fortsættelse af xPays, men det fjernes ikke sammen med de ikke-vindende symboler og forbliver på samme sted.

xPays udbetaler, når der ikke lander flere vindende symboler. Antallet af symboler i kombinationen ganget med deres værdi i henhold til udbetalingstabellen udgør det samlede gevinstbeløb.

Colossal Symbols

2x2 eller 3x3 kolossale symboler kan lande på ethvert gratis drop. De kolossale symboler har en multiplikator, der spænder fra x4-x500.

Symbol Multiplier

Ethvert symbol med en multiplikator på, tælles som flere symboler, ikke kun som et enkelt symbol.

Symbol Upgrade

Efter en sammentrækning eller en fuld skærm - når en hel række er fyldt op, opgraderes de indsamlede symboler til et højere betalende symbol. Det højest betalende symbol opgraderes med en ekstra multiplikator.

Monkey's Gold Free Spins

Udløses af 3 eller flere bonussymboler. 3 bonussymboler tildeler 10 spins, eventuelle ekstra bonussymboler tildeler +3 ekstra spins. En klæbrig Vine Multiplier føjes til de almindelige xPays for endnu større gevinster.

Vine Multiplier

Vine Multiplier multiplicerer det samlede gevinstbeløb, når der ikke tilføjes flere vindende symboler. Det øges for hver fuld række, der er udfyldt og er klæbrigt i resten af spillets spins.

I begyndelsen af spillets Free Spins bestemmes den oprindelige Vine Multiplier og dens trinvise trin af terningen – hver fyldte række tildeler derefter en stigende Vine Multiplier på x1, x2 eller x3.

Spilleregler

• Monkey's Gold xPays er en video-slot med 3 features; xPays, Colossal Symbols og Monkey's Gold Free Spins.

• Videoslot med 12 symboler, 6 ruller og 6 rækker.

• Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,02 %.

• Det teoretiske afkast for spillerne for Monkey's Gold Free Spins-funktionskøb er 96,35 %.

• Den simulerede maksimale udbetaling er 12683 gange indsatsen (1:10000000000 runder).

• Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Bonus.

• Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.

• Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre er

• En vindende kombination evalueres med antallet af symboler ganget med symbolværdien.

• Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales

• Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.

• Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.

• Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.

• Funktionsfejl annullerer alle gevinster.

• Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.

• Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt. Disse runder kan ikke genspilles.

• Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.

• Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.

• Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.

• Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 26-07-2023