Tahiti Gold

Spelstrategier

• Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.
    • En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.
    • En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.
    • Auto Spin medtager spillestrategier.
    • Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.
    • Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.
    • Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.
    • Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Spilleregler

• Tahiti Gold er et 6 kolonners, 4 rækkers slot-spil med symboler, der dropper ned og op til 262.144 måder at vinde på. Kolonnerne kan udvide sig opad op til i alt 8 rækker.
  • Spillet omfatter 12 indsatsniveauer for hver valuta.
  • Hver indsats udgør 100 mønter.
  • Gevinstlinjer udbetales fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. aktiv gevinstlinje udbetales.
  • En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spil'.
  • Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Autospil. Hold knappen 'Spil' nede, eller brug knappen 'Autospil' til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.
  • Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.
  • Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.
  • Tahiti Gold spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med free drops.
  • Alle symbol-drops i normaltilstanden begynder med 4 rækker og 4.096 måder at vinde på.
  • Alle lav-, middel- og højværdi symboler forekommer i fire størrelser; standard 1x1, super 2x2, mega 3x3 og epic 4x4. Alle store symboler tælles som bestående af antallet af 1x1 symbolforekomster, som de dækker, f.eks super 2x2 består af 4 standard 1x1 symboler.
  • Store symboler ferner mindre symboler på deres vej ned. Symboler af samme størrelse, Eye of Tiki-symboler, Wild Forge-symboler, bonussymboler og sticky wilds bliver ikke påvirket.
  • Gevinsterne i et eksisterende symbol-drop bliver samlet, og alle symboler, der er en del af en gevinstkombination, eksploderer og giver plads til yderligere symboler, der dropper ned ovenfra. Det næste symbol-drop lægger en ekstra række til øverst oppe, hvilket resulterer i et højere antal måder at vinde på. Det nye resultat udbetales i overensstemmelser dermed, og lavine-funktionen fortsætter så længe, der fremkommer nye gevinstkombinationer.
  • Antallet af måder at vinde på stiger med det stigende antal rækker.
    • 4 rækker: 4.096 måder at vinde på
    • 5 rækker: 15.625 måder at vinde på
    • 6 rækker: 46.656 måder at vinde på
    • 7 rækker: 117.649 måder at vinde på
    • 8 rækker: 262.144 måder at vinde på
  • Det maksimale antal rækker er 8 med et maksimum på 262.144 måder at vinde på.
  • Wild Symbolet erstatter alle andre symboler undtagen bonussymbolet, Wild Forge-symbolet og Eye of Tiki-symbolet. Alle wilds er sticky i de tilbageværende free drops i bonusspillet.
  • Det blokerende Wild Forge-symbol kan fremkomme i kolonne 3, 4, 5 og 6. Det udfylder tomme pladser lige nedenunder med wilds efter avalanche-eksplosioner. Det låser sig fast, når det lander. De genererede wilds er sticky i de tilbageværende free drops i bonusspillet.
  • En kombination af to eller flere Eye of Tiki-symboler et hvilket som helst synligt sted udløser Eye of Tiki-funktionen, når der ikke er andre gevinstkombinationer. Symboler, der berøres af eller er inkluderet i området mellem Eye of Tikisymbolerne, og Eye of Tiki-symbolerne selv eksploderer og giver plads til yderligere symboler, der dropper ned fra oven. Det næste symbol-drop lægger en ekstra række til øverst oppe op til maksimalt 8 rækker.
  • Wild Forge-symbolet, symboler og bonussymboler bliver ikke påvirket af Eye of Tiki-funktionen.
  • Bonussymboler fremkommer i alle kolonner. En kolonne kan indeholde op til to bonussymboler.
  • En kombination af 3 eller flere bonussymboler (scatters) et hvilket som helst sted i synes i normaltilstanden udløser bonustilstanden med free drops. 3 bonussymboler giver 10 free drops, 4 bonussymboler giver 15 free drops, 5 bonussymboler giver 20 free drops, og 6 bonussymboler giver op til at maksimum af 25 free drops.
  • Tre eller flere bonussymboler i bonustilstanden genudløser ekstra free drops. Antallet af ekstra free drops bliver bestemt på samme måde, som når bonusspillet bliver udløst.
  • Free drop bonusspillet starter altid med sikikerhedsniveauet indstillet til 4 rækker. Hvert gevinstgivende free drop rykker sikkerhedsniveauet en række.
  • Sikkerhedsniveauets fremrykning sker efter udbetalingen. Det næste free drop starter fra det nye sikkerhedsniveau. Sikkerhedsniveauet kan højest rykke 4 rækker frem, hvilket resulterer i i alt 8 rækker med et maksimum af 262.144 måder at vinde på.
  • Hvert nye free drop starter på det eksisterende aktive sikkerhedsniveau.
  • Det maksimale sikkerhedsniveau er 8 med et maksimum på 262.144 måder at vinde på. Et opnået sikkerhedsniveau bliver aldrig mindre under et igangværende free drops bonusspil.
  • Free drops bonusspillet slutter, når der ikke er nogen free drops tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.
  • Gevinster udbetales i slutningen af bonusspillet.
  • Indsatsen kan ikke ændres under et igangværende symbol-drop eller i bonustilstanden.
  • Den teoretiske udbetaling (RTP) i Tahiti Gold er 96,1 %
  • Spillet tilbyder en maksimum gevinst på 500.000 mønter.
  • Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 11-06-2019