Christmas Megaways

Christmas Megaways™ er et 6-hjuls, 2 til 7 rækker videoslot med 64 til 117.649 gevinstmuligheder med Wilds, x2 Wilds, gratis omdrejninger og gratis spins med trinvise multiplikatorer.

Ikke alle funktioner, der er anført i hjælpefilen, er tilgængelige i alle jurisdiktioner. Denne hjælpefil kan nævne funktioner, der ikke er tilgængelige for dig.

Du spiller med 20 faste mønter pr. spin; den samlede indsatsværdi vises på indsatskontrollen.

Spin-knappen starter spillet for den aktuelt viste indsatsværdi.

Vindende kombinationer og udbetalinger foretages i henhold til PAYOUT SCREEN.

Gevinster beregnes ved at: tælle antallet af på hinanden følgende hjul med matchende symboler og gange den relative multiplikator, vist i udbetalingsværdierne, med produktet af antallet af matchende symboler på hvert hjul. Denne værdi ganges derefter med indsatsen/20 for at finde kontantudbetalingen.

Wild symboler tæller som alle andre symboler.

X2 Wild-symboler tæller som alle andre symboler og ganger enhver udbetaling, de er en del af, med 2.

Flere X2 Wild multiplicerer hinanden, dvs.: 3 X2 wilds kombineres for at give x8 samlet.

Gratis spins

Gratis spins opnås ved flere på hinanden følgende omdrejninger. Der kræves mindst 4 omdrejninger for at udløse 8 gratis spins.

Hver på hinanden følgende omdrejning ud over 4 tildeler 2 gratis spins; op til maksimalt 14

Når hjulene drejer efter en gevinst, tildeles du også en ekstra x1 multiplikator

Under gratis spin låses hjul med 7 symboler fast ved det antal symboler under hele funktione for gratis spins.

Når et hjul låses, tildeles der 1 ekstra multiplikator.

Under det sidste gratis spin tildeler et låst hjul 1 ekstra gratis spin.

Yderligere gratis spins opnås ved at have flere på hinanden følgende omdrejninger. Der kræves mindst 4 omdrejninger for at udløse yderligere 2 gratis spin. Hver efterfølgende omdrejning ud over 4 tildeler 2 gratis spin, op til maksimalt 14

Den aktuelle multiplikator gælder for enhver optjent gevinst, mens multiplikatoren er i kraft; forhøjelser vil påvirke alle efterfølgende gevinster.

Lydside

For at få adgang til lydindstillinger skal du klikke på Hamburger-menuknappen og derefter vælge højttaleren i menuen

Lydeffekter Slår lydeffekter til eller fra.

Baggrundsmusik. Slår baggrundsmusik til eller fra.

Spin indstillinger

For at få adgang til spin indstillingerne skal du klikke på Hamburger-menuknappen og derefter vælge tandhjulet i menuen.

Tryk på mellemrum for spin Slår til eller fra for at kunne placere indsatser og spinne med mellemrumstasten. (Kun for fast computer)

Vis hjælpeskærm ved indlæsning Slår introskærmen til eller fra.

Spilhistorik

For at få adgang til spilhistorik, klik på Hamburger-menuknappen og derefter vælge stopuret i menuen.

Du kan gennemgå spilresultater fra ethvert af dine tidligere spil gennem denne nyttige grænseflade.

Hvis du gerne vil undersøge ethvert spilresultat, kan du vælge en hvilket som helst indsats fra dine sidste 100 spins og bore ind til hvert hjulresultat for at se et spin- eller omdrejningsresultat.

Indsatskontrol

Du kan ændre din indsats ved at åbne for indsatskontrollen.

Pilene på hver side af din indsatsværdi giver dig mulighed for at ændre indsatsen

Knappen for maksimalt væddemål øger din indsats til den maksimalt tilladte værdi

Indstillingen for MØNTER og KONTANTER skifter mellem saldovisning og udbetalingsværdier; indsatsværdien vises altid som KONTANTER. Møntens værdi er: Indsatsværdi/20.

Køb gratis spins

Seneste opdatering: 31-10-2022