Book Of Horus

1

Spillets formål:

Book of Horus er en spilleautomat med 10 linjer med betalinger, gratis spil og bonusspil. Når 3 eller flere scatter-symboler (bog) vises på hjulene, vises bonusspilskærmen hvor spilleren skal vælge en af de 3 pyramider. Der tildeles 8, 10 eller 12 gratis spil sammen med et specielt udvidende symbol til gratis spil. Gratis spil kan genudløses. Spillere har chancen for at fordoble deres gevinster med Gamble funktionen.

2

Gevinstoversigt

3

Gevinstlinjer

Spilinformation:

• Spillet spilles med 10 variable linjer.
  • Start spillet ved at klikke på "SPIL" med den valgte INDSATS og det valgte antal LINJER.
  • Ticker-meddelelserne vises under hjulene på spilskærmen.
  • Indsatsen per linje kan ændres ved at klikke på 4 og 5.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.
  • Spillereglerne er de samme for spil med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at autospil ikke vil være tilgængeligt i spil for sjov.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATS": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats på alle 10 linjer. Du kan hæve indsatsen ved at klikke på 4-knappen til højre for INDSATS eller sænke den ved at klikke på 5-knappen til venstre. Indsatsen og antallet af linjer justeres ikke hvis din saldo er for lav. Du skal selv klikke på 6-knappen nederst på spilskærmen for at indbetale.
  • Valg af "LINJER": Der spilles automatisk på 10 linjer. Du kan fravælge linjer ved at klikke på 5 til venstre for "LINJER" eller forøge antallet af valgte linjer ved at klikke på 4 til højre.
  • Antallet af valgte linjer ganges med indsatsen pr. linje. Den samlede indsats, vises under måleren "INDSATS" nederst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Du kan få vist gevinstoversigten ved at klikke på 7 nederst på skærmen ved "INDSATS"-måleren eller ved at klikke på 8 nederst på skærmen ved linjeteksten.
  • Gevinstoversigten viser udbetalingerne for det aktuelt valgte spil og linjer. Du kan komme tilbage til spillet ved at klikke på 9 på skærmbilledet med gevinstoversigten.
  • Spil: Klik på SPIL 10 for at starte hjulene. Når hjulene stopper, udbetales alle vinderkombinationer på valgte linjer, samt eventuelle scatter gevinster, i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster angives med farvede gevinstlinjer med animerede symboler og i tilfælde af en scatter gevinst, med animerede symboler. Det samlede vinderbeløb vises nederst på skærmen ved GEVINST.
  • Lydstyrke: 11 afspiller spillets musik. Klik på 11 for at slå lyden fra 12.
  • KREDITTER: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO", dvs. den aktuelle spilsaldo minus den samlede placerede indsats.
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats du har valgt.
    • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
    1. Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser.
    2. Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
    3. (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
    • Spil til bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.

13

Autospil panel

• Klik på AUTOSPIL, nederst til venstre på spilskærmen, for at bruge autospil funktionen. I Autospil vinduet skal du klikke på "Mere" for at se de ekstra indstillinger. Marker felterne uden for de indstillinger du vil spille med. Klik på tekstfeltet og indtast den indsatsgrænse du vil spille med. Klik på "Start" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "X" for at stoppe autospil funktionen og vende tilbage til det normale spil.
  • Når du spiller med flere "AUTOSPIL" muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • 'AUTOSPIL" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats med indsats-bjælken på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.
  • Spilindstillinger:
      • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og stemning ved at trække i lydstyrkeknappen.
      • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
      • Atmosfære lyd: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyd.
      • Lynspil: Når du markerer denne indstilling, spilles der hurtigere end normalt.
      • Klik på mellemrumstasten for at starte: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spil. Denne indstilling er ikke tilgængelig hvis mellemrumstasten ikke kan bruges i spillet.
14

Spilleregler:

• Spilleren kan spille med 10 variable betalingslinjer.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten
  • Du starter spillet med "SPIL" med de valgte "LINJER" og "INDSATS".
  • Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Den højeste gevinst udbetales på de valgte betalingslinjer.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til linjegevinsterne.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, undtagen scatter Bog-symboler som betaler hvor som helst.
  • Symbolet Wild (Bog) erstatter alle symboler og kun den højeste gevinst bliver udbetalt.
  • Wild-symboler kan også tælle som scatter når 3 eller flere Bog-symboler vises på hjulene, hvilket udløser bonusspillet.
  • Gamble funktionen aktiveres for alle gældende gevinster.
  • Gevinstoversigten viser altid gevinstbeløbet for den valgte indsats og de valgte antal linjer.

Gamble funktion:

• Klik på Gamble for at aktivere Gamble funktionen.
  • Hvis den viste kortfarve og spillerens valg stemmer overens, fordobles gevinsten.
  • Hvis de ikke stemmer overens, taber spilleren beløbet.
  • Du kan gamble op til fire gange i træk.
  • Spilleren kan stoppe Gamble funktionen når som helst ved at klikke på HENT.
  • Under autospil, vil Gamble funktionen ikke være tilgængelig med undtagelse af gratis spil.

Bonusspil regler:

Gratis spil:

• Bonusspillet udløses når 3 eller flere Bog-symboler vises hvor som helst på hjulene. Et tredje bog-symbol kan også vises når Horus skyder en laserståle på hjul 3, 4 eller 5.
  • Gratis spil spilles på det samme antal linjer og med samme indsats per linje, som i det spil der udløste gratis spil.
  • Spilleren skal vælge én af de 3 pyramider for at se antallet af gratis spil.
  • Der kan vindes 8, 10 eller 12 gratis spil tilfældigt.
  • Spillet vil så flytte til en symbolblok-skærm hvor Horus tilfældigt vil skyde en laserstråle på en blok for at afsløre et særligt udvidende symbol.
  • Under gratis spil, vil 3 eller flere scatters udløse det originale antal gratis spil med det samme udvidende symbol.
  • Det specielle udvidende symbol kan ikke erstattes af Wild Bog-symboler under gratis spil.

Specielle udvidende symboler:

• Et specielt udvidende symbol (undtagen Bog) vælges tilfældigt ved starten af dine gratis spil.
  • Under gratis spil, efter udbetaling af alle betalingslinjegevinster, hvis det specielle udvidende symbol vises hvor som helst på hjulene,
    • Symbolerne på disse hjul vil blive erstattet af det specielle udvidende symbol, hvis der er nok specielle udvidende symboler til en gevinst i henhold til gevinstlinjen.
    • Specielle udvidende symboler giver kun gevinst på valgte linjer.

Browser-knap panelfunktioner:

15
  • Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillets aktuelle versionsnummer & spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Indbetal 6 for at indbetale penge på din konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • "SPILHISTORIK" kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95,52%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" 6 nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

4. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.

Seneste opdatering: 30/04/2018.