Lady of Avalon

Introduktion til spillet

Dette er et spil med 10 gevinstlinjer med en gratis spins-bonus, der omfatter et tilfældigt udvalgt, specielt udvidende symbol.

Når de valgte specialsymboler lander på hjulene som en del af en vindende kombination, udvides alle andre specialsymboler, så de fylder hjulene.

Lady of AvalonSymbol

3, 4 eller 5 Lady of Avalonsynlige symboler tildeler 10 gratis spins.

Lady of Avalon-symbolet er både et wild-symbol og udbetaler som et scatter-symbol.

Lady of Avalon-symbolet erstatter alle symboler, undtaget valgte specialsymboler i gratis spins.

Gratis spins-bonus

3, 4 eller 5 Lady of Avalonsynlige symboler efter et spin tildeler 10 gratis spins.

Gratis spins-bonussen indeholder et tilfældigt valgt, udvidende specialsymbol.

Hvis 3, 4 eller 5Lady of Avalonsymboler er synlige under gratis spins, tildeles der yderligere 10 gratis spins.

Gratis spins bruger samme præmiekort som det spin i basisspillet, der har udløst denne funktion.

Specielt symbol

Specialsymbolet bliver valgt fra dem, der er øverst ved starten af gratis spins-bonussen.

Hvis et specialsymbol lander på et hjul og giver gevinst, udvides alle andre instanser af dette symbol sig og fylder hjulet.

Når specialsymboler udvides, bliver gevinstlinjer opgjort på de udvidede hjul og ignorerer ikke-udvidede hjul.

Specialsymboler udbetaler fra venstre til højre med alle 10 gevinstlinjer og bruger samme præmier som basisspillet.

Vælg din indsats

For at justere INDSATSEN med knapperne "+" og "-" og øge eller reducere størrelsen af din indsats.

Tryk på SPIN-knappen for at starte spillet.

Gevinstlinjer

Spillet indeholder 10 gevinstlinjer.

Alle linjegevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel.

Disse kan ses ved at trykke på knappen "?".

Seneste opdatering: 07-05-2019