Legacy of Oz

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination. Udbetalingen afhænger af de dannede vinderkombinationer.
Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Såden spilles spillet

Din saldo bliver vist i jetoner og er tilgængelig på konsolbjælken.
Vælg bet på en mobilenhed ved at trykke på bet-ikonet eller bet-området.
Vælg bet via hovedmenuen på skrivebordet eller på konsolbjælken.
Klik og tryk på spin-knappen for at dreje hjulene.
Vælg stopknappen for at standse det aktuelle hjul-spin. Dette kan også gøres ved at klikke eller trykke på hjulene. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.
Hvis den er aktiveret i indstillinger, kan du trykke på mellemrumstasten for at spinne eller stoppe.
Når hjulene stopper, fremhæves vinderkombinationer. Gevinstbeløbet vises i gevinstfeltet.
Hvis der ikke er nogen vinderkombination, afsluttes spillet.

Payline-regler

Spillet indeholder 10 paylines.
Antallet af spillede paylines er fast.
En payline er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner, der danner en linje på hjulene.
Payline-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.
Udbetaling af payline-gevinster bygger på det placerede startbet.
Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.

Regler for udbetaling

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.
Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle payline-gevinster og scatter- gevinster i et spin.

Hvis flere vinderkombinationer lander på en payline, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.

Scatter-symboler

Scatter-symbolet er både et scatter- og et wild-symbol.
Scatter-symboler erstatter alle symboler.
Scatter udbetales i alle positioner.
Scatter-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, uanset hvor de lander på hjulene.
Kun det højeste gevinstbeløb udbetales for scatter-symbolkombination.
Scatter-gevinster ganges med det samlede bet.
Scatter-symbolgevinster tilføjes linjegevinster. Hvis du har en scattersymbol-gevinst og en linjegevinst, udbetales begge gevinster, da scatter-symbolet ikke behøver at optræde på en payline for at give gevinst.

Udvidende symboler

Et særligt symbol tildeles tilfældigt i starten af gratis spin.
Hver genudløser vil vælge et særligt symbol mere.
Alle indkasserede særlige symboler fremhæves på banneret over hjulene.
Scatter-symbolet kan ikke blive et særligt symbol.
Særlige symboler udvides for at dække hjulet og udbetales, når matchende symboler lander hvor som helst på linjen.
Særlige symboler udvides kun, når de kan fuldføre en gevinst.
Udvidelsesgevinster udbetales oveni almindelige gratis spin-gevinster.

Re-spin-funktion

Prisen for hvert re-spin beregnes separat for hvert hjul.
Et hjul kan drejes igen flere gange.
Du kan betale for at dreje et hjul igen efter hvert spin.
Du får kun gevinst udbetalt for nye vinderkombinationer, der opstår som resultat af et re-spin.

Prisen for re-spin er den gennemsnitlige udbetaling pr. hjul divideret med den målrettede UTS af re-spin.
Prisen for re-spin rundes op til nærmeste cent, hvilket kan reducere den forventede UTS af re-spin.
Alle re-spins med en pris på ,01 har en UTS på 0 % og giver spilleren mulighed for at fordele symboler til fremtidige gevinstkombinationer.
Prisen pr. respin siger ikke noget om chancen for at vinde.
Prisen for re-spin skaleres med bet.
Funktionen er kun tilgængelig i basisspil.

Gratis spin

3, 4 eller 5 scatter-symboler udløser henholdsvis 8, 12 eller 20 gratis spin.
2, 3, 4 eller 5 scatter-symboler genudløser med henholdsvis 4, 8, 12 eller 20 gratis spin mere.
Alle linjer, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Bet-valg

Hvert spillet spin koster et samlet bet-beløb.
Vælg bet på en mobilenhed ved at trykke bet i konsolbjælken eller ved at trykke på bet- ikonet.
Det samlede bet er baseret på det placerede start-bet ganget med prisen på de spillede paylines.
Vælg dit bet på konsolbjælken med øge- og nedsætte-ikonerne på konsolbjælken. Du kan også vælge bet fra hovedmenuen ved hjælp af bet-ikonet eller ved at klikke på bet- området.

Indstillinger

Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.
For at få adgang til panelet Indstillinger, skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet Indstillinger.
Vælg hvilke indstillinger, der skal slås til eller fra.
Indstillingen Hurtigt spin øger spin-hastigheden på slothjulet.
Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
Spillyde-indstilligen styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for vinderkombinationer og -sekvenser. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)

Baggrundsmusik-indstillingen styrer baggrundsmusikken. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)
Indstillingen mellemrumstast for at spinne gør, at spilleren kan spinne hjulene ved hjælp af computerens mellemrumstast.

Ikoner

Nedenfor ses ikonerne, der bruges spillet igennem, og beskrivelser af dem.

Ikoner

Beskrivelser

3 1

Hovedmenu

4

Tilbage

4

Dekrement

5

Inkrement

4

Bet

31

Hurtigt spin

32

Dæmp/ Fjern dæmp

4

Ansvarligt spil

4

Spillerbeskyttelse

4

Loyalitet

4

Spilhistorik

4

Transaktionshistorik

4

Bank

4

Indstillinger

4

Udbetalingstabel/ Information

4

Hjælpefiler

4

Lobby

4

Kassér

Bemærk:

• Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Yderligere oplysninger

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Resultaterne fra det seneste spin vises.

Udbytte til spiller

Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Værdien er fastlagt og ændres ikke.
Dette spil har en UTS på 96,11 %.

Seneste opdatering: 05-07-2021