Grand Loot

Er du klar til en hjertebankende, adrenalinfyldt handling? Rejs tilbage til det tidlige 19. århundrede, da gaderne blev styret af hensynsløse gangstere. Dette var en æra, hvor rivalisering mellem mafiabander var udbredt, og kampe fandt sted på gaden hver dag.

Grand Loot er en 5x4 spilleautomat, hvor du sidder på kanten af dit sæde fra det allerførste spin. Hvis der lander 6 eller flere scatter-symboler hvor som helst, udløses Grand Loot-bonusfunktionen, hvor gratis spins med multiplikatorer kan lægge et seriøs bytte i din lomme. For endnu mere bankroll-boosting-udbetalinger tildeler et komplet hjul med multiplikatorer en ekstra multiplikator på hele hjulet.

Grib din Tommy Gun og bliv klar til noget spændende gangster handling!

Game Information

Spil gevinstlinjer:

Alle gevinster begynder fra venstre hjul og udbetaler venstre til højre på tilstødende hjul.

Generel informationstabel:

Spiltype

Video spilleautomat

Antal udbetalingslinjer

40

Antal hjul \ rækker

5x4

Spilfunktioner

·       Grand Loot Bonus

Tilbagebetaling til spillere

96.24%

Hitrate

21.53%

Spilfunktioner

Grand Loot Bonus

Hvis 6 eller flere scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene, tildeler det Grand Loot Bonus-funktionen. Symbolerne, der udløste funktionen, beholder deres positioner og afslører en multiplikator mellem 2x og 10x. 3 gratis spins finder derefter sted. De resterende hjulpositioner drejer uafhængigt og kan afsløre 1 ud af 5 specielle symboler, der giver ekstra belønninger eller multiplikatorer. Hver gang et specielt symbol eller en multiplikator vises, nulstilles gratis spins til 3.

Hvis alle 4 positioner på et hjul afslører et specielt symbol eller en multiplikator, tildeles en ekstra multiplikator, der vises over hjulet, og multiplicerer alle værdier på dette hjul i slutningen af funktionen.

Særlige symboler under Grand Loot-bonusfunktionen:

Indsamler

Afsløre en multiplikator og indsamle derefter alle de andre synlige multiplikatorer på hjulene og føjer dem til de afslørede multiplikator kun for det spin.

Indsamler med en gylden ramme

Afsløre en multiplikator og indsamle derefter alle de andre synlige multiplikatorer på hjulene og tilføjer dem til den afslørede multiplikator for det spin og hvert resterende spin af funktionen.

Snigskytte

Afsløre en multiplikator og tilføjer det beløb til hver synlige multiplikator på hjulene kun for dette spin.

Snigskytte med en gylden ramme

Afsløre en multiplikator og tilføjer det beløb til hver synlig multiplikator på hjulene for det spin og hvert resterende spin af funktionen.

Booster

Afsløre en multiplikator mellem 2x-5x og anvender den tilfældigt på 2-3 af de synlige multiplikatorer på hjulene.

Under hvert spin lægges de afslørede multiplikatorer til det samlede beløb.

Hvis summen af alle multiplikatorværdier når 50.000 eller højere, slutter funktionen, og spilleren tildeles 50.000 ganget med indsatsbeløbet.

Funktionen slutter, når der ikke er flere gratisspil tilbage, eller alle 20 positioner er specielle symboler eller multiplikatorer. De samlede multiplikatorer fra funktionen multipliceres derefter med indsatsbeløbet.

Sådan spilles spillet

Væddemål

For at spille en runde skal du konfigurere din indsats ved hjælp af + / - knapperne på hver side af Spin knappen og/eller Møntværdi + / - knappen. Så tryk på Spin knappen eller Mellemrumstasten at indsende din indsats og begynde runden.

Du kan også vælge den ønskede indsats fra Indstats-muligheder menu i Indstillinger, og tryk derefter på Spin-knappen for at lukke menuen, som sender indsatsen og starter runden.

Runden kan også startes ved at bruge Autospin funktionen.

Samlet indstas, balance og gevinst beløb kan vises i mønter eller kontante værdier. Skift mellem dem kan gøres ved at klikke på nederste UI bar.

Spin nuligheder

Når runden er startet, kan spilleren hurtigt komme frem til runde resultatet eller springe over animationerne ved at trykke på Spring over/Stop knappen der erstatter Spin knappen, mens runden er i gang.

For at spille runden hurtigere kan spilleren bruge Hurtig Spin eller Turbo Spin muligheden (restriktioner kan gælde på grund af regionale jurisdiktioner)

Turbo Spin – hjulene spinder og stopper hurtigere uden ekstra animationer.

Turbo Spin kan aktiveres af:

• Tryk på mellemrumstasten på en stationær computer.
  • Tændes fra Autospin menuen, og derefter starte Autospin runden.

Hurtig Spin tilstand- hjulene spinder og stopper hurtigere, dog vises alle ekstra animationer.

Hurtig Spin kan aktiveres af:

• Tændes igennem Sandwich menu
  • Tændes fra Indstillinger
  • Tændes fra Autospin menuen, og starter Autospin runden.

Udbetalingsregler

• Vindende kombinationer bliver betalt per linje efter hinanden, fra det yderste venstre hjul til det yderste højre hjul.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger beregnes i henhold til spillets ”Betalingstabel”, som kan tilgås via Indstilling knap
  • Kun den højeste gevinst per linje udbetales.
  • Samtidige gevinster på forskellige udbetalingslinjer tilføjes.
  • Alle gevinster sker på de valgte betalingslinjer, undtagen bonusgevinster.
  • Funktionsfejl ugyldiggør alle udbetalinger.
  • Alle åbne sessioner, som ikke afsluttes af spilleren, derudover afsluttes alle fremtidige transaktioner for disse sessioner, efter en periode bestemt af den respektive tilsynsmyndighed per jurisdiktion

.COM

30 dage

Italien

7 dage

Spanien

7 dage

Danmark

90 dage

Sverige

90 dage

Rumænien

30 dage

Portugal

90 dage

Udbetalingsregler for funktioner

Free Spins spilles med samme indsatsbeløb som den runde, der aktiverede Free Spins.

Free Spins gevinster tilføjes til alle indledende gevinster.

Autospin

Aktiverer spillet automatisk i et forudbestemt antal runder på den aktuelle indsats konfiguration.

Autobet/autoplay menuen er tilgængelig via Autobet/Autoplay knappen.

Autobet/Autoplay grænser

• Tabsgrænse - Tillader dig at kontrollere dit samlet tab ved at indtaste en numerisk værdi, der stopper auto-betal funktionen og en popup-meddelelse vil blive vist, når tabsgrænsen er nået. Beregnet som følger:
    (Summen af indsats) - (Summen af gevinster) >= (tabsgrænse beløbet).
  • Singel gevinst - Vil stoppe autobetfunktionen, og en popup-meddelelse vil blive vist, når en enkelt gevinstudbetaling er >= 'Singel vind' indtastet værdi.
  • Gevinstgrænse - Giver dig mulighed for at kontrollere dine kombinerede gevinster ved at indtaste en numerisk værdi, der stopper auto-betal funktionen og en popup-meddelelse vil blive vist, når gevinstgrænsen er nået. Beregnet som følge:
    (Summen af gevinster) - (Summen af indsats) >= (gevinstgrænse beløbet).
  • På en gevinst - Auto-betal stopper, og en popup besked vil blive vist på enhver gevinst inden for en enkelt runde. En gratis spin funktion betragtes som en runde for denne grænseindstilling, og auto-betal stopper kun, når alle de gratis spin er færdige.
  • Stopper på en funktion - Auto-betal stopper, og en popup-meddelelse vises, når spillet når en funktion runde, herunder men ikke begrænset til: gratis spin runde, bonusspil og minispil, med undtagelse af tilfældige wilds funktioner.

Når grænsen er opfyldt, stopper autobet, og den relevante popup meddelelse vises midt på skærmen.

Seneste opdatering: 11-02-2021