Temple of Prosperity

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Vindende symbolkombinationer skal dannes med mindst 6 symboler. Vindende symboler kan vises i enhver position på hjulene med tilladte mellemrum.

Spilleregler

TEMPLE OF PROSPERITY er en videospillemaskine med 5x5 kaskader.

Gevinster opnås ved at få 6 eller flere symboler hvor som helst på hjulene. Vindersymboler fjernes, og nye symboler laver kaskader for at fylde gitteret op. Kaskaderne fortsætter, indtil der ikke opnås flere gevinster.

På et HVILKET SOM HELST spin kan der dukke mønt- eller PRIZE-symboler op. Hvis disse vises sammen med et samlersymbol, vil samleren "indsamle" disse symboler. Hvis der lander mere end 1 samler sammen med et mønt- eller et PRIZE-symbol, vil det udløse mere end én "indsamling" af kontanter, hvilket betyder, at alle samlersymboler vil indsamle alle mønt- og PRIZE-symboler på hjulene. Gevinsterne udbetales, når kaskaden slutter. Disse funktioner er aktive både i basisspillet og i FREE SPINS.

FREE SPINS udløses ved at få 3 eller flere SCATTERS. 3 SCATTERS udløser 8 FREE SPINS, 4 SCATTERS udløser 13 FREE SPINS, og 5 SCATTERS udløser 18 FREE SPINS med en x2-multiplikator.

For at gå videre til andet trin skal du samle 5 SCATTERS i løbet af første trin. Hvis du går videre til andet trin, får du yderligere 5 FREE SPINS, og multiplikatoren sættes til x3.

For at gå videre til tredje trin skal du samle 5 SCATTERS i løbet af andet trin. Hvis du går videre til tredje trin, får du yderligere 5 FREE SPINS, og multiplikatoren er sat til x5. Multiplikatorer gælder for sejre. SCATTERS optræder ikke i det sidste trin.

Indsatser vælges med indsatsknapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten. Vinderkombinationer fjernes, og nye symboler falder ned og fylder de tomme pladser ud.

RTP: 96.20%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 14-09-2023