Lucky Lady

Spillets mål

Lucky Lady er en femhjuls-spilleautomat med tyve betalingslinjer med et "Lucky Lady"-bonusspil. Lucky Lady"bonusspillet får du kun, når der vises 3 eller flere flysymboler et eller andet sted fra venstre mod højre. Lucky Lady-symbolet træder i stedet for alle andre symboler, bortset fra det spredte flysymbol.

Spilleinformation

• Det mindste indsatsbeløb er 0,01 EUR, og det maksimale indsatsbeløb er 2.000 EUR.
  • Du kan satse på op til 20 linjer. Betalingslinjerne vises under betalingslinjeområdet, der findes på skærmen med gevinstoversigten (Hjælp).

Sådan spiller du

• Angivelse af "LINJER": Der er som standard valgt 20 linjer. Du kan reducere eller forøge antallet af linjer ved at klikke på knapperne "+" eller "-", der findes under indikatoren "LINJER" på spilskærmen. Valgte linjer oplyses, mens ikke-valgte linjer ikke oplyses. Du kan også vælge/fravælge linjer ved at klikke på det ønskede linjenummer ud for linjen.
  • Maks. antal linjer: Klik på "MAKS." under "LINJER" for at spille med 20 linjer. Denne mulighed deaktiveres, hvis din spilsaldo ikke er stor nok
  • Angivelse af "INDSATSER": Når du går ind i spillet, angives der en standardindsats på EUR 0,25 pr. linje for alle 20 linjer, hvilket giver en samlet indsats på EUR 5,00. Du kan vælge at forøge eller reducere indsatsen pr. linje ved at klikke på knapperne "+" eller "-", der findes under indikatoren "INDSATS". Hvis din spilsaldo falder under din samlede placerede indsats, vil indsats og linjer ikke blive justeret til den næste mulige indsats. I stedet vises vinduet Re-buy. Hvis du ikke har penge på din konto, vises muligheden for at foretage indskud.
  • Maks. indsats: Hvis du vil spille med en EUR 100 indsats pr. linje, skal du klikke på "MAKS." under "INDSATS". Denne mulighed deaktiveres, hvis din spilsaldo ikke er stor nok.
  • Antallet af valgte linjer ganges med "indsats pr. linje", og det samlede indsatsbeløb vises under "SAMLET INDSATS" nederst midt på spilskærmen.
  • "REGLER": Du kan gennemse spillereglerne ved at klikke på knappen "GEVINSTOVERSIGT" nederst til venstre på skærmen og derefter på knappen "REGLER" på skærmen "GEVINSTOVERSIGT". Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på knappen "SPIL" på skærmen "REGLER".
  • "GEVINSTOVERSIGT": Du kan få vist "GEVINSTOVERSIGTEN" ved at klikke på knappen "GEVINSTOVERSIGT" på skærmen med spilleregler. Hvis du vil beregne gevinstbeløbet, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsen pr. linje. Bemærk, at hvis du vil beregne gevinsten for de spredte symboler, skal du gange den pågældende gevinst med den samlede indsats. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på knappen "SPIL".
  • Spin: Når hjulene stopper med at dreje, vil eventuelle vindende kombinationer på de valgte linjer og eventuelle spredte gevinster blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Eventuelle gevinster angives ved, at deres betalingslinjer bliver oplyst og symbolerne bevæger sig, eller i tilfælde af spredte gevinster ved, at de spredte symboler bevæger sig. Den samlede gevinst vises under hjulene som en meddelelse, og beløbet under "UDBETALT" opdateres med gevinstbeløbet. Gevinsterne for de individuelle linjer vises til højre eller til venstre ud for hver linje med gevinst.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget din indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til det efterfølgende spin. Du skal blot klikke på "SPIN" for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge knapperne "+" eller "-" under indikatorerne "INDSATS" eller "LINJER" som forklaret ovenfor.
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under "KREDIT".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der vises under "KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
  • "AUTO-SPIN": Du kan benytte dig af denne funktion til at vælge blandt de forskellige muligheder for "håndfrit" spil. Valgmulighederne under denne funktion er:
    • Antal spin: Spillet gennemløber automatisk det antal spin, der er valgt i rullemenuen. Du kan vælge ethvert antal spil og spille, indtil din saldo er mindre end den samlede placerede indsats.
    • Spin indtil gevinst er lig med eller mere end: Spillet kører automatisk, indtil gevinstbeløbet er lig med eller overstiger det beløb, der er valgt i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst: Spillet kører automatisk indtil næste gevinst.
    • Spin indtil bonusrunde udløses: Spillet kører automatisk, indtil den næste bonusrunde udløses.
    • Spin indtil min saldo overskrides: Spillet kører automatisk, indtil spilsaldoen er større end eller lig med det angivne beløb. Bemærk, at "spilsaldo" betyder summen af beløbene under "KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
    • Spin indtil min saldo ryger under: Spillet kører automatisk, indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det angivne beløb. Bemærk, at "spilsaldo" betyder summen af beløbene under "KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
    • Spil hurtigere: Denne valgmulighed giver dig mulighed for at spille hurtigere end normalt ved at mindske pausetiden. Du skal have valgt mindst én af de andre tilgængelige valgmuligheder for Auto-spin, før du kan vælge "Spil hurtigere".
  • Hvis du vil gøre brug af valgmuligheden Auto-spin, skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst til venstre på spilskærmen. Når vinduet Auto-spin åbnes, skal du markere afkrydsningsfelterne ud for den eller de indstilling(er), du vil spille med. Vælg fra rullemenuen, hvor det er relevant. Klik på "START" for at aktivere de valgte indstillinger og starte spin. Klik på "ANNULLER" for at vende tilbage til spilskærmen.
  • Du kan deaktivere "AUTO-SPIN" ved at klikke på knappen "STOP SPIN". Hvis et spin er i gang, stoppes "AUTO-SPIN", når det igangværende spin er færdigt. Ellers stoppes "AUTO-SPIN" med det samme.
  • Hvis du spiller med flere valgmuligheder for Auto-spin, vil den betingelse, der først opfyldes, have fortrinsret frem for de øvrige, og de resterende valgte betingelser bliver ignoreret. Du kan derefter vælge enten at bruge de samme indstillinger igen eller vælge ny(e) indstilling(er) og fortsætte med "AUTO-SPIN".
  • Bemærk: Valgmuligheden "AUTO-SPIN" er ikke tilgængelig, hvis du spiller med fiktive penge.
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på "VERSION" for at få vist spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på "RE-BUY" for at købe flere kreditter til spillet fra din Danske Spil Account variale.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige penge eller med fiktive penge.

Regler

• Spil 1 til 20 linjer
  • Gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsbeløbet pr. betalingslinje
  • Spredte gevinster ganges med det samlede indsatsbeløb
  • Spredte gevinster lægges til betalingslinjegevinster
  • Kun den højeste gevinst i hver retning på hver valgt betalingslinje udbetales
  • Kombinationer med fem ens giver kun gevinst én gang.
  • De højeste spredte gevinster fra både venstre til højre og højre til venstre lægges til og udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på samme betalingslinjer lægges sammen
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges sammen
  • Gevinster forekommer kun på de valgte linjer, bortset fra det spredte emblemsymbol, som udløser gevinst fra venstre mod højre eller hvor som helst fra højre mod venstre.
  • Alle symboler betaler fra venstre mod højre og/eller højre mod venstre
  • Lucky Lady forekommer kun på hjul to, tre og fire og træder i stedet for alle andre symboler bortset fra flyet.

Funktioner

Lucky Lady funktion:

• Der tildeles en til tre bonusrunder, når der vises tre eller flere fly hvor som helst fra venstre mod højre.
  • Spilleren vælger blandt fem fly for at få vist gevinsterne i hver bonusrunde
  • Vind op til 100 gange den samlede indsats med hvert valg
  • Bonusspilgevinster er baseret på tilfældig multiplikator, der ganges med den samlede indsats.

Paytable

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 93.48%.

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen "Spilhistorik", når du logger ind igen. Hvis du fortsat har problemer, kan du kontakte kundeservice 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst eller midt i Lucky Lady-bonusrunden, starter softwaren automatisk Lucky Lady-bonusrunden, når du logger på igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet fra der, hvor du blev afbrudt. Efter færdiggørelse af Lucky Lady-bonusrunden kan du genoptage afviklingen af det samme spil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 06-07-2022