Bounty O'Bucks

Sådan satser du

Bounty O'Bucks har 20 gevinstlinjer.

Indsatsindstillingsmenu

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne indsatsindstillingsmenuen.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med.

Indsatser er fastsat til 20 gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta. Skift ved at vælge den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats, eller trykke på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk på OK for at bekræfte og lukke indsatsindstillingsmenuen.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille med den valgte indsats og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinst-grænsen.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

Ca$hLink 2-funktion

Hvis et Skattekiste-Scatter-symbol forekommer på hjul 5, og der ikke fremkommer et Hjul-Guldkrukke-Scatter-symbol hjul 1, så udløses Ca$hLink 2-funktionen. Alle Guldkrukke-Scatter-symboler, der ikke indeholder en Mini, Minor, Major, Mega eller Grand-præmie, er tildelt en pengeværdi. Alle afslørede pengeværdier og præmier tildeles.

Pengeværdier og præmiegevinster vises i valuta og ganges ikke med nogen værdi. Der kan tildeles mere end 1 præmie i Ca$hLink 2-funktionen.

Hjulbonus

Hvis der forekommer et Hjul-Guldkrukke-Scatter-symbol på hjul 1 og et Skattekiste-Scatter-symbol på hjul 5, så udløses Hjulbonussen.

Når Hjulbonussen bliver udløst, bliver der fastsat en Ca$hLink 2-præmieværdi. Ca$hLink 2-værdien er summen af alle Hjul-Guldkrukke-Scatter-symbol- og Guldkrukke-Scatter-symbolværdier på hjulene i det udløsende spin.

Der er 7 tilgængelige pile. Antallet af aktive pile er baseret på det udløsende indsatsbeløb.

Præmieværdier og multiplikatorer er tilgængelige på hjulet.

Når hjulet stopper med at dreje, tildeles alle de præmier, som de aktive pile peger på.

Hvis en aktiv pil peger på Ultra-feltet, tildeles Ultra-præmien.

Præmieværdier ganges med den mindste møntværdi. Ultra-præmien ganges ikke med nogen værdi.

Når en aktiv pil peger på en multiplikator, ganges Ca$hLink 2-værdien for den bonus.

De aktive pile kan tilsammen pege på mere end 1 multiplikatorfelt, og i dette tilfælde vil Ca$hLink 2-værdien for den pågældende bonus blive ganget med summen af alle angivne multiplikatorer.

Præmieværdierne ganges ikke med denne multiplikator.

Felterne på hjulet vægtes ikke ens.

Udvidende funktion

Under Gratis Spin-bonussen udløser Wild- eller Guldkrukke-symboler på enhver position på hjulene den udvidende funktion. De Wild- eller Guldkrukke-symboler, der forekommer på enhver position på hjulet, kan skubbes 1, 2 eller 3 positioner op eller ned for at udfylde alle positioner på det pågældende hjul med det pågældende symbol.

Gevinster udregnes, efter alle forvandlinger er fuldført.

Gratis Spin-bonus

3 Gratis Spins Scatter-symboler, der fremkommer hvor som helst på hjul 1, 3 og 5, udløser Gratis Spin-bonussen og tildeler 10 gratis spins.

Hvis Ca$hLink 2-funktionen udløses under Gratis Spin-bonussen, tildeles den samlede præmieværdi, som vises på alle Mønt-Scatter-symboler, der fremkommer på hjulene.

Under bonussen kan 3 Gratis Spins Scatter-symboler, der fremkommer hvor som helst på hjul 1, 3 og 5, genudløse Gratis Spin-bonussen og tildele 10 ekstra gratis spins.

Bonussen kan genudløses flere gange, op til maksimalt 200 gratis spins pr. bonus.

Gratis spins spilles med samme møntværdi og samme antal gevinstlinjer som det udløsende spin.

Indstillinger

Al lyd

• Slå spillyde on eller off.

Musik

• Slå musik on eller off.

Lydeffekter

• Slå lydeffekter on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Bonus- og funktionsgevinster er uafhængige af linjegevinster, og de lægges til det samlede udbetalte beløb.

Gratis Spins Scatter-symbolet forekommer på hjul 1, 3 og 5 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Wild-symbolet forekommer på hjul 2, 3, 4 og 5 i grundspillet, og på hjul 2, 3 og 4 under Gratis Spin-bonussen.

Wild-symbolet er wild og erstatter alle symboler, undtagen Skattekiste-Scatter-symbolet, Hjul-Guldkrukke-Scatter-symbolet, Guldkrukke-Scatter-symbolet og Gratis Spins Scatter-symbolet i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Skattekiste-Scatter-symbolet forekommer kun på hjul 5 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Hjul-Guldkrukke-Scatter-symbolet forekommer kun på hjul 1 i grundspillet.

Guldkrukke-Scatter-symbolet forekommer kun på hjul 1, 2, 3 og 4 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Dværgen kan tilfældigt tilføje Kiste-symboler til hjul 5. Forekomsten af dværgen øger ikke chancen for at udløse Ca$hLink 2-funktionen.

Gevinster vises i valuta.

I dette spil er hjulet en grafisk animation, som ikke udgør et egentligt hjul, men blot anvendes for underholdningens skyld. Chancerne for at opnå bestemte felter er derfor ikke lige sandsynlige.

I nogle jurisdiktioner, uanset indsatsstørrelse, kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonussen plus resultatet, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonussen, afsluttes bonussen omgående, uanset resterende antal gratis spins.

Den teoretiske langsigtede forventede tilbagebetaling i dette spil er 96,15 %

Seneste opdatering: 29-11-2023