Grand Express Diamond Class

SPILLEREGLER

• Grand Express Diamond Class er en 5-hjuls, 3-række video spilleautomat med gratis spil, Express Respins og First Class Feature.
  • Spillet spilles med 50
  • Den samlede indsats indstilles ved hjælp af indsatsvælgeren.
  • Autospil-funktionen spiller automatisk spillet i det ønskede antal
  • Gevinstkombinationer og udbetalinger udregnes i forhold til
  • Hvis du øger og mindsker din samlede indsats, justeres udbetalingstabellen med det samme beløb.
  • Alle gevinstværdier vises i den samme valuta, som der spilles
  • Kun den højeste gevinst per gevinstlinje eller måde
  • Indsatslinje- eller mådegevinster udbetales fra hjulet længst til venstre mod højre.
  • Samtidige gevinster på forskellige gevinstlinjer eller måder bliver lagt
  • Alle gevinster betales kun på indsatslinjer eller måder, bortset fra gevinster med scatter- og
  • Scatter- og gevinstsymboler udbetales i enhver position.
  • Scatter vises ikke på hjulene under det spin i basisspillet eller gratis spil.
  • Billetsymbolet er wild erstatter alle symboler undtagen scatter- og

WILD

• Wild symbol vises ikke på hjulene under det 10. spin i basisspillet eller gratis
  • Wild erstatninger for alle symboler undtagen for scatter- og
  • Wild-symbol erstatninger udbetaler den højest mulige gevinstkombination på en satset linje eller måde som vist på

FIRST CLASS FEATURE

• Efter hver spin i grundspillet, begynder First Class Feature automatisk.
  • Spillets fremgang (nedtællingsmåler og tændte rammer) gemmes og linkes til indsatsbeløbet. Hvis du skifter til et andet væddemål, gendannes alle spilforløb, der er knyttet til det væddemål.
  • Antallet af resterende spin, indtil funktionen finder sted, vises over hjulene.
  • Ethvert wild symbol, der lander, placerer en tændt ramme på den hjulpositionen, som derefter forbliver låst, indtil funktionen slutter.
  • Hvis en wild lander igen på en oplyst rammeposition, tilføjes en + 1x multiplikator til den
  • På det spin fjernes alle Wild- og Scatter-symboler, og tændte rammer føjes til positionerne.
  • Hvis de lander på en eksisterende tændt rammeposition, tilføjes en + 1x multiplikator til den
  • Hver tændte rammeposition skifter derefter tilfældigt til enten et wild eller et

• Hvis en multiplikator er knyttet til et Wild-symbol, bliver det en Wild-multiplikator. Alle wild multiplikatorer ganges med hinanden.
  • Hvis en multiplikator er knyttet til et gevinstsymbol, ganges gevinstsymbolet med den viste værdi, hvis Express Respins trigger.
  • Eventuelle gevinster evalueres
  • Når funktionen er slut, begynder det næste spin et nyt sæt på 10 spin.

EXPRESS RESPINS

• Gevinstsymboler er kun tilgængelige i løbet af First Class
  • 6 eller flere gevinstsymboler vises hvor som helst i løbet af First Class Feature aktiver
  • Eventuelle gevinstkombinationer udbetales først, før du spiller
  • Under bonusen erstattes de normale hjul med specielle hjul, der kun indeholder gevinstsymboler og tomme mellemrum.
  • Der bliver tildelt 3
  • Alle gevinstsymboler, der aktiverede bonussen, beholder deres position, og alle resterende hjuls respin.
  • Ethvert gevinstsymbol, der lander under en respin, beholder sin position indtil slutningen af bonusen, og respins nulstilles til 3.
  • Bonusen slutter, når der ikke er flere respins tilbage, eller når alle positioner er fyldt med
  • Værdierne, der vises på alle gevinstsymbolerne, udbetales derefter.
  • Hvis alle 3 rækker er udfyldt, tildeles
  • Hvis der udfyldes 2 rækker, tildeles
  • Hvis kun 1 række er udfyldt, tildeles Minor.
  • Kun 1 jackpot (den højeste vises) kan tildeles i en funktion.
  • Når Bonus slutter, føjes den samlede gevinst fra Bonus til eventuelle gevinster fra den runde, der aktiverede
  • Når Bonus er slut, vender spillet tilbage til den runde, som aktiverede Bonus-featuren.

GRATIS SPIL

• 3 eller flere scatter-symboler, der vises hvor som helst i hovedspillet, tildeler en gevinst i henhold til udbetalingstabellen.
  • Scatter vises ikke på hjulene under det spin i basisspillet eller gratis spil.
  • Alle vinderkombinationer udbetales først, før de spiller gratis spil.
  • 10 gratis spil
  • De 10 gratis spil spiller det samme som First Class
  • Under gratis spil vises 3 eller flere scatter-symboler hvor som helst, og giver en gevinst i henhold til udbetalingstabellen og yderligere 10 gratis spil, der skal spilles direkte efter det aktuelle sæt gratis spil.
  • Free Games spilles med den samme værdi, som den runde der aktiverede Free Games-

• Når Free Games er slut, vender spillet tilbage til den runde, som aktiverede Free Games-

Tilbagebetaling til spiller

• Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96,88 %.

Seneste opdatering: 11-08-2021