Forgotten Island Megaways

Om dette spil

• Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
  • Dette er et Megaways™-videoslotspil med 6 hjul.
  • Hjul 1 og 6 kan indeholde op til 7 symboler.
  • hjul 2, 3, 4 og 5 kan indeholde op til 6 symboler.
  • Der er et ekstra vandret hjul over hjul 2, 3, 4 og 5.
  • Det ekstra hjul tilføjer 1 symbol til toppen af disse hjul.
  • Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Måderegler

• Dette spil indeholder op til 117649 Megaways™ at vinde på.
  • Megaways™ bruges under licens fra Big Time Gaming.
  • En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.
  • En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.
  • Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Bet-regler

• Hvert spin koster et samlet bet-beløb.
  • Startbet er det nuværende samlede bet divideret med mådeprisen for 20.

Regler for udbetaling

• Udbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startbet.
  • Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
  • Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.
  • Den samlede udbetaling er den samlede mænge af alle mådegevinster som følge af et spin.
  • Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.
  • Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Wild-symboler

• Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter.
  • Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.
  • Wild-symboler skaber ikke deres egen gevinst.
  • Dette symbol forekommer kun på ekstrahjulet.

Scatter-symboler

• Scatter forekommer på hjul 1, 2, 3, 4, 5 og 6 i basisspillet.
  • Scatter forekommer kun på det ekstra hjul i gratis spin.
  • Scatter fjernes i Rolling Reels™-funktionen.
  • Scatter skaber ikke deres egen gevinst.

Rolling Reels™-funktion

• Denne funktion kan udløses i basisspil og gratis spin.
  • Funktionen udløses efter alle mådegevinster.
  • Vindersymboler fjernes fra hjulene og erstattes med nye tilfældige symboler.
  • Hvis nye vinderkombinationer dannes, udløses funktionen igen.
  • Funktionen fortsætter, indtil der ikke er nogen vinderkombinationer til stede på hjulene.
  • Denne funktion indeholder et multiplikatorspor i gratis spin.
  • Multiplikatoren starter på 2x eller på den seneste opnåede gevinst-multiplikator under Kong Spin-funktionen.
  • Gevinst-multiplikator-værdien stiger med 1, når du udløser Rolling Reels™ flere gange i træk.
  • Den stigende multiplikator er ubegrænset.
  • Den nuværende multiplikatorværdi fastholdes, hvis de skiftende symboler ikke fuldfører en gevinst.
  • Den næste gevinst ganges med den viste multiplikatorværdi.

Kong Spin-funktion

• Denne funktion kan kun udløses i basisspillet.
  • Denne funktion kan udløses ved hvert vindende spin.
  • Denne funktion giver en gevinst-multiplikator til det nuværende spin.
  • Gevinst-multiplikatoren starter på 2x, 3x, 5x eller 10x.
  • Gevinst-multiplikator-værdien stiger med 1, når du udløser Rolling Reels™ flere gange i træk.
  • Den stigende multiplikator er ubegrænset.
  • Gevinst-multiplikatoren ryddes, når funktionen er gennemført.
  • Gevinst-multiplikatoren er ikke ryddet, hvis gratis spin udløses under funktionen.
  • Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Gratis spin

• 4 scatter-symboler udløser 10 gratis spin.
  • Hvert ekstra scatter-symbol tilføjer 2 gratis spin.
  • 3 scatter på det ekstra hjul giver 3 ekstra gratis spin.
  • 4 scatter på det ekstra hjul giver 4 ekstra gratis spin.
  • Gratis spin bliver spillet automatisk.
  • Alle måder, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
  • Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
  • Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Funktionen Køb

• Funktionen er kun tilgængelig i basisspil.
  • Aktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse gratis spin-funktionen.
  • 80x nuværende bet udløser gratis spin, der starter med 2x gevinst-multiplikator.
  • 120x nuværende bet udløser gratis spin, der starter med 3x eller 5x gevinstmultiplikator.
  • 150x nuværende bet udløser gratis spin, der starter med 5x eller 10x gevinstmultiplikator.
  • Gevinst-multiplikatoren vælges tilfældigt imellem to givne muligheder ved adgang til de gratis spin.
  • Funktionen spilles til nuværende bet.
  • Funktionen er ikke tilgængelig over en givet bet-grænse.
  • Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Bet-indstillinger

• Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi.
  • Hurtig-bet-knapper: Indstiller det aktuelle bet efter den valgte værdi.

Spilstyring

• Saldo: Viser de nuværende saldoer.
  • Bet: Viser det nuværende samlede bet.
  • Gevinst: Viser den seneste gevinst.

• Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.

• Menu-knap: Viser en menu med generelle system- og spilindstillinger.

• Spin-knap: Starter et hjulspin.
  • Tryk på spin-knappen under nuværende spin stopper hjulene hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.

• Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
  • Tryk på spin-knappen under autospil afslutter den nuværende autospil-session.

• Knappen Hjem: Afslutter spillet.

Yderligere oplysninger

• Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
  • Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
  • Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
  • Resultaterne fra det seneste spin vises.
  • Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Udbytte til spiller

• Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • Værdien er fastlagt og ændres ikke.
  • Dette spil har en UTS på 96,25 %.