Wipeout

Introduktion til spillet

Nå den endeløse sommerfølelse med Wipeout.
Fang en bølge nye eventyr, 10 betalingslinjer, stakkevis af præmier samt en splinterny type Gratis spins.

Sådan spilles det

Vælg din indsats -
Hvis du ønsker at justere dette, trykkes på knapperne INDSATS/LINJE "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen på din indsats pr. linje.

Gevinstlinjer
Standardindstillingen af valg af gevinstlinjer er 10.
Hvis du ønsker at justere denne værdi, skal du klikke på knapperne LINJER "+" og "-" for at forøge eller reducere antallet af spillelinjer.

Lad hjulene snurre -

Tryk på SPIN-knappen for at starte dit spil.
Der er en automatisk spillefunktion til rådighed, som automatisk starter hvert spin, enten til der sker noget, som kræver din indblanding, eller antallet af indstillede spins er brugt.
Vælg dit ønskede antal spins ved at trykke på de nummerede knapper, der kommer frem, når du trykker på AUTOPLAY.
Tryk på "Stop" for at annullere automatisk spil.

Udbetalingstabel

Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabellen som multiplikatorer af indsatsen pr. linje.
Disse vises som kontantværdier i spillet, og de ændrer sig, når indsatsen pr. linje justeres.

Wipeouts Gratis Spins-strøbonus

Få tre, fire eller fem Gratis Spins-symboler på et hvilket som helst af de fem hjul for at udløse Wipeout Gratis Spins-strøbonus.
Wipeouts Gratis Spins-strøbonus spilles automatisk med den samme indsats pr. linje og antallet af linjer som det første spil.
Ved udløsning af Gratis Spins modtager du en bonusgevinst på 5 gange din samlede indledende indsats for 3 symboler, 25 gange din samlede indledende indsats for 4 symboler eller 250 gange din samlede indledende indsats for 5 symboler.
Derefter startes de Gratis Spins med 3 liv og et uafgjort antal spin.
Bonushjulet indeholder to yderligere symboler, ekstralivssymbolet giver et ekstraliv op til maksimalt 3 liv, og Wipeout-symbolet tager ét af dine liv.
Begge disse symboler giver en bonusgevinst på 4 gange din samlede indledende indsats.
Hvis du overlever 25 frispin med mindst 1 resterende liv, belønnes du med en bonus på 20 gange din samlede indledende indsats, og hvis du overlever 50 frispin med mindst 1 resterende liv, belønnes du med en bonus på 200 gange din samlede indledende indsats.
Din samlede bonusgevinst er summen af alle gevinster, inkl. bonusgevinster, der vindes som Wipeouts Gratis Spins-strøbonus.
Wipeouts Gratis Spins-strøbonus afsluttes, når du mister alle dine liv, du overlever 50 spin, eller du når den maksimale gevinstværdi som angivet på informationssiden for spiltilbagebetaling.

Den teoretiske tilbagebetaling for spilleren er 95.02 %.
Denne teoretiske tilbagebetaling repræsenterer den langsigtede forventede tilbagebetaling for spillet som beregnet og bekræftet af en uafhængig testvirksomhed.

Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.