Count Jokula

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 90 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Count Jokula er et videospil med 3 hjul og 5 betalingslinjer.

Joker-symbolet er Wild og kan erstatte alle andre symboler for at danne en vinderkombination.

På ethvert spin uden gevinst hvor flagermussymbolet lander på hjulene, forvandles det til Joker Wild, hvis det vil danne en vinderkombination.

Gevinster dannet med Joker Wild-symbolet på det midterste hjul vil udløse et gratis Respin og låse multiplikatoren op. Hver ekstra gang dette sker i træk, vil det udløse endnu et Respin og øge multiplikatoren.

Hver gevinst under Respins-sekvensen ganges med den aktuelle ulåste multiplikatorværdi. Den maksimale multiplikatorværdi er x15, og når denne værdi er låst op, vil multiplikatorværdien ikke længere stige, men den vil blive anvendt på alle fremtidige gevinster under Respins-sekvensen. Multiplikatoren nulstilles og låses, når Respins-sekvensen slutter.

Joker Wilds, der lander på det midterste hjul og udgør en del af en vinderkombination, er sticky under Respins-sekvensen, selvom de ikke er en del af yderligere gevinster.

Det maksimale Respin-tal er 15, så hvis dette tal nås, slutter Respin-sekvensen automatisk.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP: 94.25%

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 25-10-2022