Here Kitty Kitty

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

KASKADE

Symboler, som danner gevinster, forsvinder, hvormed nye symboler kan falde ned og skabe nye gevinster.

GARNKUGLE

En progressiv funktionsudløser med 4 faser findes over hjulene. Fremskridtsmåleren udfyldes ved at danne vindende kombinationer. Hver vindende kombination øger dine fremskridt med antallet af symboler som danner en gevinst.

Mængden af påkrævede symboler for at fylde hver fase er som følger:

Fase 1: 20.

Fase 2: 30.

Fase 3: 40.

Fase 4: 50.

En tilfældig funktion aktiveres hver gang en fase på fremskridtsmåleren fyldes. Funktionerne udføres ved slutningen af kaskaderne, når der ikke længere dannes vindende kombinationer. En funktion udløses ad gangen, selvom flere funktioner er tilgængelige.

De mulige funktioner, som kan udløses ved at fylde hver af de første tre faser af fremskridtsmåleren, er: Skift symboler, Ødelæg symboler eller Tilfældige wilds. At fylde den 4. og endelige fase vil altid udløse funktionen KATTEØDELÆGGELSE.

SKIFT SYMBOLER

Alle symboler på hjulene fra en enkelt tilfældig type forvandles til en anden tilfældig symboltype af samme slags.

ØDELÆG SYMBOLER

Tilfældige symboler på hjulene ødelægges, hvilket skaber mulighed for, at nye symboler kan falde ned og dermed, måske, skabe nye gevinster.

TILFÆLDIGE WILDS

Tilfældige symboler på hjulene forvandles til WILDS.

WILDS erstatter alle betalende symboler.

KATTEØDELÆGGELSE

Når KATTEØDELÆGGELSE starter, vil alle symboler på skærmen blive ødelagt, og en kaskade udløses. Et tilfældigt kattesupersymbol vil blive placeret i bunden af hjulet, og nye symboler vil falde ned. Supersymbolet har en størrelse på 2x2 med en multiplikator på x2.

Det er kun symboltyper af samme slags som supersymbolet, som vil være aktive under funktionen KATTEØDELÆGGELSE. Alle andre symboltyper er inaktive og vil ikke danne vindende kombinationer.

Hvis nye symboler af den valgte type lander, vil alle andre fliser blive ødelagt, og en ny kaskade udløses. Kaskaderne stopper, når der ikke lander nye symboler af den valgte type, eller hvis hele skærmen er fyldt med det valgte symbol. Gevinster, som dannes med det aktive symbol i KATTEØDELÆGGELSE, udbetales først efter den sidste kaskade.

Under kaskaderne efter KATTEØDELÆGGELSE, og hvis symboler af den samme valgte type lander ved siden af det oprindelige supersymbol og dermed danner en firkant, vil de blive flettet sammen til et større supersymbol, og multiplikatoren stiger baseret på størrelsen af det nyligt dannede supersymbol. F.eks. et symbol på 3x3 vil have en multiplikator på x3, et symbol på 4x4 vil have en multiplikator på x4 og så videre.

Hvis skærmen er fyldt med symboler af den valgte type, vil et kæmpe supersymbol blive dannet, som dækker hele hjulet med en størrelse på 7x7 og en multiplikator på x7.

Multiplikatoren tilføjes til gevinsten som dannes af de aktive fliser ved slutningen af KATTEØDELÆGGELSE.

SÅDAN SPILLER DU HERE KITTY KITTY

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at puge knapperne + og -.

Spin hjulene

Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil bør være højere end din indsats.

Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.

Jackpot-spil

Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.

Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag puges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi. Odds for at vinde jackpotten stiger i forhold til størrelsen på jackpotten, og kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første 17.32kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.

Indsatsbeløb på mere end 17.32kr lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 17,322.57kr, Den næste minimum startværdi er: 17,322.57kr

Mega Jackpot (progressive)

Den nuværende startværdi er: 433,064.35kr, Den næste minimum startværdi er: 433,064.35kr

Hourly Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 866.12kr, Den næste minimum startværdi er: 866.12kr

Generelle spilletyper

Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.

Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.

Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst. Hver individuel udbetalingslinje kan kun betale én gang pr. spin.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

Eksempel: Indsats er 2. Symbolmultiplikator for længden på 5 er 20. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol, og denne længde, vil blive beregnet på følgende måde: 2 * 20 = 40.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du puger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er ≈ 94.74%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 2135.4.

Minimumindsats: 1kr

Maksimumindsats: 100kr

Spilleversion: 4.0.1

Producent: Dopamine EOOD

Seneste opdatering: 03-08-2023