Aztec Gold

Mål:

Aztec Gold er en spilleautomat med fem hjul og 50 gevinstlinjer. Spillet har et sjette hjul som er placeret til venstre på skærmen og som anvendes til at fastsætte freespin og multiplikatorer. Det sjette hjul (The Aztec Gold Free Spins Reel) drejer sammen med de 5 øvrige hjul og viser et antal vundet freespin og multiplikatorer. Aztec Gold bonusspillet starter når tre eller flere Tempel scattersymboler vises hvor som helst. Nye freespin kan aktiveres under igangværende freespin.

Information:

• Spillereglerne er de samme i både spil med rigtige penge og spil for sjov.
  • Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spillere i spillet er 96.01%.

Sådan spiller du:

• Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • LINJER: Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på “+” eller “-” ved feltet Linjer. De valgte linjer lyser op, mens de fravalgte linjer forbliver mørke.
  • INDSATS: Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på “+” eller “-” ved Indsats per feltet linje.
  • SPIN: Klik på "SPIN" for at starte hjulene. Efter at hjulene stopper, vil vindende kombinationer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Klik på MAKS. INDSATS for at vælge den maks. mulige indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  •  “AUTOSPIN”: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spins:  Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
    • Spin til gevinst er lig med eller over: Spillet spinner automatisk indtil det vundne beløb er lig med eller overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til tab ikke overskrider: Spillet spinner automatisk indtil det tabte beløb når det indtastede beløb.
    • Spin til bonusrunde udløses:  Spillet spilles automatisk indtil det næste BONUSSPIL udløses.

• Klik på STOP for at stoppe AUTOSPIN og  fortsætte med normalt spil.
  • Klik på X for at lukke AUTOSPIN dialog vinduet.
  • Vær opmærksom på: AUTOSPIN funktionen er ikke tilgængelig i Spil for sjov modus.
  • Det samlede vinderbeløb vises i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.
  • Din spilsaldo vises ved siden af SALDO nederst til venstre på skærmen.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på “Spilleregler” for at se detaljerede spilleregler i hjemmeside format.
  • Klik på “Spilhistorik” for at se spilhistorik for de spil, du har spillet.
  • Klik på “Forlad spillet” for at forlade spillet og gå til lobbyen.
  • Klik på “Hurtig indbetaling” for at indbetale penge på din konto.
  • Klik på “Spil for sjov” for at spille uden penge.

Regler:

• Klik på ?-knappen nederst på skærmen for at gå til spillereglerne.
  • Brug scroll for at bladre igennem hjælp siderne.

Spilleregler:

• Spil på 1-50 linjer.
  • Gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Antallet af LINJER kan ændres ved at klikke på “+” eller “-”.
  • INDSATSEN kan ændres ved at klikke på “+” eller “-”
  • Du starter spillet med "SPIN" med de valgte "LINJER" og "INDSATS".
  • MAKS INDSATS vælger 50 linjer med maks. indsats per linje.
  • Gevinster vises i "GEVINSTOVERSIGTEN".
  • Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Den højeste gevinst udbetales på de valgte betalingslinjer.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til gevinstlinje gevinster.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre undtagen  scatter Tempel-symboler som betaler hvor som helst.
  • Aztec Gold logoet erstatter alle symboler, undtagen scatter Tempel-symboler.
  • Aztec Gold logoet vises kun på hjulene 1, 2, 3 og 4.
  • Aztec Gold logoet kan forbindes med andre symboler, undtagen scatter Tempel-symboler.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Bonusspil:

Aztec Gold freespin:

• Aztec Gold bonusspil udløses når 3 eller flere scatter Tempel-symboler vises.
  • Hvis 3 eller flere scatter Tempel-symboler vises, gives antallet af freespin og multiplikatorer som vist på det sjette hjul og freespin spilles.
  • Antallet af gratis spins og den tildelte multiplikator er tilfældige.
  • Antallet af tildelte gratis spins for hvert udløsende spil kan ligge mellem 8 og 25 og den tildelte multiplikator mellem 2 og 10.
  • Gevinster vundet under freespin ganges med freespin multiplikatoren.
  • Free spins kan genudløse gratis spins og tildele det samme nummer som oprindeligt tildelt, når udløst.
  • Freespin spilles på det samme antal linjer og med samme indsats per linje, som i det spil der udløste freespin.
  • Freespin gevinster lægges sammen med gevinstlinje og scatter-gevinster.

Gevinstoversigt

GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på "Hjælp"-knappen.

clip_image005 Aztec Gold logo Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen scatter Tempel-symboler.
clip_image006

Aztec Gold freespin bonusspillet udløses når 3 eller flere scatter Tempel-symboler vises hvor som helst.

• x5-10
  • x4-3
  • x3-1

clip_image007

• x5-500
  • x4-100
  • x3-50
  • x2-30

clip_image008

• x5-80
  • x4-50
  • x3-30
  • x2-15

clip_image009

• x5-60
  • x4-40
  • x3-20
  • x2-10

clip_image010

• x5-50
  • x4-30
  • x3-15
  • x2-5

clip_image011

• x5-30
  • x4-20
  • x3-10

clip_image012

• x5-20
  • x4-12
  • x3-8

clip_image013

• x5-12
  • x4-8
  • x3-6

clip_image014

• x5-10
  • x4-6
  • x3-4

clip_image015

• x5-8
  • x4-5
  • x3-3

clip_image016

• x5-6
  • x4-4
  • x3-2

Alle symboler betaler fra venstre til højre, undtagen scatters.

Paylines:

clip_image018_0000

clip_image020_0000

Indbetal penge på din konto

Du kan indbetale penge på din konto ved at klikke på "INDBETAL" i "Kasse"-menuen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (Spil hvor som helst spillere) eller ved at klikke på "INDBETAL" under "Kasse" til venstre i hovedlobbyen eller på "HURTIG INDBETALING" for at indbetale på din konto.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse?

Du kan indbetale penge på din konto ved at klikke på "INDBETAL" i "Kasse"-menuen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (Spil hvor som helst klienter) eller ved at klikke på "INDBETAL" under "Kasse" til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (for download spillere) eller på "HURTIG INDBETALING" for at indbetale på din konto.

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst eller midt i Aztec Gold bonusspillet, starter softwaren automatisk Aztec Gold bonusspillet, når du logger ind igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet fra, hvor du blev afbrudt. Når bonusspillet er færdiggjort, kan du fortsætte med at spille det samme spil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam

Seneste opdateringsdato: 19/10/2016