King Kong Cash Prize Lines

INTRODUKTION

King Kong Pengepræmielinjer™ er et spil, hvor du virkelig kan gå bananas! Indsaml kroner for at fylde 5 x 5 gitteret og prøv at vinde 1 af 7 kong-tastiske features!

RTP: 96.03%

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. Du har 5 spins til at ramme vindersymboler på hjulene og gennemføre gevinstlinjer. Jo flere gevinstlinjer du får, jo bedre bliver den tilbudte gevinst.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Efter 5 spins kan du blive tilbudt muligheden for at købe ekstra spin for at fortsætte spillet.
  • Tryk på INDSAML for at få den aktuelle gevinst (5 gevinstlinjer eller mere)
  • Prisen for ekstra spin vises på spin-knappen.

Søvnig Kong-modifikator

Under ethvert spin i grundspillet hvor Kong-symbolet lander, tildeler han mellem 1 og 3 ekstra gevinstsymboler for at hjælpe med at skabe gevinstlinjer.

Bonusaktivering

Der er 7 unikke bonusser, som afgøres af antallet af opnåede præmielinjer.

King Kong's Cash Bonus

Kong vågner op og rammer gevinsthjulet med sin hammer, som spinner og lander på en indsatsmultiplikator-pengepræmie.

Rumble In The Jungle Bonus

Spilleren vælger en Kong for at afsløre en samlet indsatsmultiplikator-pengepræmie.

Golden Monkey Bonus

Spilleren vælger en gylden abe for at afsløre en samlet indsatsmultiplikator.

Spilleren fortsætter med at vælge indtil INDSAML afsløres, hvor spilleren tildeles det viste beløb i bonusgevinst-panelet.

Barrel Blast Bonus

Spilleren vælger tønder for at afsløre en genstand. Hver genstand lægges sammen til en samlet indsatsmultiplikator, som udbetales for at få 3 ens genstande. Endvidere hvis der afsløres et specialikon, opgraderes den samlede indsatsmultiplikator, og hvis der indsamles 3 gyldne aber, bliver King Kong penge STOR ABE-bonussen tildelt.

Go Bananas Bonus

Spilleren har 3 valg for at afsløre pengepræmien, som er den samlede indsatsmultiplikator.

Derudover kan spilleren afsløre ekstra valg, hvilket giver ekstra chancer for at afsløre pengepræmier.

Featuren slutter, når alle valg er blevet spillet, og spilleren bliver tildelt det viste beløb i Bonusgevinstfeltet.

King Kong Trail Bonus

Bonussen er opdelt i to trin; trin 1 er et multiplikatorspor op til niveauerne til King Kong penge STOR ABE-bonussen (trin 2).

Spilleren starter altid i fase 1 og er pålagt at indsamle barrels for at kunne avancere langs stien og derved forhøje den samlede indsatsmultiplikator. Nårder vælges en barrel, afsløres en af følgende positive eller negative resultater: -

Begivenhed

Handling

Ryk 1, 2, 3, 4 eller 5 frem

Får Kong til at flytte det tilsvarende antal vinduer frem på stien.

Gylden abe

Tager spilleren direkte til featurens King Kong penge STOR ABE-bonusdel.

Bombe

Afslutter bonussen og udbetaler den samlede indsatsmultiplikator.

Hvis slutspillet for King Kong penge STOR ABE-bonussen bliver nået, går Kong ind i slutspillet for de store penge. Her præsenteres spilleren for Kong, som befinder sig midt på skærmen omgivet af en karrusel af tønder samt bananer ned langs venstre og højre side af skærmen.

Tønderne vil herefter dreje rundt og derpå stoppe, hvilket tildeler den tilsvarende indsatsmultiplikator. Spilleren bliver herefter bedt om at vælge en banan fra en af siderne af karrusellen, hvilket enten afslører en gylden abe (som genspinner karrusellen med tønder og tilføjer en gevinst til bonusgevinsten) eller en bombe, som afslutter featuren og tildeler spillerne den samlede indsatsmultiplikator, som blev opnået.

Big Money Bonussen

Hvis King Kong penge STOR ABE-bonussen bliver nået, går Kong i slutspillet for de store penge. Her præsenteres spilleren for Kong, som befinder sig midt på skærmen omgivet af en karrusel af tønder samt bananer ned langs venstre og højre siden af skærmen.

Tønderne vil herefter dreje rundt og derpå stoppe, hvilket tildeler den tilsvarende indsatsmultiplikator. Spilleren bliver herefter bedt om at vælge en banan fra en af siderne af karrusellen, hvilket enten afslører en gylden abe (som genspinner karrusellen med tønder og tilføjer en gevinst til bonusgevinsten) eller en bombe, som afslutter featuren og tildeler spillerne den samlede indsatsmultiplikator, som blev opnået.

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Der er 12 gevinstlinjer og 11 belønninger på udbetalingstabellen (den sidste placering på gitteret tildeler altid mindst 2 gevinstlinjer).

VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Seneste opdatering: 09-09-2021