9 Races to Glory

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.

Spillets formål er at spinne hjulene, så symbolerne udgør en gevinstkombination. Udbetalingen afhænger af de fremkomne gevinstkombinationer. Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Såden spilles spillet

Saldoen vises i valuta og er tilgængeligt i konsolbjælken. Tryk på spin-knappen for at dreje hjulene.
Klik på stopknappen for at stoppe det nuværende spin på hjulet. Dette kan også gøres ved at vælge hjulene. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Når hjulene stopper, vil gevinstgivende kombinationer markeres. Gevinstbeløbet vises i gevinstboksen. Hvis der ikke er nogen vinderkombination, afsluttes spillet.

Gevinstlinje-regler

Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.

En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene. En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul. Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
Spillet indeholder 20 gevinstlinjer.

For at beregne linje-indsatsen skal du dele den samlede indsats med antallet af faste gevinstlinjer. Alle linjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.Regler for udbetaling

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination. Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
 

Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster og scatter-gevinster i et spin. Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.Wild-symboler

Wild-symbolet er et wild-symbol.

Wild-symbolet kan erstatte alle symboler, undtagen Jockey Scatter-symbolet og Gratis Spin-symboler.


Bonusfunktion

Jockey Scatter-symbolet er et scatter-symbol.

3 eller flere Jockey Scatter-symboler, der forekommer hvor som helst på skærmen, udbetales. Kun det højeste gevinstbeløb udbetales for scatter-symbolkombination.
Udbetalinger for Jockey Scatter-symboler beregnes ved at gange med den samlede indsats.

Jockey Scatter-symbolgevinster lægges til linjegevinster. Jockey Scatter-symboler kan ikke erstattes af wild-symboler.Gratis spin

Gratis spin-symbolet er et scatter-symbol.

3 gratis spin-symboler udbetales og udløser et spin på gratis spin-hjulet.

Hjulet spinner en gang og giver en enkelt monet, der indeholder et antal gratis spin og en multiplikator.

Alle linjegevinster og gratis spin-symbolgevinster under gratis spin vil blive ganget med hjul-multiplikatoren. Under Gratis Spin bliver Jockey Scatter-symbolgevinster ikke ganget med hjulmultiplikatoren.
Genudløsning giver flere gratis spin svarende til antallet, der oprindeligt blev tildelt på samme multiplikatorniveau. Alle indsatser, der spilles under gratis spin er de samme, som det spin, der udløste gratis spin-funktionen.
Gratis spin-symboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.

Gratis spin-symboludbetalinger beregnes ved at gange med den samlede indsats. Gratis Spin-symbolgevinster lægges til linjegevinster.
Gratis Spin-symboler kan ikke erstattes af Wild-symboler.


Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Du skal angive en indsats-beløb, inden du starter en autospil-session, da autospil spiller med senest angivne indsats-værdi. Autospil kan stoppes når som helst. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.
Autospil stopper, hvis du udløser gratis spin-funktionen.

Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb. Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb. Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.


Indsats-indstillinger

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Vælg indsats på en mobilenhed ved at vælge Indsats i konsolbjælken eller ved at vælge Indsats-ikonet.

Vælg indsatsen på skrivebordet med og ikonerne for at øge og mindske i konsolbaren. Du kan også vælge indsats fra Hovedmenuen ved at vælge på Indsatsikonet eller ved at klikke på indsatsområdet.


Indstillinger

Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.
 

For at få adgang til panelet Indstillinger, skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet Indstillinger. Vælg hvilke indstillinger, der skal slås til eller fra.
Indstillingen introskærm viser introskærmen, når spillet starter.

Indstillingen Hurtigt spin øger spin-hastigheden på slotspilhjulet. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet. Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
Indstillinger for spillyde styrer konsollens og spinnets lyde, såvel som lyde for gevinstkombinationer og -sekvenser. (Kun aktiveret hvis ALLE Lyde er TIL.)

Indstillinger for baggrundsmusik styrer baggrundsmusikken. (Kun aktiveret hvis ALLE Lyde er TIL.)

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller. Hvert tilbud har et unikt referencenummer.
Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres. Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.
Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres. Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud. Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.
Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet. Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.
Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret. Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.
Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt. Denne funktion er kun tilgængelig i udvalgte spil.Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler. I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
 

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist. Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet. Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
Overordnet TBP: 96,24 %.
 

Seneste opdatering: 11-04-2023