Pile Em Up

Om dette spil

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.
Dette spil spilles kun med jetoner.
Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spin under Flower Free Spins-funktionen kaldes for gratis spin.
Spin under Heart Bonus-funktionen kaldes for bonus-spin.

Tilbagebetalingsprocent

Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Overordnet TBP: 96.22%.
Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.

Gevinstlinje-regler

En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.
En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.
Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
Spillet indeholder 20 gevinstlinjer.

Regler for udbetaling

Gevinster ganges med den samlede indsats.
Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
Sammenfaldende gevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes til gevinsten.

Den samlede udbetaling er summen af alle gevinster fra gevinstlinjer og mønt- symboler i et spin.
Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
Flower Free Spins-symboler udbetaler spredt.
Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
Dette spil har en udbetalingsgrænse på 7.500x indsatsen.
Alle efterfølgende gevinster under det spin vil have en cap på.
Optælling af gevinsten vil fortsætte til dette spils udbetalingsgrænse.
Hvis grænsen nås under Flower Free Spins-funktionen, går alle resterende gratis spin tabt, og spillet fortsætter til funktionens slutskærm.
Udbetalingsgrænsen kan nås under Flower Free Spins-funktionen og Heart Bonus- funktionen.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Collect-funktion

Denne funktion kan blive udløst i basisspillet og under Flower Free Spin.
Mønt-symboler forekommer på hjul 1-4.
Når der lander et Collect-symbol på hjul 5, bliver det samlede tildelte beløb for alle Mønt-symboler på skærmen ganget med Møntbooster-funktionens værdi.
Mønt-symboler har en værdi mellem 0,2x og 50x den samlede indsats.

Spilstyring

• Spin-knap: Starter et hjulspin.

• Knappen Spin-indstillinger: Viser ekstra spin-indstillinger.

• Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.

• Bet op-knap: Forøger det samlede bet.

• Bet ned-knap: Sænker det nuværende bet.
  • Bet: Viser det nuværende samlede bet.
  • Gevinst: Viser den seneste gevinst.
  • Jetoner: Viser de nuværende saldoer.

•

Spilmenu

• Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• Knappen Hjem: Afslutter spillet.

• Bank-knap: Viser banksiden.

• Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Coin Booster-funktion

Denne funktion er tilgængelig i basisspillet, under Flower Free Spins og Heart Bonus.

Coin Booster-funktionen udløses, hver gang der lander et Collect-symbol på hjul 5 eller i tilfælde af Heart Bonus-funktionen, så sidst i funktionen.
Coin Booster-funktionen ganger alle mønt-symbolers værdier på hjulene med den multiplikator, der er vist i Coin Booster-feltet.
Multiplikatoren starter med en værdi på 1x og stiger med hvert 1UP-symbol, der lander på hjulene.
Multiplikatoren kan stige op til 10x.
Når multiplikatoren er blevet påført, nulstilles den til 1x.

Multiplikatorværdien indsamles og gemmes per indsats.
Coin Booster-funktionen påføres ikke gevinstlinje-gevinster.

Flower Free Spins-funktion

Hvis der lander 3 Free Spins-symboler spredt på hjul 1, 3 og 5, bliver Flower Free Spins-funktionen udløst.
Funktionen tildeler spilleren 9 gratis spin til at starte med.
Hvis der lander 2 Free Spins-symboler spredt på hjul 1, 3 og 5 når som helst under Flower Free Spins-funktionen, bliver der tildelt yderligere 3 gratis spin.
Hvis der lander 3 Free Spins-symboler spredt på hjul 1, 3 og 5 når som helst under Flower Free Spins-funktionen, bliver der tildelt yderligere 9 gratis spin.
Coin Booster-multiplikatorens startværdi overføres fra basisspillet.
Gevinster fra mønt-symboler og gevinstlinjer fra funktionen lægges til den samlede gevinst for hvert spin.
Alle mønt-symbolværdier, der lander under gratis spin, indsamles i Coin Respin- tælleren.
Når der ikke er flere gratis spin tilbage, aktiveres Coin Respin-funktionen, som giver chancen for at vinde den indsamlede værdi.
Under Coin Respin-funktionen er kun hjul 5 aktiveret. Hjul 1 til 4 er deaktiveret og skjult af møntstabler.
Hvis der lander et Collect-symbol på hjul 5 under Coin Respin-funktionen, vil den samlede værdi, der blev indsamlet i Coin Respin-tælleren blive ganget med den viste Coin Booster-multiplikator.
Hjertebonussen kan ikke udløses i funktionen.
Gratis spin koster ikke spilleren noget.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Flower Free Spins-funktionen slutter, når Coin Respin-funktionen er spillet færdig.
Den samlede udbetaling er summen af alle gevinster fra gevinstlinjer, Collect- funktion, Free Spin-symboler og Coin Respin-funktionen som følge af et spin.
Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Heart Bonus-funktion

Hvis der indsamles et Bonus-symbol på alle hjul, bliver Heart Bonus-funktionen udløst.
Hvis der lander et bonussymbol, låses det hjul som indsamlet, hvilket vises til spilleren med et hjerte på hjulrammen.

Bonussymboler kan indsamles over flere spin, og der kan lande mere end ét Bonussymbol ad gangen.
De indsamlede Bonussymboler gemmes per indsats. Hvis indsatsen ændres, genstarter indsamlingen, men hvis der vendes tilbage til en tidligere indsats, vil spilleren fortsætte sin indsamling, fra sidste gang denne indsats blev spillet.
Funktionen tildeler spilleren 3 bonus-spin til at starte med.
Coin Booster-multiplikatorens startværdi overføres fra basisspillet.
Hver gang der lander et mønt-symbol eller et 1UP-symbol, nulstilles antallet af bonus-spin.
Mønt-symboler forbliver på deres plads, indtil spinnene stopper.
Gevinsten fra funktionen udbetales sidst i funktionen, hvor alle mønt-symbolværdier lægges sammen og multiplikatorværdien i Coin Booster-funktionen påføres.
Hvis der lander en mønt på alle positioner, vender alle mønterne og tildeler en præmie på 50x indsatsen per mønt med multiplikatorværdien i Coin Booster- funktionen påført.
Funktionen slutter, når der ikke er flere bonus-spin tilbage, eller når der ikke er flere tilgængelige positioner, hvor der kan lande mønter.
Den sidste indsats, der anvendes i den runde, som udløser funktionen, er det indsatsbeløb, der anvendes i funktionen.
Bonus-spin er gratis for spilleren.
Flower Free Spins-funktionen kan ikke udløses under Hjertebonussen.

Wild-symboler

Wild-symboler forekommer i basisspillet og under Free Spins-funktionen.
Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Free Spins, Bonus og 1UP- symboler.
Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en gevinstlinje-kombination.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.
Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.
Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.
Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-sessionen. Autospil slutter, når alle spin er blevet spillet.
Indsats: Angiv den aktuelle betværdi.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, hvis saldoen falder med dette beløb.
Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, når en enkelt gevinst når dette beløb.
Afbrydelse af autospil eller stop af hjulene under autospil vil ikke påvirke udfaldet af spillet.
Autospil vil stoppe automatisk, hvis en bonus- eller Free Spin-funktion udløses.
Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Indsats-indstillinger

Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Spilindstillinger

Lyd: Slår spillyd til.
Hurtigt spin: Aktiverer hurtigt spin, så spin afsluttes hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Spilterminologi

PILE EM UP™ = STABL DEM™
WILD = WILD
BIG WIN = STOR GEVINST
MEGA WIN = MEGA-GEVINST
EPIC WIN = EPISK GEVINST
PILE EM UP™ = STABL DEM

HEART BONUS = HJERTEBONUS
FLOWER FREE SPINS = BLOMSTER GRATIS SPIN
COIN BOOSTER = MØNTBOOSTER
1UP = 1OP
COIN RESPIN = MØNT RE-SPIN
COLLECT = INDKASSÉR
FREE SPINS = GRATIS SPIN
BONUS = BONUS
BONUS SPINS = BONUS-SPIN

Seneste opdatering: 01-07-2022