Carol of the Elves

Velkommen til Carol of the Elves Videospilleautomaten med respins, Ekstra Liv, Gevinstmultiplikatorer og op til 3125 Måder at Vinde på.

OM SPILLET

Carol of the Elves er en spilleautomat med 5 hjul, 5 rækker og op til 3125 måder at vinde på. Spillet har 10 regulære symboler, som giver gevinst hvis 3 eller flere af samme slags dukker op på sammenhængende kolonner fra venstre. Der er også isblokkere, som blokker hjulpositioner indtil de ødelægges af vindende symboler.

Respins

Hvert spin med en vindende kombination giver et respin. Disse respins fortsætter så længe spilleren fortsætter med at ramme vindende kombinationer. Respins bliver spillet med samme indsats som i det aktiverende spin.

Ødelæggende Isblokkere

12 isblokkere viser på hjulene under almindelige spin. Når spillere rammer en vindende kombination, vil hvert vindende symbol udløse en stjerne, der ødelægger en af blokkerne. Hvis der ikke er flere blokkere på hjulene, vil alle vindende stjerner omdannes til røde eller grønne stjerner, der indsamles til funktionerne nedenfor. Ved at ødelægge alle blokkere aktiveres både Gevinstmultiplikatorer og ekstra liv. Når respins og gevinsten er tilføjet til saldoen vil blokkerne returnere til de samme 12 positioner på hjulene.

Liv

Når alle blokkere er ødelagt, tildeles spilleren 1 Ekstra Liv. Stjerner fra Ræven, Rensdyret, Es, D og 10 indsamles til ekstra liv-funktionen. Spillere kan øge deres liv-samling med 1 for hver 5 indsamlede røde stjerner. Spillere kan fortsætte med at indsamle liv så længe de fortsætter med at vinde. Ekstra Liv funktionen giver et respin på tabende respins. Hver gang Liv funktionen aktiveres bruges 1 liv. Når spillere ikke lander på en vindende kombination og de ikke har flere liv, slutter respins.

Gevinst Multiplikatorer

Når alle blokkere er ødelagt, indsamles stjerner fra Bjørnen, Kaninen, K, J og 9 for at få udløse Gevinstmultiplikator funktionen. Spillere kan øge deres multiplikator med 1 for hver 5 indsamlede grønne stjerner. Spillere fortsætter med at indsamle Multiplikatorer, så længe de fortsætter med at vinde. Nye Multiplikatorer fra respins tilføjes efter gevinsten er tildelt. Multiplikatoren, der vises til venstre eller i toppen (kun i mobilvisning) tilføjes ikke til spinnet, der udløste multiplikatoren, men til det efterfølgende spin. Den samlede gevinst tilføjes din saldo, når der ikke er flere vinderkombinationer og spilleren ikke har flere liv.

HVORDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNES GEVINSTER MED "Op til 3125 Måder at Vinde"

• For at udregne de samlede op til 3125 Vinde Måder, læg alle symbolgevinster sammen.

• For at udregne en enkelt symbolgevinst, tæl antallet af sammenhængende hjul, der indeholder symbolet, startende fra venstre og tjek gevinsten i den dynamiske gevinsttabel.

• Hvis antallet af sammenhængende hjul der indeholder symbolet er 3 eller højere startende fra venstre, find det tilsvarende gevinstbeløb i gevinsttabellen.

• Hvis nogle af hjulene indeholder mere end 1 af symbolerne, vil gevinsten blive ganget op. Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige multiplikator. For eksempel: hvis det første hjul indeholder 2 symboler, det andet hjul har 3 symboler og det tredje hjul har 2 symboler, vil den totale multiplikator blive talt således: 2*3*2=12 (total multiplikator).

• Alle Måder-gevinster regnes sammen efter spinnet.

SÅDAN UDREGNES GEVINSTER MED EN DEL AF EN ØRE

• Dette spil indeholder gennemsnitlige indsatsstørrelser med henblik på samlinger. I udvalgte valutaer kan det resulterende gennemsnit indeholde en brøkdel af en øre for at opnå det mest nøjagtige resultat for den samlede runde-gevinstberegning. I disse situationer spilles runden med en brøkdel, og den samlede pengepræmie afrundes til HELE ører på en fair måde.

• Gevinsterne afrundes til den nærmeste HELE øre. F.eks. 1,4 rundes ned til 1 og 1,6 rundes op til 2.

• Hvis en gevinst er præcis mellem to værdier (f.eks. 2,5 øre), bliver den rundet til den nærmeste LIGE øre (der afrundes ikke til en ULIGE værdi).

• For eksempel vil en samlet gevinst på 100,005 blive afrundet til 100 og en gevinst på 100,186 - til 100,19

SPILMULIGHEDER

Indstillingsikonet udvider og minimerer indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – Viser gevinster for hvert symbol, beskrivelser af spilfunktioner og andre informationer om måder at vinde.

• Spilindstillinger – Åbner indstillingspanelet med spilhastighed, spilvolumen og andre indstillinger.

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er aktiveret på spilhjemmesiden, gemmes de 10 sidste spilrunder.

• Spilleregler – Åbner spillets regler.

• Lydløs – Tænder og slukker for lyden.

SPILPANEL

• Måder at Vinde – Viser antallet af måder du kan vinde. Antallet af måder er alt fra 45 til 3125 alt efter antallet af blokke, som er tilstede.

• Indsatsniveau – Ændrer indsatsstørrelsen.

• Indsats – Viser den aktuelle indsats.

• Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at trykke på Stop-knappen stoppes hjulene øjeblikkeligt (spillere kan også bruge mellemrumstasten på desktoppen).

• Maks Indsats – Indstiller møntværdien til det højst mulige. Tryk på Maks Indsats-knappen igen for at vende tilbage. (Kun Desktop)

• Autospil – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.

• Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.

• Saldo – Viser spillernes saldo.

• Hvis din operatør tillader mønter, vil indsatsniveauet være møntværdien, og du vil være i stand til at skifte mellem mønter (25/indsats) og kontanter ved at trykke på saldo-, indsats- eller møntværdifeltet.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.2%

• Den maksimale registrerede gevinst er x5802 og det skete én gang i 1.000.000.000 simulerede spilrunder

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis spillet afbrydes i løbet af et spil, kan spillerne genspille runden efter at have genstartet spillet. Hvis spillerne vælger at skippe omspillet, vil deres gevinst blive tilføjet saldoen med det samme.

• I enhver situation hvor omspilsfunktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte spiludbyderens kundeservice.

• I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

• Dette er spillereglerne version 1.0, dateret 05/11 2020. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

• Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.

Ordliste

Engelsk

Dansk

Free Spin

Gratis spin

Scatter

Sprede

Max bet

Maks indsats

Big Win

Stor Gevinst

Super Big Win

Super Stor Gevinst

Super Mega Big Win

Super Mega Stor Gevinst

Bonus

Bonus symbol

Congratulations

Tillykke

Ways

Måder

Respin

Genspil

Seneste opdatering: 26-05-2022