Golden Fish Tank 2 Gigablox

Velkommen til Golden Fish Tank 2 Gigablox videospilleautomat med Gigablox, Free Spins og andre fantastiske funktioner.

OM SPILLET

Golden Fish Tank 2 Gigablox er en videospilleautomat med 6 hjul, 4-6 rækker og 25-40 gevinstlinjer fra venstre til højre. Spillet har 4 almindelige højværdi symboler i form af fisk, og 4 lavværdi symboler i form af kortenes værdi. Der er et Wild symbol, som erstatter alle almindelige symboler og giver sine egne gevinster. Der er også et Free Spins symbol, som kun dukker op i basisspillet.

Free Spins

Ram 5 eller flere Free Spin symboler for at udløse Free Spins. Antallet af Free Spins i Free Spin tilstanden er lig med antallet af Free Spin symboler på hjulene, da den blev udløst. Når spillere kommer i Free Spins tildeles de 3-7 funktioner, som er aktive i hele Free Spin sessionen. Free Spins bliver spillet med samme indsats som i det aktiverende spil. De mulige Free Spin funktioner er:

• Wild Fish - 1 Fiske symbol erstattes med wilds på hele hjulsættet.

• X2 multiplikator - alle gevinster ganges med 2

• Udvidede Hjul – Hjulene udvides til 6x6 med flere gevinstlinjer og 6x6 Gigablox

• Ekstra Wild - 1-2 tilfældige wilds tilføjes til hvert Free Spin

• Fiskestakke - 1 fiskesymbol bliver super stablet på hjulene

• Ekstra Free Spins - 1-5 ekstra Free Spins

GigaBlox

Gigablox er overdimensionerede symboler på hjulene, der fungerer som individuelle symboler i formationer fra 2x2 til 4x4 i basisspillet og op til 6x6 i Free Spins. Alle symboler inklusiv Wild-kisten og Free Spin symboler kan lande som en Gigablox. Gigablox lander med garanti på hvert spin.

Gyldent Væddemål

Spillere kan betale x0,20 ekstra pr. indsats for at tilføje 1 ekstra Funktion når de udløser Free Spins.

Skattekiste

skattekisten lander på det 5. hjul i basisspillet og i Free Spins. I basisspillet giver det 2-500x eller 5, 9 eller 16 Free Spins. I Free Spins giver det 2-500x eller 1, 2, 3 eller 5 ekstra Free Spins. Kister kan rammes, da Gigablox i gennemsnit giver bedre præmier. Gigablox Kister tæller som 1 symbol.

Free Spin Gamble

Når man kommer i en Free Spin Session, kan spillerne gamble for at få flere Free Spin Funktioner (op til 8).

SÅDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.

• For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.

• Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i den dynamiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3 i træk, 4 i træk og 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver og forklaringer på spillefunktioner. Gevinsttabellen er dynamisk.

• Spilindstillinger – Viser indstillingspanelet.

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på din spilhjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.

• Spilleregler – Åbner spillets regler.

• Lyde – Tænder og slukker for lyden.

• Fuldskærm – Åbner og lukker fuldskærmstilstand. (Kun Desktop)

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILPANEL

• Linjer – Viser antallet af linjer. (Kun Desktop)

• Indsatsniveau – Øger eller mindsker den aktuelle indsats.

• Indsats – Viser den aktuelle indsats.

• Maks Indsats – Indstiller møntværdien til det højst mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand. (hvis tilgængelig)

• Spin-knap – Placer indsatsen og spinner hjulene.

• Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetaling.

• Saldo – Viser spillernes saldo.

• Hvis din operatør tillader mønter, vil indsatsniveauet være møntværdien, og du vil være i stand til at skifte mellem mønter og kontanter ved at trykke på saldo-, indsats- eller møntværdifeltet.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.0%

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Resultatet af Free Spins er forudbestemt. Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for en time efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.

• I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.

• I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

• Dette er spillereglerne version 1, dateret 14/10/2021. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

Seneste opdatering: 29-10-2021