Sheriff of Nottingham 2

1. Oversigt

Målet er at opnå en gevinstgivende kombination på en linje på tværs af hjulene.

Spilbeskrivelse:

Type

Spillemaskine

Antal hjul

5

Antal rækker

3

Antal linjer

20 (kan ikke ændres)

Antal mønter du kan satse

20 (kan ikke ændres)

Progressiv

Nej

Fordoblingsfunktion

Nej

Autospin-funktion

Ja

Wild-symboler

Ja

Multiplikator-symboler

Nej

Scatter-symboler

Ja

Bonusrunde

Nej

Free spins

Nej

Øjeblikkelig gevinst

Nej

RTP (teoretisk tilbagebetaling til spilleren)

Hovedspil: 94.00%

Sheriff Bet: 94.01%

Spillet logger af, hvis du ikke foretager dig noget i et bestemt antal minutter (denne periode varierer afhængigt af landet). Sessionsgendannelsesfunktionen gemmer dit spil, så du kan starte igen fra, hvor du sidst sluttede spillet.

I tilfælde af tekniske fejl, som resulterer i at forbindelsen til spilserveren mistes, gemmes dit spil automatisk, og indlæses næste gang, du opretter forbindelse til spilserveren. Du vil ikke kunne genoprette forbindelsen til spilserveren i de første 30 sekunder, efter forbindelsen afbrydes.

Bemærk: Ved fejl annulleres alle spil og udbetalinger. Enhver indsats, som endnu ikke er bekræftet, annulleres, og eventuelle uafgjorte indsatser refunderes.

2. Sådan spilles spillet

Bemærk: Hvis du ikke har penge nok på din konto til at spille en spillerunde, kan indsatsen sættes til det mindst mulige fra et dialogvindue, som informerer dig om dette.

Alle gevinstgivende linjer udbetaler fra venstre mod højre. Gevinster fra andre valgte linjer tilføjes. Kun den højst gevinstgivende kombination på hver linje udbetales.

I infobjælken kan du se din aktuelle INDSATS, din SALDO og din aktuelle GEVINST i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

2.1. PC-version

Følg disse trin for at spille:

 1. Klik på1  på startskærmen og brug så knapperne + og  til at vælge en møntværdi samt antallet af mønter, du vil satse pr. linje. Klik på 2 for at gemme indstillingerne og vende tilbage til startskærmen. Bemærk: Den samlede INDSATS vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).
 2. Klik på 3 for at placere din indsats og drej hjulene én gang.

Den samlede gevinst vises i feltet GEVINST i infobjælken, og vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

2.2. Mobilversion

Følg disse trin for at spille:

 1. Tryk på 1 på startskærmen og brug så knapperne + og  til at vælge en møntværdi samt antallet af mønter, du vil satse pr. linje. Tryk på  2for at gemme indstillingerne og vende tilbage til startskærmen. Bemærk: Den samlede INDSATS vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Tryk i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).
 2. Tryk på 3 for at placere din indsats og drej hjulene én gang.

Den samlede gevinst vises i feltet GEVINST i infobjælken, og vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Tryk i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

3. Særlige symboler og funktioner

3.1. Wild

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen Penge-symbolerne for at danne gevinstgivende kombinationer. Tilgængelig på alle hjul.

3.2. Modifikatorer

I et hvilket som helst spin kan en Modifikator udløses.

Vælg 1 af 3 ruller fra 6 mulige resultater for at afsløre følgende:

 • Wanted Spin– Sheriffen lander i syne og betaler værdien af alle Penge-symboler, der lander i syne.
 • Bonus– Tildeler Sheriff Respins Bonus.
 • Sheriff Wilds– Vilkårlige Wilds lægges til hjulene. Dette garanterer, at mellem 4 - 10 Wilds lander i syne.
 • Win Spin– Tildeler et garanteret gevinstgivende spin.
 • Mystery Symbols– Mystery Symbols lægges til hjulene. Mystery Symbols omdannes til et hvilket som helst betalt symbol
 • Stacked Wilds– Stacked Wilds lægges til hjulene. Stacked Wilds lander altid i syne som en x1 Multiplikator, og alle dem, der lander delvist i syne, rykker ind i fuldt syne for at fylde hjulet. Hvert ryk øger wild-multiplikatoren med 1. Wild Multiplikatorer lægges sammen.

 

3.3. Sheriff Respins

Hvis der landes 3+ Penge-symboler, udløses Sheriff Respins-funktionen.

Hver gang et nyt Penge-symbol eller Merry Man lander i syne under Sheriff Respins, nulstilles antallet af respins til 3.

Land Sheriff of Nottingham-symbolet for at indsamle alle symboler og åbne flere pladser. Sheriff of Nottingham-symbolet kan indsamle fra andre Sheriff of Nottingham-symboler.

Alle Sheriff of Nottingham-symboler i syne med en hvilket som helst Merry Man sætter dem i fængsel. Aktiver alle 5 for at multiplicere alle gevinster med x5 ved afslutningen af Respins!

Vær på udkig efter Mystery Merry Men-symboler, der afslører et af følgende og kan lande i syne i et hvilket som helst respin:

 • Will Scarlet - Åbner det højre hjul. Tildeler en x1 indsats.
 • Broder Tuck - Åbner det venstre hjul. Tildeler en x1 indsats.
 • Lille John - Booster, Fordobler alle præmier i syne, inklusive Sheriff of Nottingham. Tildeler x1 indsats. Lille John booster Robin Hood først, før Robin Hood anvendes.
 • Maid Marian - Tildeler et ekstra liv og x1 indsats. Når spilleren når 0 i respins, tildeler det +1 spin! Det ekstra liv udløses altid, uanset om hun indsamles.
 • Robin Hood - Persistent Repeater, afslører x1 eller x2 og gentages løbende på alle symboler hver gang. Robin Hood er en fortløbende gentager, der konstant lægger de synlige værdier i hvert spin til, også selvom han bliver indsamlet. Robin Hood spiller før Sheriff of NottinghamRobin Hood kan fordobles af Lille John, og den nye værdi bliver den fortløbende gentager. Robin Hood fortsætter med konstant gentagelse, også selvom han bliver fanget.

Merry Men-symboler kan kun lande i syne EN GANG. Hvis spilleren indsamler alle 5 Wanted-figurer med Sheriff, får han/hun en 5x Bonus-præmiemultiplikator foruden alle andre indsamlede præmier.

 

3.4. Sheriff Bet

Tænd for Sheriff Bet for at ØGE chancen for en hvilken som helst modifikator eller funktion.

Sheriff Bet lægger 25 % til prisen for hvert spin. Gevinsttabelværdier forbliver de samme som grundindsatsen.

 

Bemærk: historik-anvendelsesnøgler

 

Respins_Left= Respins tilbage

Respins_played= Respins spillet

Side_Bet|OFF= Sheriff Bet sluk

Side_Bet|ON= Sheriff Bet tænd

Multiplier= MULTIPLIKATOR

respins_winning= VANDT Sheriff Respins

Respins_Trigger_Symbols, Respins_Trigger_Count= Sheriff Respins

Respins_Symbols,Respins_Values= Sheriff Respins symboler

 

4. Andre spilknapper

4.1. PC-version

Følgende knapper vises:

 7

Klik på denne knap for at tænde eller slukke for lyden i spillet.

 8

Klik på denne knap for at åbne fanen UDBETALINGER, hvor du kan se følgende skærmbilleder:

 • information om udbetalinger for de gevinstgivende kombinationer - i enten kredit eller din valgte valuta - klik i feltet SALDO for at skifte mellem kredit eller din valgte valuta. (Gælder kun for visse lande)
 • information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger,
 • spillelinjerne og grundlæggende spilleregler.

Du kan navigere mellem de forskellige skærmbilleder i fanen UDBETALINGER ved at klikke på venstre og højre pileknap i bunden af skærmbilledet.

REGLER

I det sidste skærmbillede i fanen UDBETALINGER kan du klikke på denne knap for at se detaljerede spilleregler i et nyt browservindue.

 9

(kun i almindelig spiltilstand) Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Klik på den for at se spilhistorik i et nyt browser- vindue.

 9

Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Klik på den for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browser- vindue.

 10

(vises kun, når hjulene drejer) Klik på denne knap for at stoppe hjulene hurtigere.

 11

(vises kun ved animationer) Klik på denne knap for at springe animationer ved gevinst over.

 12

(kun tilgængeligt i visse områder) Klik denne knap for at aktivere turbo-funktionen.
Turbo-funktionen accelererer spilhastigheden - spinnetiden reduceres til et minimum.

4.2. Mobilversion

Følgende knapper vises:

 7

Tryk på denne knap for at tænde eller slukke for lyden i spillet.

 8

Tryk på denne knap for at åbne fanen UDBETALINGER, hvor du kan se følgende skærmbilleder:

 • information om udbetalinger for de gevinstgivende kombinationer - i enten kredit eller din valgte valuta - tryk i feltet SALDO for at skifte mellem kredit eller din valgte valuta. (Gælder kun for visse lande)
 • information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger,
 • spillelinjerne og grundlæggende spilleregler.

Du kan navigere mellem de forskellige skærmbilleder i fanen UDBETALINGER ved at trykke på venstre og højre pileknap i bunden af skærmbilledet.

REGLER

I det sidste skærmbillede i fanen UDBETALINGER kan du trykke på denne knap for at se detaljerede spilleregler i et nyt browservindue.

 9

(kun i almindelig spiltilstand) Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Tryk på den for at se spilhistorik i et nyt browser- vindue.

 9

Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Tryk på den for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browser- vindue.

 10

(vises kun, når hjulene drejer) Tryk på denne knap for at stoppe hjulene hurtigere.

 11

(vises kun ved animationer) Tryk på denne knap for at springe animationer ved gevinst over.

 12

(kun tilgængeligt i visse områder) Tryk denne knap for at aktivere turbo-funktionen.
Turbo-funktionen accelererer spilhastigheden - spinnetiden reduceres til et minimum.

5. Autospilfunktion

Tabsgrænse-indstillingen giver dig mulighed for at standse autospilfunktionen automatisk, hvis den valgte grænse plus dine samlede gevinster, minus dine samlede indsatser, er mindre end 0.

5.1. PC-version

Klik på knappen AUTOSPIL16  for at åbne indstillingsvinduet for AUTOSPIL, hvor du kan indstille følgende:

 • Antal autospil: Klik på + eller - for at vælge det antal autospil, du vil spille.
 • Tabsgrænse: klik på + eller - for at vælge din tabsgrænse.
 • Stop, hvis gevinst når: klik på + eller - for at vælge værdien af den maksimale gevinst.
 • Stop, hvis JACKPOT vindes (kun ved spil med tiltagende jackpots). Du kan aktivere denne indstilling ved at markere afkrydsningsfeltet ;, og deaktivere den ved at fjerne markeringen.

Klik på AKTIVÈR 17 for at lukke indstillingsvinduet for AUTOSPIL og starte autospilfunktionen med den aktuelt valgte opsætning for indsats og autospil. Klik på knappen LUK 18 for at lukke vinduet uden at aktivere autospilfunktionen.

Du kan til hver en tid klikke på knappen STOP AUTOSPIL 19 for at stoppe funktionen.

5.2. Mobilversion

Tryk på knappen AUTOSPIL 16 for at åbne indstillingsvinduet for AUTOSPIL, hvor du kan indstille følgende:

 • Antal autospil: Tryk på + eller - for at vælge det antal autospil, du vil spille.
 • Tabsgrænse: tryk på + eller - for at vælge din tabsgrænse.
 • Stop, hvis gevinst når: tryk på + eller - for at vælge værdien af den maksimale gevinst.
 • Stop, hvis JACKPOT vindes (kun ved spil med tiltagende jackpots). Du kan aktivere denne indstilling ved at markere afkrydsningsfeltet ;, og deaktivere den ved at fjerne markeringen.

Tryk på AKTIVÈR 17 for at lukke indstillingsvinduet for AUTOSPIL og starte autospilfunktionen med den aktuelt valgte opsætning for indsats og autospil. Tryk på knappen LUK 18 for at lukke vinduet uden at aktivere autospilfunktionen.

Du kan til hver en tid trykke på knappen STOP AUTOSPIL 19 for at stoppe funktionen.

Seneste opdatering: 26-10-2022