Cash Falls Island Bounty

SÅDAN SPILLER DU

UDBETALINGER

• Kun højeste gevinst udbetales for hver vindende kombination. ANY WAY™-udbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul startende med hjulet yderst til venstre.
    Gevinstudbetaling pr. symbol.
    Dette er et Any Way™-udbetalingsspil.
    Der er 4608 måder at vinde på.
  • Scatter-gevinster er føjet til Any Way™-udbetalinger. Gevinstoversigten afspejler den nuværende indsatskonfiguration.
    Alle gevinster på flere kombinationer lægges sammen.

WILD-SYMBOL

• {wild} er WILD for {dolphin} , {crab}, {starfish}, {Ace}, {King}, {Queen} og {Jack}.
  • {wild} forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.

MØNTSYMBOLER

• {coin} er et scatter-symbol og kan lande på alle hjul.
  • {silverCoin} vises kun i gratis spins over hvert hjul.
  • {silverCoin} bliver aktiv over alle hjul, der fulde af {coin}

JACKPOT-MØNTSYMBOLER

• Der er 4 jackpot-MØNT-symboler - MINI, MINOR, MAJOR og MEGA.
  • Jackpot-MØNT-symbolerne er scatter-symboler.

BONUSSYMBOL

• {fire} er et scatter-symbol.
  • {fire}-symbolet forekommer kun i basisspillet.

CASH FALLS™-FUNKTION

• Under basisspillet vil hver {coin} vise en multiplikator for den samlede indsats eller jackpot baseret på nedenstående tabel.
  • Mulige {coin}-værdier
  • Hjul1-2
  • 0,5x-10x samlet indsats, MINI
  • Hjul3-4
  • 0,5x-20x samlet indsats, MINI, MINOR
  • Hjul5
  • 1x-20x samlet indsats, MINI, MINOR, MAJOR, MEGA
  • Når {coin} lander på hjulene, låses {coin} fast i 3 spins, spins vises i måleren under hjulet.

CASH FALLS™-FUNKTION

• Hvis der efterfølgende lander {coin} på hjulene, nulstiller måleren spins til 3. Ændring af indsatsen vil rydde {coin} fra hjulene. Når du vender tilbage til den samme indsats, hentes og tilføjes {coin} igen.
  • Hvis alle positioner på et hjul er fyldt med {coin}, tildeler det pågældende hjul Cash Falls™-funktionen. Cash Falls™-funktionen tildeler multiplikatorer for samlet indsats, der vises på hver {coin} på hjulet. Hvis der vises en MINI-, MINOR-, MAJOR- eller MEGA--jackpot på en af {coin}, tildeles den multiplikator for samlet indsats, som svarer til den tilsvarende måler.
  • Alle multiplikatorer for samlet indsats lægges sammen, og det samlede beløb vises i måleren nederst på det pågældende hjul. Når et hjul tildeler Cash Falls™-funktionen, vil den nuværende {coin} på det pågældende hjul ikke længere blive holdt. Den resterende {coin} vil forsvinde, når måleren under hjulene ikke har flere spins.
  • {coin} lander i stakke med 1, 2 eller 3. En stak på maks. 3 {coin} kan lande pr. spin i basisspillet. Symboler, der lander bag {coin}, evalueres ikke.
  • Cash Falls™-funktionen er kun tilgængelig i basisspillet.

GRATIS SPINS-FUNKTION

• 3, 4 eller 5 {fire} tildeler 1x samlet indsats og udløser funktionen Gratis spins med henholdsvis 10, 12 eller 15 gratis spins.
  • Mulige {coin}-værdier
  • Hjul1-2
  • 0,5x-10x, 100x samlet indsats, MINI
  • Hjul3-4
  • 0,5x-10x, 100x samlet indsats, MINI, MINOR
  • Hjul5
  • 1X-10x, 100x samlet indsats, MINI, MINOR
  • Under gratis spins-funktionen viser hver {coin} en multiplikator for den samlede indsats eller en jackpot baseret på ovenstående tabel.
  • Alle {coin}, der lander under gratis spins låses fast i resten af de gratis spins.
  • Hvis hver position på et hjul under gratis spins er fyldt med {coin}, viser {silverCoin} en vilkårlig multiplikator for samlet indsats.
  • Ved slutningen af gratis spins tildeler {silverCoin} et vilkårligt antal ekstra multiplikatorer for samlet indsats til måleren under hjulet, når {coin} multiplikatorer for samlet indsats er føjet til måleren. De ekstra tildelte multiplikatorer for samlet indsats kan være op til 100x og kan også kun omfatte MINI- og MINOR-jackpot.
  • Hvis der vises en MINI- eller MINOR--jackpot på en af {coin}, tildeles den multiplikator for samlet indsats, som svarer til den tilsvarende måler.
  • Yderligere samlet antal indsatsmultiplikatorer fra {silverCoin}-tildelingen giver det samme antal multiplikatorer som {coin}, afhængigt af hvilket hjul de er på (som vist på side 10). Nedenstående tabel viser antallet af tildelte {silverCoin}for hvert hjul.
  • Muligt antal tildelte {silverCoin}
  • Hjul1-2
  • 6 - 15
  • Hjul3-4
  • 8 - 25
  • Hjul5
  • 10 - 30
  • Funktionen Gratis spins slutter, når der ikke er flere gratis spins tilbage, eller når alle hjulpositioner er fyldt med {coin}.
  • Når du afslutter gratis spins-funktionen, vender basisspillet tilbage til den tilstand, det var i, før du gik ind i gratis spins-funktionen.
  • Der bruges et andet sæt hjul under gratis spins-funktionen. Alle symboler ud over {coin} er nedtonede og evalueres ikke. Symboler, der lander bag {coin}, evalueres ikke.
  • {coin} kan lande i stakke med 1 eller 2. En stak på maks. 2 {coin} kan lande pr. gratis spin.
  • Gratis spins kan ikke genudløses.

BUY PASS™

• BUY PASS™-funktionen giver direkte adgang til Gratis spins-funktionen.
  • Gratis BUY PASS™-spins giver vilkårligt 10, 12 eller 15 GRATIS SPINS.
  • Gratis spins spilles ved det valgte indsatsniveau, hvor BUY PASS™ blev udløst.
  • Prisen for gratis BUY PASS™-spins er vist nedenfor:
    {multiplier}x.

TURBOTILSTAND

• Slå turbotilstand til for at gøre hvert spin hurtigere. Tilstanden kan når som helst slås fra under spillet.
  • Når gratis spins tildeles, slås turbotilstand automatisk FRA.
  • Aktivering af turbotilstand påvirker ikke resultatet af spins.

JURIDISK MEDDELELSE

• Any combination of wins in a single game is limited and will not exceed . It may not be possible to reach this limit in a single game from every bet configuration.
  • The maximum bet in this game is €50.00

The expected return for this game is between N/A% and N/A%. This reflects the theoretical return across many plays.

• Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 92% / 93.82%. Dette afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af mange spil.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil helt uafhængigt.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • Jackpot
  • This game has premium winnings as described above.
  • Jackpot: This game does not have a jackpot
  • Skills
  • The player cannot influence the outcome of this game.
  • Unfinished game rounds: Any game rounds that for some reason have not been completed are stored on the server.
  • For example, an unfinished game round may be due to poor internet connection.
  • Unfinished game rounds either automatically resume after a short delay or by restarting the game.
  • An unfinished game round is stored on the server along with the current bet.
  • If a round of betting is not continued within 24 hours, the player will receive any winnings for bets that have been settled. Where the game is not settled, the bet will be returned to the player.
  • Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er produktdesign, som tilhører Light & Wonder, Inc. og det datterselskaber. TM og © 2023 Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.
  • TM and © 2019 Scientific Games Corp. and its Subsidiaries. All rights reserved.

Seneste opdatering: 02-08-2023