Fishing Trawler

FISHING TRAWLER

SPILLEREGLER

Dette spil er et video-slotspil med 5 hjul og 3 rækker. Der e 243 måder at vinde på, og der er gevinst, når der er matchende symboler på 3 eller flere forbundne hjul fra venstre.

Den maksimale udbetaling på denne spilleautomat er 5000x indsatsen. Eventuelle gevinster der overstiger dette beløb, vil i stedet være begrænset til denne maksimale udbetaling. Det er muligt, at operatøren har konfigureret en gevinstgrænse, der er et andet end gevinstgrænsen på 5000x. Hvis dette er tilfældet, vil det ikke være muligt at nå gevinstgrænsen på 5000x. Kontakt venligst operatøren for yderligere information.

FISKEFUNKTION (BASISSPIL)

I basisspillet falder en krog jævnligt ned i en tilfældig symbolposition. Hvis en fisk lander i samme position, fanger du fisken og vinder dens værdi.

FISKEFUNKTION (BONUSSPIL)

Bonusspillet aktiveres, når 3 eller flere vindersymboler er tilstede på hjulene. Hvert vindersymbol giver et tal fra 1-9, og du vinder den samlede værdi i gratis spil af de 3 kombineret.

I forbindelse med bonusfunktionen er en krog tilstede på hvert hjul. For hver gang der er fangst med en krog, vokser krogens multiplikator med + 1x. Der er ingen geænse for hvad multiplikatoren kan være, så længe du har spil tilbage. Multiplikatorerne for de enkelte kroge er uafhængige af hinanden.

Feeding Frenzy - Denne funktion aktiveres, når du får en hel stak fisk på et hvilket som helst hjul. Når du spiller 3 gange, producerer hjulet kun fiskesymboler, som hhjælper med at opbygge antallet af kroge.

Fishing Trawler - Når du får dette symbol, lægges værdien af alle synlige fisk sammen og ganges med summen af det samlede antal tilstedeværede kroge.

STOR BONUSJAGT

Når dette er aktiveret, bliver bonusspillet sværere at aktivere, men til gengæld giver hvert bonussymbol med garanti det maksimale antal gratis spins, når bonusspillet udløses. 3 bonussymboler giver 27 gratis spins, 4 bonussymboler giver 36 gratis spins og 5 bonussymboler giver 45 gratis spins!

AUTOPLAY

Autoplay spiller spillet automatisk i det antal spilrunder der er valgt i AUTOPLAY-menuen. Valg af Turbo aktiverer hurtigt spil. Husk, at Autoplay og Turbo ikke er tilgængelige i alle områder. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb. Du kan også vælge at standse autoplay, når du vinder en feature.

SÅDAN SPILLER DU

 • Vælg væddemål
 • Tryk på ”Spil”-knappen for at begynde
 • Tryk på knapperne for væddemålsstyring for at øge eller mindske dit indskud.
 • Tryk på Autoplay-menuen for at konfigurere og starte autoplay
 • Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til spillet
 • Tryk på turbo-knappen for at skifte mellem normal og turbotilstand
 • Tryk på "+"-knappen for at åbne gevinstoversigten
 • Tryk på lyd-knappen for at slå lyden til og fra

RETUR TIL SPILLER

Den samlede, teoretiske retur-til-spiller er 95.7%.

BONUS BUY

Ved at trykke på KØB BONUS-knappen tildeles spillets bonusrunde til den angivne pris.

Den samlede, teoretiske retur-til-spiller er 95.7%.

Bonuskøb er ikke muligt i Storbritannien.

SPILINDSTILLINGER

 • Spillyde - Slår lyde til eller fra.
 • Gevinstoversigt - Se hvor meget hvert symbol udbetaler, forklaringer af spilfunktioner og oplysninger om gevinstrækker.
 • Spilregler - Åbner spillets regler.
 • Autospil - Konfigurerer og starter autospil.

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.

Seneste opdatering: 02-06-2022