Medusa Megaways

MEDUSA vender tilbage i sin seneste historie, hvor der kan vindes MEGAWAYS. Er du modig nok til at udfordre hende?

Når de mørke skyer viser sig i horisonten, er MEDUSA klar til at forføre dig med fem bonusfunktioner i spillet. Bliver det opdaget, at du står stille i FUNKTIONEN MEDUSAS BLIK? Opnå gevinst i FUNKTIONEN GRATIS SPIL, men vær opmærksom på hendes bid i SLANGEANGREBSFUNKTIONEN!

KØB PAS lader dig købe GRATIS SPIL, og hvis du ikke kan få nok, lader FRISTELSESFUNKTIONEN dig spille FUNKTIONEN GRATIS SPIL igen.

Dette atmosfæriske og handlingsmættede spil vil få din saldo til at tikke og din puls til at galopere.

Den teoretiske udbetalingsprocent (RTP) er

• 96.286%
  • BUY PASS: 97.630%

MEGAWAYS™

• Antallet af symbolpositioner, der viser sig på hvert hjul i HOVEDHJULRÆKKEN fastsættes tilfældigt ved starten af hver spilrunde.
  • Hjul 1 og 6 kan indeholde 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 symbolpositioner i hver spilrunde.
  • Hjul 2, 3, 4 og 5 kan indeholde 2, 3, 4, 5 eller 6 symbolpositioner i hver spilrunde.
  • Antallet af symbolpositioner fastsættes uafhængigt for hvert hjul.
  • Hver spilrunde har med det EKSTRA HJUL mellem 324 og 117.649 måder at vinde på.
  • Antallet af symbolpositioner på hvert hjul er fast gennem hele spilrunden, herunder både det oprindelige hjulspin og enhver følgende REAKTION.
  • Hvis FUNKTIONEN GRATIS SPIL udløses i løbet af spilrunden, genberegnes antallet af symbolpositioner på hvert hjul ved starten af det første GRATIS SPIL og igen for hver følgende GRATIS SPILRUNDE.

EKSTRA HJUL

• EKSTRA HJUL tilføjer en symbolposition til hvert hjul, som det viser sig over.
  • EKSTRA HJUL fremkommer kun over hjulene 2, 3, 4 og 5.
  • Det afgøres uafhængigt af HOVEDHJULRÆKKEN hvilke symboler, der viser sig på EKSTRA HJUL.
  • Ethvert symbol kan vise sig på det EKSTRA HJUL i købte spil undtagen SCATTER og SOLDAT.
  • Ethvert symbol kan vise sig på det EKSTRA HJUL i GRATIS SPIL.
  • SCATTER kan kun fremkomme på det EKSTRA HJUL i FUNKTIONEN GRATIS SPIL, hvis den vises ved hjælp af SLANGEANGREBSFUNKTIONEN.

REAKTIONER

• En REAKTION udløses når der fremkommer en eller flere gevinstkombinationer.
  • Når alle gevinster er udbetalt, fjernes hvert symbol i en gevinstkombination fra sit respektive hjul.
  • Alle overskydende symboler ruller ned af HOVEDHJULRÆKKEN og skubbes til venstre på det EKSTRA HJUL (hvis relevant).
  • Tomme hjulpositioner udfyldes af nye symboler, der viser sig ovenfor de respektive hjul i HOVEDHJULRÆKKEN og fra højre på EKSTRAHJULET.
  • Der beregnes gevinster igen, når alle symbolpositioner er blevet udfyldt.
  • REAKTIONER kan genudløses uendeligt.
  • REAKTIONER kan udløses i FUNKTIONEN GRATIS SPIL.

MEDUSAS BLIK

• Kan udløses når et eller flere WILD-symboler viser sig på det EKSTRA HJUL.
  • Hjulene lige under WILD-symbolet/-symbolerne dækkes af MEDUSA.
  • MEDUSA udskifter et eller flere symboler på dækkede hjul med WILD-symboler.
  • MEDUSA kan udskifte ethvert symbol med WILD, undtagen SCATTER.
  • FUNKTIONEN MEDUSAS BLIK kan udløses igen efter hver REAKTION.
  • FUNKTIONEN MEDUSAS BLIK kan udløses én gang pr. spin og kun én gang pr. REAKTION.
  • Gevinster udbetales kun en gang, efter at FUNKTIONERNE MEDUSAS BLIK er udført.
  • WILDS tilføjet til HOVEDHJULRÆKKEN, der ikke viser sig med det samme i en gevinstreaktion, forbliver på deres respektive hjul indtil de viser sig i en efterfølgende gevinstkombination, eller indtil afslutningen af spilrunden.
  • FUNKTIONEN MEDUSAS BLIK kan udløses under FUNKTIONEN GRATIS SPIL.

FUNKTIONEN GRATIS SPIL

• 3 SCATTER-symboler uddeler 10 GRATIS SPIL, uanset placering på skærmen.
  • Hver yderligere SCATTER, der viser sig derefter, uddeler 5 ekstra GRATIS SPIL til den udløste gevinst.
  • SCATTERE beregnes kun ved spilrundens afslutning.

FUNKTIONEN UBEGRÆNSET GEVINSTMULTIPLIKATOR

• Gevinstmultiplikatoren starter ved x2.
  • Gevinstmultiplikatoren øges med 1 før hver REAKTION.
  • Gevinstmultiplikatoren forbliver på sin aktuelle værdi ved starten af den næste gratis spilrunde.
  • Gevinstmultiplikatorens værdi kan øges uendeligt.
  • Gevinstmultiplikatoren gælder for alle gevinstkombinationer.
  • Gevinstmultiplikatoren vender tilbage til x1 ved afslutningen af FUNKTIONEN GRATIS SPIL.

SLANGEANGREBSFUNKTION

• SLANGER viser sig til venstre og højre for det EKSTRA HJUL gennem hele FUNKTIONEN GRATIS SPIL.
  • SLANGEANGREBSFUNKTIONEN udløses når 1 eller flere SOLDAT-symboler fremkommer på det EKSTRA HJUL under GRATIS SPIL.
  • Hver SOLDAT, der viser sig på det EKSTRA HJUL, ANGRIBES af en eller to SLANGER.
  • Hvis en SOLDAT angribes af VENSTRE SLANGE, skiftes symbolet til WILD.
  • Hvis en SOLDAT angribes af HØJRE SLANGE, skiftes symbolet til SCATTER.
  • SLANGEANGREBSFUNKTIONEN kan genudløses under REAKTIONER, hvis efterfølgende SOLDAT-symboler fremkommer på det EKSTRA HJUL.
  • FUNKTIONEN MEDUSAS BLIK udløses kun én gang pr. spin og pr. REAKTION efter alle relevante SLANGEANGREBSFUNKTIONER er blevet gennemført
  • Gevinster udbetales kun én gang pr. spin og pr. REAKTION efter alle FUNKTIONER er gennemført
  • FUNKTIONEN GRATIS SPIL kan genudløses under FUNKTIONEN GRATIS SPIL
  • GRATIS SPIL spilles ved udløserspillets møntværdi

TEMPTATION FEATURE™

• Udløses når alle GRATIS SPIL er blevet gennemført.
  • Der præsenteres to VALGMULIGHEDER.
  • Vælg om de nuværende gevinster fra GRATIS SPIL skal INDSAMLES, eller SPIL FUNKTIONEN GRATIS SPIL IGEN.
  • Hvis spilleren INDSAMLER de nuværende gevinster fra GRATIS SPIL, afsluttes FUNKTIONEN GRATIS SPIL.
  • Hvis VALGMULIGHEDEN SPIL IGEN vælges, mistes gevinsterne fra FUNKTIONEN GRATIS SPIL.
  • Alle gevinster opnået i det købte spil, som udløste FUNKTIONEN GRATIS SPIL SÆTTES I BANKEN og mistes ikke, hvis VALGMULIGHEDEN SPIL IGEN vælges.
  • Antallet af uddelte GENSTARTEDE GRATIS SPIL svarer til antallet af uddelte GRATIS SPIL i den oprindelige FUNKTIONSUDLØSER.
  • Gevinstmultiplikatoren nulstilles til x2 ved starten af FUNKTIONEN GENSTARTEDE GRATIS SPIL.
  • GENSTARTEDE GRATIS SPIL spilles ved udløserspillets møntværdi.
  • FUNKTIONEN GRATIS SPIL kan kun SPILLES IGEN én gang.
  • FRISTELSESFUNKTIONEN udløses ikke igen, efter FUNKTIONEN GENSTARTEDE GRATIS SPIL afsluttes.

FUNKTIONEN KØB PAS (hvis tilgængelig)

• KØB PAS lader dig gå uden om det almindelige spilforløb og udløse FUNKTIONEN GRATIS SPIL med det samme.
  • Prisen for at aktivere KØB PAS svarer til 100 gange din totale indsats.
  • FUNKTIONEN GRATIS SPIL spilles ved den møntværdi, der blev valgt, da KØB PAS blev udløst.
  • Der uddeles altid 10 GRATIS SPIL når FUNKTIONEN GRATIS SPIL aktiveres via KØB PAS.
  • Der uddeles ingen udløsergevinst, når FUNKTIONEN GRATIS SPIL udløses via KØB PAS.
  • KØB PAS kan ikke aktiveres under REAKTIONER.
  • KØB PAS kan ikke aktiveres under FUNKTIONEN GRATIS SPIL.
  • KØB PAS kan ikke aktiveres under autospil.

SPILLEREGLER

• Spillet koster 25 mønter
  • Udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen
  • Alle gevinster ganges med møntværdien
  • Højeste gevinst betalt pr. vindende kombination
  • Sammenfaldende gevinster lægges til
  • Vinderkombinationer kan opstå hvor som helst, på alle hjul
  • Hvert symbol kan kun bruges én gang per vinderkombination
  • Kun positioner som indeholder det vindende symbol, anvendes til at bestemme gevinsten for dette symbol
  • Alle gevinster starter med hjulet yderst til venstre og udbetales venstre mod højre på hjul i træk
  • SCATTER kan kun fremkomme på hjul 1-6, undtagen under FUNKTIONEN GRATIS SPIL, hvor den også kan fremkomme på det EKSTRA HJUL via SLANGEANGREBSFUNKTIONEN
  • SOLDAT kan kun fremkomme på det EKSTRA HJUL under FUNKTIONEN gratis spil
  • WILD fremkommer kun på EKSTRA HJUL, medmindre FUNKTIONEN MEDUSAS BLIK udløses, i hvilket tilfælde WILDS også kan fremkomme på hjul 2-5
  • WILD erstatter alle symboler undtagen SCATTER og SOLDAT
  • Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil

SATSFUNKTION (hvis tilgængelig)

• For at satse enhver gevinst, skal du trykke på SATS og derefter vælge RØD/SORT eller en KULØR
  • Gevinsten FORDOBLES (X2), hvis valget af RØD/SORT er korrekt
  • Gevinsten FIREDOBLES (X4), hvis valget af KULØR er korrekt
  • Progressive jackpotgevinster (hvis tilgængelige) kan ikke spilles
  • Antal gange gevinster kan satses.

1

234

MENUENS SIDEKNAPPER:

Indstillinger : Åbner siden INDSTILLINGER, hvor man kan regulere KVALITET AF EFFEKTER og PLACERING AF SPIN-KNAP

Indsats: Åbner Indsatsindstillinger, hvor man kan justere INDSATSEN pr. LINJE

Autospil :Tillader automatisk efterfølgende normale spil. Vælg antallet af autospil-spins. Der kan vælges 0, 10, 25, 50 eller 100 autospil

Info : Giver adgang til udbetalingsgevinster for vindende symbolkombinationer. Indeholder også reglerne for spillet.

Lyde: Slår LYD FRA, hvis klikket på under et spin.
Slår LYDE til, hvis lyde ikke er indlæst ved spilstart, eller hvis LYD FRA er aktiveret
Åbner indstillinger for lydstyrke og lyde, hvis der klikkes, når lyden er aktiv, og hjulene ikke drejer

Tastaturgenveje:

Mellemrumstast:

• Når spillet er inaktivt, kan du trykke på mellemrumstasten for at starte et hjulspin
  • Når et eller flere hjul drejer, tvinger mellemrumstasten disse hjul til at standse og lande på deres endelige position
  • Ved at holde på mellemrumstasten tvinges hjulstop automatisk og igangsætter et nyt spin, når det nuværende spin afsluttes
  • Når velkomstbanneret eller funktionsudløserpanelet vises på skærmen, kan de fjernes og funktionen igangsættes ved at trykke på mellemrumstasten (hvis relevant)

Enter: Samme funktion som mellemrumstasten

Spillet viser alle dine detaljer på de følgende displayfelter:

Saldo: Viser din samlede saldo

Total indsats: Det samlede spillede beløb.

Gevinst (vises i meddelelseslinjen): Viser det vundne beløb i spinnet

Seneste opdatering: 23-04-2019