Twisted Sister

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilleregler

• Twisted Sister er et kaskadevideospil med 6x6 hjul.
  • Der gives gevinst ved 5 eller flere matchende symboler i klynger. Disse fjernes, og nye symboler udfylder gitteret. Kaskaderne fortsætter, indtil der ikke opnås flere gevinster. På et spin uden gevinst er der en chance for, at 2 ANGRY DADS tilføjes tilfældigt via DAD GETS ANGRY.
  • Alle vindende bandmedlemssymboler fylder GUITAR CHARGE METER med 1, og den kan rumme op til 15 opladninger. BAND FEATURES udløses tilfældigt, hvis der er mindst 5 opladninger, én efter én, efter at alle gevinster er talt, og der ikke er flere kaskader. Et bandmedlemssymbol vælges tilfældigt ved hver funktionsaktivering, og alle tilsvarende symboler får effekten af funktionen. Hvis der ikke er bandmedlemssymboler, vælges et ikke-medlemssymbol.
  • SCREAM ødelægger alle tilstødende ikke-medlemssymboler omkring de valgte symboler.
  • GO WILD omdanner de valgte symboler til WILDS.
  • UNITE omdanner symboler til de valgte symboler.
  • ANGRY DADS er WILD SCATTERS og indsamles i ANGER METER, hvis de danner en gevinst med andre symboler.
  • 4 ANGRY DADS aktiverer WE’RE NOT GONNA TAKE IT, men hver yderligere ANGRY DAD oplader ANGER METER og øger WIN MULTIPLIER med 1. Gitteret ryddes, og en ny runde starter med et MEGA BAND-symbol, der kaster alle ANGRY DADS væk fra gitteret. MEGA BAND-symboler vælger en ANGRY DAD og træder i dens retning, én efter én, indtil den når målet for at fjerne den fra gitteret. WE’RE NOT GONNA TAKE IT slutter, når alle ANGRY DADS er fjernet, og der ikke er flere gevinster.
  • GUITAR-opladninger tælles under WE’RE NOT GONNA TAKE IT, og BAND FEATURES spilles som normalt, men MEGA BAND-symbolet tilføjer ikke nogen opladninger til GUITAR CHARGE METER.
  • MEGA BAND-symbolet og ANGRY DADS falder ikke ned ved evt. følgende kaskader under WE’RE NOT GONNA TAKE IT.
  • Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.20%

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Start- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 29-06-2020