Goat Rush

SÅDAN SPILLER DU SPILLET:

Vælg et indsatsniveau. Spin hjulene ved at:

Klikke/trykke på Spin-knappen.

Klikke/trykke på mellemrum (kun i desktop-tilstand). Sætte et antal spins i gang i AutoSpil-menuen.

Mens hjulene snurrer, kan du hurtigt stoppe spillet ved at trykke på Spin-knappen. Hurtigt Spil øger hjulenes spinhastighed for at vise spinresultaterne hurtigere uden at påvirke dem. Åbn indstillinger for at aktivere/deaktivere Hurtigt Spil. Nogle af disse indstillinger er måske ikke tilgængelige i det spil, du spiller. Alle indsatser og udbetalinger er i brugerens valuta.

AUTOSPIL-INDSTILLINGER

Her kan du vælge dine foretrukne Autospil-indstillinger.

Lær mere om Autospil-indstillinger:

Autospil-indstillinger ændrer sig fra spil til spil. Dit spil har måske ikke alle disse indstillinger. Autospil er måske ikke tilgængelig på særlige markeder.

Autospil giver dig mulighed for automatisk at spille et antal indstillede, fortløbende spillerunder uden at interagere med spillet.

Autospil spiller med den sidste Indsatsværdi, du har valgt, eller casinoets standard indsatsværdi.

Hvert spil har forskellige Autospil-indstillinger. Nogle er måske ikke tilgængelige i det spil, du spiller. Det antal spins som er tilbage i din Autospil-session, vises i spillet.

Autospil ophører, når Free Spins aktiveres.

Autospil-indstillinger Antal spins

Indstil det antal spins, som du vil spille.

Stop ved enhver gevinst

Stop sessionen, hvis du vinder på et spin.

Enkel gevinst-grænse

Stop sessionen, hvis gevinsten overstiger eller er lig med det valgte beløb.

Gevinstgrænse

Stop sessionen, hvis din saldo stiger og overskrider eller er lig med det valgte beløb.

Tabsgrænse

Stop sessionen, hvis din saldo falder og er under eller er lig med det valgte beløb.

Start Autospil:

Klik/tryk på Autospil-knappen. Dette åbner indstillingsdialogboksen, hvor du kan vælge det antal spins, som du vil spille, og justere stopindstillingerne.

Klik/tryk på dine Autospil-indstillinger.

Klik/tryk på Bekræft for at starte Autospil. Dette starter Autospil-sessionen, og den fortsætter, indtil du løber tør for det fastsatte antal spins eller klikker/trykker på Stop knappen.

Klik/tryk på Stop-knappen for at afslutte Autospil. Klik/tryk på denne knap påvirker ikke spin-resultatet.

OM SPILLET

Goat Rush er et spil med 3 rækker, 5 hjul og 20 linjer, og det har funktionerne Wild Train, Respin, Walking Wild Feature, Dropping Wild Feature, Mystery Feature samt Free Spins.

Den teoretiske gennemsnitlige tilbagebetaling til spilleren (RTP) i dette spil er 94.25%. Gevinster på indsatslinjer udbetales fra venstre mod højre.

Kun den største gevinst pr. indsatslinje udbetales.

Gevinster på forskellige indsatslinjer lægges sammen.

Vinderkombinationer og udbetalinger sker i henhold til udbetalingstabellen. Alle indsatslinjer og vinderkombinationer i spillet vises i udbetalingstabellen.

Udbetalingstabellen afspejler den aktuelle indsatskonfiguration og ændres i henhold til den samlede indsats. Alle indsatser og udbetalinger er i valuta. Udbetalinger baseres på den samlede indsats.

SPECIALSYMBOLER

Bonussymbolet kan lande på hjulene 2, 3 og 4 i både basisspillet og i Free Spins. Bonussymbolet kan ikke lande i løbet af Mystery Feature eller Respins.

Wild-symbolet kan kun falde ned på hjulene via Dropping Wild Feature eller placeres i løbet af Mystery Feature. Wild-symbolet erstatter alle almindelige symboler, når gevinster evalueres.

Blank-symbolet findes kun på Wild Train. Det medregnes ikke, når gevinsterne evalueres.

RESPIN

Alle indsatslinjer aktiverer Respin Feature.

Alle gevinster indsamles på Win Meter, og hjulene starter derefter et Respin. Respin fortsætter, indtil der ikke er nogen indsatslinjegevinst.

Når et Respin afsluttes, bliver den samlede gevinst på Win Meter ganget med Gold-multiplikatoren og udbetalt.

WILD TRAIN

Wild Train kører med 4 vogne over hjulene 2, 3, 4 og 5, én vogn over hvert hjul. En vogn bærer enten et Wild- eller Blank-symbol.

4 nye vogne kører ind for hvert spin og Respin.

Wild Train medregnes ikke, når gevinsterne evalueres.

DROPPING WILD FEATURE

Når en indsatslinjegevinst aktiverer Respin Feature, bliver alle positioner i vinderkombinationen markeret.

Hvis en Wild Train-vogn, der bærer en Wild, har et vilkårligt antal markerede positioner under sig, vil den Wild falde ned på den længst nede tilgængelige markerede position under det følgende Respin.

Dropping Wild Feature finder sted efter Walking Wild Feature, før hjulene holder op med at snurre.

Hvis en Walking Wild går over på den eneste markerede position, som en Dropping Wild kan falde ned på, vil den Wild ikke falde ned på den markerede position.

WALKING WILD FEATURE

I begyndelsen af hvert Respin vil alle Wilds på hjulene gå et skridt til venstre.

Hver Walking Wild, som går forbi hjulet længst til venstre, øger Gold-multiplikatoren med et niveau.

GOLD-MULTIPLIKATOR

Gold-multiplikatoren starter på x1. Hver Walking Wild, som går forbi hjulet længst til venstre, øger Gold-multiplikatoren med et niveau.

Gold-multiplikatorniveauerne er x1, x2, x3, x5, x7, x10 i basisspillet.

Gold-multiplikatorniveauerne er x1, x2, x4, x6, x10, x20, x50 i Free Spins.

Når et Respin afsluttes, bliver den samlede gevinst på Win Meter ganget med Gold-multiplikatoren og udbetalt, og Gold- multiplikatoren genindstilles til x1.

MYSTERY FEATURE

I begyndelsen af hvert spin, både i basisspillet og i Free Spins, er der en chance for, at Mystery Feature vil blive aktiveret. Mystery Feature har 2 aktiveringer: Mystery Pattern og Mystery Wilds.

Kun Mystery Pattern kan aktivere i basisspillet. Både Mystery Pattern og Mystery Wild kan aktivere i Free Spins.

Mystery Pattern placerer et tilfældigt mønster med 6 positioner på hjulene. Et Wild-symbol placeres på 1 tilfældig position blandt disse.

Et tilfældigt udvalgt betalingssymbol, på nær Wild, placeres på de tilbageværende 5 positioner. Mystery Wild placerer tilfældigt 1 til 3 Wild-symboler på hjulene.

Når symbolerne er blevet placeret, fortsætter spillet som et sædvanligt spin. Mystery Feature kan ikke aktivere i Respin.

FREE SPINS

Hvis 3 Bonussymboler lander på hjulene i basisspillet, tildeles 10 Free Spins. Free Spins spilles efter spinnet i basisspillet og Respin.

Gold-multiplikatoren og Win Meter nulstilles mellem hvert Free Spin. Hvert Bonussymbol, som lander, tildeler 1 yderligere Free Spin.

Der kan maksimalt tildeles 15 ekstra Free Spins. Herefter tilføjer Bonussymboler ikke flere ekstra Free Spins. Free Spins spilles med samme antal indsatslinjer og indsatskonfiguration som i runden, der tildelte Free Spins.

KØB AF "FREE SPINS"

Køb af "Free Spins" vil koste 65x i henhold til indsatsstørrelse, og det starter en runde med en garanteret aktivering af Free Spins.

Der kan kun købes "Free Spins" i basisspillet.

Den teoretiske RTP (tilbagebetaling til spiller) for købsfunktionen er 94.32% Udbetalingen er baseret på værdien af indsats pr. spin.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Resultatet af hvert spil er helt uafhængigt i overensstemmelse med fair spilpraksis. Chancerne for at få et bestemt resultat er altid de samme i begyndelsen af hvert spil. Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Seneste opdatering: 26-01-2023