Itero

OM SPILLET

ITERO anvender EchoSpins™-mekanismen! EchoSpins™ er en særlig form for genspin, hvor hvert genspin er en kopi af det udløsende spin. På hvert spin med EchoSpins™ fremkommer alle gevinster og multiplikatorer igen og igen for gradvist og eksponentielt at opbygge dine gevinster, som potentielt skaber en enorm præmie!

Denne 5x4 spillemaskine anvender gevinstlinjegevinster og har en maks. gevinst på 10.000 gange din indsats! Nyd de fede billeder og stærke kontraster i dette moderne spil med romersk tema, mens det tager dig med på en hovedspinnende rejse fra ukendt til helt. Veni, vidi, vici!

ECHOSPINS™

EchoSpins™ er en særlig type genspin, hvor hvert spin er en kopi af det oprindelige udløsende spin. Når Jupiters hånd lander sammen med mindst én vindende gevinstlinje, afslører den antallet af tildelte EchoSpins™ for den pågældende fase. Jupiters hånd kan tildele mellem 1-8 EchoSpins™.

Hvert genspin gentager herefter alle gevinster og multiplikatorer fra det forudgående spin og stabler multiplikatorer progressivt i den samlede multiplikatorværdi, der vises oven over hjulene, inden den nye samlede multiplikatorværdi påføres alle vindende gevinstlinjer på spinnet.

De multiplikatorer, som lander på hjulene, kan enten være adderende eller gangende. Multiplikatorer gælder kun for gevinster under EchoSpins™.
Adderende multiplikatorer kan være: 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 25x, 50x, 100x
Gangende multiplikatorer kan være: x2, x3

BONUSSPIL

Dette spil indeholder to bonusfunktioner, som udløses ved at lande gratis spins-symbolet i grundspillet.
Hvis der lander 3 gratis spins-symboler, så udløses Jupiters hånd-bonusspillet.
Hvis der lander 4 gratis spins-symboler, så udløses Multiplikatorstak-bonusspillet.

JUPITERS HÅND

10 gratis spins
I dette bonusspil er der en større chance for at lande Jupiters hånd, som giver en bedre chance for at få flere EchoSpins™ og højere multiplikatorer!

MULTIPLIKATORSTAK

10 gratis spins
I dette bonusspil gemmes alle ramte multiplikatorer i den samlede multiplikatortæller oven over hjulene. Under EchoSpins™-faserne i dette bonusspil stiger multiplikatoren ikke progressivt. I stedet anvendes den sum, der blev indsamlet, inden Jupiters hånd landede, for hvert genspin med EchoSpins™ i en fase. Når en EchoSpins™-fase er slut, nulstilles den samlede multiplikator og skal opbygges på ny.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.18%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle lavt og højt udbetalende symboler.

Gratis spin-symboler fremkommer kun i grundspillet.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer langs en af de følgende foruddefinerede gevinstlinjer startende på hjulet længst til venstre. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

RTP, når du køber Jupiters hånd er 96.2%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber Multiplikatorstak er 96.25%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10,000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil bruges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins
Multiplier - Multiplikator
Wild - Wild
Scatter - Scatter
Sticky - Klæbende
Bonus game - Bonusspil
Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2022-08-23 14:03 UTC

Spilversion 1.0.3
Serverversion 2.0.62

Seneste opdatering: 07-09-2022