Wild Walker

Generelle Oplysninger:

Spillereglerne og udbetalingerne er de samme i både rigtige penge og med fiktive penge versioner.

Den teoretiske udbetaling til spilleren i dette spil er 96.55%.

Sådan spiller man:

Når du går ind i spillet, angives der en standardindsats.

Du kan ændre indsatsen ved at klikke på knapperne + og - ved siden af SPIN knappen

Den SAMLEDE INDSATS er det maksimale antal linjer ganges med indsatsen per linje.

SPIN-knappen i nederste højre hjørne starter spillet.

Under spin-knappen kan du finde AUTOPLAY-knappen. Brug autospil-menuen til at spille håndfrit

Når AUTOPLAY er i gang, er knappen rød. Klik på knappen igen for at stoppe autoplay-tilstand

Vindende symboler vil blive vist med animation i spillet

Gevinsten er vist i midten af den nederste brugerflade

Din balance og indsats vises i nederste venstre hjørne af brugerfladens bund

Klik på knappen I i nederste venstre hjørne for at åbne spillereglerne

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Browser-Knapper Panel Kommandoer

(Disse indstillinger er ikke tilgængelige i fuldskærmstilstand.)

Klik på Rebuy for at købe flere kreditter til spillet fra din konto.

Klik på Game Rules for at få vist de detaljerede spilleregler som webside.

Klik på Game Logs for at se historikken for de spil, du har spillet.

Klik på Exit Game hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.

Klik på Quick Deposit knappen for at sætte penge ind på din konto.

Spilleregler:

Klik på HELP knappen for at gå til Spilleregler:

Seneste opdatering: 30-09-2020