Front Runner Link&Win

Om dette spil

Dette er et videoslotspil med 5 hjul og 4 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

Spillet indeholder 40 gevinstlinjer.

En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene. En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Antallet af spillede gevinstlinjer  er  fast. Kun den højeste gevinst udbetales pr. linje.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Den samlede indsats er baseret på det placerede start-indsats ganget med prisen på de spillede gevinstlinjer. Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med gevinstlinje-prisen for 20.

Regler for udbetaling

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats. Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales. Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster og scatter-gevinster i et spin. Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Wild-symboler

Wild-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, når de lander i en paylinekombination. Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter- og møntsymboler.
Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.

Scatter-symboler

Scatter-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, uanset hvor de lander på hjulene. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.
Symbolet viser sig kun i basisspillet.

Power Stacks™-funktion

Denne funktion kan udløses i basisspillet og gratis spin. Symboler kan kraftstables tilfældigt på et spin.
Kraftstablede symboler føjes til alle hjul.

Alle symboler, undtagen scatter- og wild-symboler, kan kraftstables i basisspillet. Under gratis spin er det kun wild- og mønt-symboler, som kan kraftstables.

Link&Win™-funktion

6 eller flere møntsymboler fordelt vilkårligt på hjulene udløser denne funktion. 3 gratis re-spin tildeles.
Udløsende møntsymboler holdes på deres plads, mens alle andre symbolpositioner genspinner. Yderligere mønter, der lander, holdes og nulstiller de resterende re-spin til 3.
Hver mønt viser en tilfældig multiplikator-værdi.

De fordelte multiplikatorværdier er 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 8x, 10x, 12x, 15x. GRAND-præmien tildeler en 5 000x multiplikatorværdi.

STØRRE-præmien tildeler en 1 000x multiplikatorværdi. MINDRE-præmien tildeler en 100x multiplikatorværdi. MINI-præmien tildeler en 40x multiplikatorværdi.
De viste præmieværdier er ganget med den samlede indsats.

Udfyldning af alle 20 symbolpositioner vil tildele GRAND-kontantpræmien. Alle møntpræmier tildeles, når funktionen slutter.
Funktionen slutter, når der ikke er flere re-spin, eller når de 20 symbolpositioner er udfyldt.

Denne funktion kan udløses i basisspillet og gratis spin.

Alle indsatser, der spilles, er de samme som det spin, der udløste funktionen.

Gratis spin

3, 4 eller 5 scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser 10 gratis spin. Wild- eller Mønt-symboler er kraftstablet på alle gratis spin.
Gratis spin kan ikke udløses flere gange. Gratis spin bliver spillet automatisk.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin. Saldo: Viser de nuværende saldoer. Gevinst: Viser den seneste gevinst.
Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Knappen Spin-indstillinger: Viser ekstra spin-indstillinger.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Spilmenu

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Luk-knap: Lukker spilmenuen.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Bank-knap: Viser banksiden.

Startknappen: Afslutter spillet.

Spilindstillinger

Lyd: Slår spillyd til.

Indsats-indstillinger

Mønter per linje: Angiver antallet af mønter, du vil satse per linje. Møntstørrelse: Angiver møntværdien.
Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Indstillinger for autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk. Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.
Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi.

Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb. Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb. Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller. Hvert tilbud har et unikt referencenummer.
Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres. Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.
Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud. Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.
Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet. Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.
Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret. Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.
Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt. Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.
Denne funktion er kun tilgængelig i udvalgte spil.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler. I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist. Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet. Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
Overordnet TBP: 94,24 %.

Seneste opdatering: 05-03-2023