Book of Fusion

Sådan spiller du

Dette spil er en videospillemaskine med 5x3 hjul med 10 faste linjer og en "GRATIS BOOK OF FUSION-SPINS"-bonus. Bonussen udløses, når der vises 3 eller flere WILD-symboler på et af hjulene under basisspillet. RTP 93,98 %

WILD-SYMBOL

WILD erstatter alle symboler i basisspillet.

WILD erstatter alle symboler i linjegevinster. Det har også en scatter-udbetaling.

WILD erstatter ikke udvidede symboler under BONUS.

GRATIS BOOK OF FUSION-SPINS

Når der vises 3 eller flere WILD-symboler fordelt i visningen, udløses Gratis spins-bonussen. Der tildeles 10 gratis spins.

Ved starten af bonussen vælges to SÆRLIGE SYMBOLER tilfældigt. Hvis bonussen udløses igen, tildeles der yderligere to SÆRLIGE SYMBOLER.

Udvidede symboler behøver ikke at forekomme ved siden af hinanden for at resultere i en vinderkombination.

Hvis alle 10 symboler er aktive under GRATIS SPINS, kan bonussen ikke udløses igen.

WILD kan ikke erstatte det/de SÆRLIGE SYMBOL(ER) under BONUSSEN.

BUY PASS

Du kan vælge at spille de GRATIS SPINS ved at trykke på knappen BUY PASS™. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på grund af den jurisdiktion, du befinder dig i.

Prisen for BUY PASS™ vises på skærmen. Tryk på BEKRÆFT for at starte spillet.

Hjulene drejer til en position, der indeholder mindst 3 WILD-symboler, og GRATIS SPINS-bonussen starter.

Seneste opdatering: 12-07-2022