Robin Sherwood Marauders

Velkommen til Robin - Sherwood Marauders, en videospilleautomat med Alle måder og 4096 måder at vinde på, lavine kaskader, stigende præmiemultiplikatorer, udvidende wilds og 2 bonuspil med Free Spins.

OM SPILLET

Robin venter i den mørkeste del af Sherwood-skoven. Tunge vogne nærmer, vogne trukket af trætte heste, som kæmper for at bevæge sig frem, mens regnen plasker på ryggen af dem, og styret af store mænd i mørke frakker ... skatteopkrævere. Dette er en 6-hjul x 4-række Alle Måder videospilleautomat med 4096 måder at vinde på. Med Lavine Kaskader, Free Spins, stigende præmiemultiplikatorer og udvidende Wilds under Free Spins.

HOVEDSPIL

Hovedspillet har et 6x4 panel og 4096 måder at vinde på. Når der dannes gevinster, fjernes de vindende symboler, hvilket udløser Lavine Kaskade funktionen. Nye symboler falder ovenfra for at give en chance for at skabe flere vindende kombinationer. Hver ny kaskade øger en samlet gevinstmultiplikator med 1. Multiplikatoren nulstilles til 1x, når der ikke er flere kaskade-gevinster.

Free Spins udløses, når 3 eller flere scatter symboler lander på hjulene, efter kaskaden er afsluttet. Ram mindst 3 Scatter symboler for at få 10 Free Spins. For hvert ekstra Scatter -symbol, du rammer i basisspillet, får du 2 ekstra Free Spins.

• 3 Scatter giver 10 Free Spins

• 4 Scatter giver 12 Free Spins

• 5 Scatter giver 14 Free Spins

• 6 Scatter giver 16 Free Spins

Når 1 eller 2 scattere lander på hjulene, indsamles disse, og statuslinjen opdateres. Hver scatter giver 1 point til statuslinjen. Når den når 670 points låser den Super Free Spins spillet op. Resterende point tilføjes til næste runde.

• Scatter symboler indsamles og gemmes pr. indsatsniveau.

• De indsamlede Scatter symboler vises i statuslinjen under hjulene.

• Hvis Free Spins og Super Free Spins udløses på samme tid, vil Free Spins spilles først og derefter Super Free Spins.

• Wild symboler lander kun på hjul 2, 3, 4, 5 og 6 i både basisspillet og i Free Spins.

• Wild symboler erstatter alle symboler bortset fra scatter symboler.

FREE SPINS

I Free Spin anvendes en multiplikator på alle gevinster. Free Spin multiplikatoren starter på x1. Denne multiplikator øges med 1 for hver gevinst, og nulstilles når kaskaden er slut.

Under Free Spins udvides wilds for at fylde hele hjulet. Udvidende wilds kan forekomme på alle hjul undtagen det første hjul. Free Spins bliver spillet med samme indsats som i det udløsende spin. Scatter symboler vises ikke i Free Spins, og de kan ikke genudløses.

SUPER FREE SPINS

Super Free Spins udløses når statuslinjen er fuld. 10 Free Spins tildeles. Multiplikatoren starter på et tilfældigt niveau, og udvidende wilds dukker oftere op. Denne multiplikator vælges tilfældigt ved starten af Super Free Spins og øges med 1 ved hver gevinst, og nulstilles når kaskaden er slut. Super Free Spins bliver spillet med samme indsats som i det udløsende spin. Scatter symboler vises ikke i Super Free Spins, og de kan ikke genudløses.

HVORDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNES GEVINSTER MED "4096 Måder at Vinde"

• For at udregne de samlede 4096 Måde at Vinde-gevinster, læg alle symbolgevinster sammen.

• For at udregne en enkelt symbol gevinst, tæl antallet af sammenhængende hjul, der indeholder symbolet, startende fra venstre.

• Hvis antallet af sammenhængende hjul der indeholder symbolet er 3 eller højere startende fra venstre, find det tilsvarende gevinstbeløb i gevinsttabellen.

• Hvis nogle af hjulene indeholder mere end 1 af symbolerne, vil gevinsten blive ganget op. Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige multiplikator. For eksempel: hvis det første hjul indeholder 2 symboler, det andet hjul har 3 symboler og det tredje hjul har 2 symboler, vil den samlede multiplikator blive talt således: 2*3*2=12 (samlet multiplikator).

• Ovenstående inkluderer ingen Free Spin symboler som giver spredte gevinster.

• Alle Måder-gevinster regnes sammen efter spinnet.

• Udregn den total gevinst i den lokale valuta ved at gange den samlede møntgevinst med møntværdien.

SPILMENU

Tryk på menuikonet for at åbne og lukke menuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne.

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.

• Spilleregler – Åbner spillets regler.

SPILPANEL

• Tryk på menuikonet for at åbne og lukke menuen.

• Lyde – (hvis tilgængelig) Tænder eller slukker for lyden.

• Indsats – Viser den nuværende indsats. Tryk for at vælge/ændre indsatsen.

• Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.

• Autospil Knap – (hvis tilgængelig) Du kan bruge Autospil til at spille flere runder automatisk. Det kan slås fra når som helst. Tryk på ‘Autospil’ knappen for at komme til Autospil-menuen. Vælg antallet af runder. Vælg tabsgrænse (hvis tilgængelig). Vælg maksimal single gevinst (hvis tilgængelig) Start Autospil ved at trykke på ‘Start’ knappen. Du kan se antallet af tilbageværende runder på stopknappen. Når Autospil kører, vil alle resterende runder blive annulleret ved trykke på stopknappen.

• Hurtig Spil Knap – (hvis tilgængelig) Tryk for at starte eller slutte hurtig spil af runder.

• Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.

• Saldo – Viser spillernes saldo.

TASTATURGENVEJE

• Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten eller enter/return for at spinne på desktop.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.1%

• Den maksimale registrerede gevinst er x35000 og det skete én gang i 1.000.000.000 simulerede spilrunder

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for en time efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.

• I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.

• I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

Ordliste

Engelsk

Dansk

Free Spin

Gratis spin

Scatter

Sprede

Max bet

Maks indsats

Big Win

Stor Gevinst

Super Big Win

Super Stor Gevinst

Super Mega Big Win

Super Mega Stor Gevinst

Ways

Måder

Seneste opdatering: 21-04-2021