Hidden

Spilstrategier

• Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.
  • En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.
  • En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.
  • Auto Spin medtager spillestrategier.
  • Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.
  • Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.
  • Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.
  • Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Spilleregler

• Hidden er et videospil med 5 hjul, 4 rækker og 178 forbundne gevinstlinjer.
  • Spillet omfatter 12 indsatsniveauer for hver valuta.
  • Hver indsats udgør 100 mønter.
  • Gevinstlinjer udbetales efter kombination fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. aktive gevinstlinje udbetales.
  • En spillerunde starter på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.
  • Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin. Hold knappen 'Spin' nede for at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk eller brug knappen 'Auto Spin'.
  • Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.
  • Gevinster vises i mønter eller i spillerens valuta. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.
  • Hidden spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med free spins.
  • I normaltilstanden fremkommer Flashback Respins tilfældigt, som dækker op til 3 midterhjul med sticky Wilds. Sticky Wilds kan dække hjul 2, 3 og 4 og forbliver på plads i 3 spillerunder.
  • Ekstra Wilds under Flashback Respins klistrer ikke (er ikke sticky).
  • Flashback Respins kan ikke udløses igen i samme spillerunde.
  • Wild-symbolet fremkommer på jul 2, 3 og 4. Det erstatter alle andre symboler undtagen forstørrelsesglasset (bonussymbolet).
  • Forstørrelsesglasset er et scatter-symbol og fremkommer på hjul 2, 3 og 4.
  • En kombination af 3 forstørrelsesglassymboler udløser bonustilstanden med 5 free spins - bonusspillet Treasure Room Free Spins.
  • For hvert forstørrelsesglassymbol, der fremkommer under bonustilstanden, får spilleren 1 ekstra spillerunde.
  • Når bonustilstanden indledes, vælges et udvidende symbol tilfældigt fra symbolerne tilstede på hjulene (undtagen forstørrelsesglassymboler).
  • Udvidelsen sker efter udbetalingen. Alle ikke-udvidende symboler ryddes, udvidende symboler falder ned, flere symboler falder ned på hjulene, og det nye resultat udbetales eventuelt. Derefter begynder den næste free spins-runde.
  • Når der ikke er flere sree spins tilbage, slutter Treasure Room Free Spins-bonusspillet.
  • Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden.
  • Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde eller i bonustilstanden.
  • Den teoretiske udbetaling (RTP) i Hidden er 96,3 %.
  • Spillet tilbyder en maksimum gevinst på 215.000 mønter.
  • Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 21-05-2018