Bison Fury- The Stampede

Mål:

Bison Fury the Stampede er et "all ways"-slot-spil med fem reels og 1.024 forskellige måder at vinde på i hovedspillet, samt gratis spins. Symboler udbetales fra venstre til højre i fortløbende kombinationer (måder).  Gratis spins udløses, når tre eller flere Scatter-symboler med solnedgangen vises hvorsomhelst på skærmen. Gratis spil kan genudløses under gratis spil. Ørnemønt wildsymboler vises kun på hjulene 2, 3 og 4 og erstatter alle andre symboler, undtagen scatter Solnedgangssymboler. . Under ethvert spin kan løbende bisoner udvide spillets reels op til otte symboler og forøge gevinstmulighederne til 32.768 forskellige måder.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats. Du kan ændre indsatsværdien ved at klikke på knapperne + eller - på hver side af INDSATSMÅLEREN, når du spiller via desktop-udgaven. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på Hamburger-menuen og derefter ændre på indsatsmåleren, når du spiller via mobiludgaven.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spin vil være den samme som i det tidligere spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • MAKS. INDSATS: Klik på 'MAX-INDSATS' for at spille med den størst mulige indsats. Hvis din spilsaldo er utilstrækkelig, vil denne indstilling være deaktiveret, når du spiller via desktop-udgaven.
  • Spin: SPIN-knappen i midten starter spillet, når du spiller via desktop-udgaven. SPIN-knappen findes nederst på skærmen, hvis du spiller i portrættilstand, og til højre på skærmen, hvis du spiller i landskabstilstand via mobiludgaven.
  • Gevinstoversigt: Se gevinstoversigten ved at klikke på i'-knappen, der kan findes over indsatspanelet. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på pilen nedad på skærmbilledet med gevinstoversigten. Når du spiller via mobiludgaven, kan gevinstoversigten findes ved at trykke på hamburger-menuen og derefter vælge valgmuligheden 'Gevinstoversigt'-
  • Lydstyrke: Lyd-ikonet afspiller spillets musik. Klik på volumenikonet for at slå lyden fra.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.
  • AUTOSPIN: Vælg AUTOSPIN for et håndfrit spil. For britiske brugere vil autospin-muligheden være i deaktiveret tilstand.
  • Klik på 'AUTOSPIN-'knappen nederst på spilskærmen for at benytte Autospin-funktionen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på Stop autospin-knappen for at stoppe AUTOSPIN-funktionen og vende tilbage til spilskærmen.
  • De tilgængelige muligheder er:
  • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, du valgte i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indats.
  • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk, indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
  • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
  • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
  • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
  • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
    • Spin til bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • "AUTOSPIN" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.

Spilindstillinger:

• For at gøre brug af spilindstillinger skal du klikke på  ‘indstillinger’  nederst på spilskærmen mellem gevinstoversigt og lyd ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og baggrundslyde ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyd.
  • Lynspil: Ved at markere denne mulighed er spillet hurtigere end det almindelige spin. For britiske spillere vil denne mulighed være deaktiveret.
  • Mellemrumstasten drejer hjulene: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spin. Denne indstilling er deaktiveret, hvis intro videoen ikke er tilgængelig for et spin.

MULIGHEDER I MOBILUDGAVEN:

• Klik på ikonet for hamburger-menuen for at gå til muligheder såsom gevinstoversigten, indsatsindstillinger , autospin- , Indstillinger , “i”  knap og kassen i mobiludgaven.
  • Klik på Hjem for at gå tilbage til lobbyskærmen.
  • Klik på Valgmuligheden gevinstoversigt  for at se skærmen med gevinstoversigten.
  • Klik på tilbage knappen  for at vende tilbage til spillet.
  • Klik på Volumenikonet  for at slå spillets musik til og fra.
  • Klik på ‘valgmuligheden $'  for at gå til indbetalingsskærmen.
  • Klik hvor som helst på skærmen for at lukke indstillinger.

Spilleregler:

• Bison Fury the Stampede er et "all ways"-slot-spil med fem reels og 1.024 forskellige måder at vinde på.
  • Løbende bisoner kan udvide spillets reels op til otte symboler og forøge gevinstmulighederne til 32.768 forskellige måder.
  • Alle gevinster udbetales iht. udbetalingstabellen.
  • Den samlede indsats er 40 gange den valgte indsats.
  • Indsats værdi.INDSATSEN kan ændres ved at klikke på - og +.
  • Når du klikker på spil starter spillet med den valgte indsats.
  • Way gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Kun den højeste gevinst på hver mulig vinderkombination udbetales.
  • Alle mulige gevinster føjes til den samlede saldo.
  • Alle symboler betaler fra venstre mod højre, startende fra hjulet til venstre bortset fra scattersymbolet, der betaler hvor som helst på hjulet.
  • Ørnemønten er et Wild-symbol, der erstatter alle symboler undtagen Scatter-symbolet med solnedgangen.
  • Wild (Ørnemønt) og Scatter (Solnedgang) symboler giver ikke udbetaling.
  • Wild-symbolet (ørnemønten) vises kun på andet, tredje og fjerde reel i hovedspillet og gratis spins-runden; det vises altså ikke på det første eller femte reel.
  • Funktionen med gratis spins udløses, når tre eller flere Scatter-symboler med solnedgangen vises hvorsomhelst på spillets reels.
  • Hvis spilleren får både Raising Bison- og Top Reel Bison-funktionerne på samme tid, kan spilleren få et sæt med maks. 8x5 reels.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til 250.000 EUR eller det tilsvarende beløb i din valuta i hovedspillet og kaskader. Yderligere gevinster fra gratis spins tabes, hvis den højeste gevinst opnås under runden med gratis spins.
  • Du kan se din spilhistorik ved at logge på din spillerkonto på desktop-hjemmesiden og vælge menuen 'Historik', som kan findes under alle spil.
  • Hvis top reel bison- og raising bison-funktioner udløses på samme tid, vil top reel bison tilføje bisoner først, og derefter vil raising bison fare afsted og tilføje ekstra symboler til hjulet. Men top reel bison-symboler bliver dog altid i toppen af hjulet.
  • Hvis free spins, raising bison- og top reel bison-funktioner udløses på samme tid, vil top reel bison være den overlegne, efterfulgt af raising bison. Free Spins fortsætter efter disse to funktioner er gennemført.

Gratis spins-funktionen:

• Funktionen med gratis spins udløses, når tre eller flere Scatter-symboler med soldnedgangen vises hvorsomhelst på spillets reels.
  • Spillere tildeles otte gratis spins for tre Scatter-symboler, 16 gratis spins for fire Scatter-symboler, og 40 gratis spins for fem Scatter-symboler.
  • Under gratis spins-runden vil Wild-symbolet (ørnemønten) også fungere som et Sticky Wild-symbol.
  • Alle gevinster, der vindes under gratis spins-runden, ganges med den indsats, der udløste runden.
  • Funktionen genudløses under gratis spins-runden og tilføjer flere gratis spins baseret på, hvor mange Scatter-symboler med solnedgangen, der vises på spillets reels; eks. vil tre Scatter-symboler genudløse otte gratis spins, fire Scatter-symboler genudløser 16 gratis spins, og fem Scatter-symboler genudløser 40 gratis spins.
  • Scatter-symbolerne udløser ikke en direkte udbetaling.

Sticky wild regler:

• Hvis Wild-symbolet (ørnemønten) vises under gratis spins-funktionen, vil dette udløse respins, og et tilfældigt tal mellem 1 og 5 vil vises på Wild-symbolet (ørnemønten); derudover vil Wild-symbolet (ørnemønten) blive på positionen, indtil det respektive Wild-symbol (ørnemønt) igen når 0.
  • Wild-symbolet (ørnemønten) vil sidde fast, mens spillerens respins tælles ned til 0.
  • Antallet vises på ørnemønten og tæller ned for hvert re-spin.
  • Under re-spin vil yderligere wilds (ørnemønt) tilføje flere sticky wilds (ørnemønter) og re-spins. Jo flere respins, spilleren tildeles, jo flere respins føjes der til respins-tælleren nederst på skærmen.
  • Sticky Wild-symbolet (ørnemønten) forsvinder, når respins-runden er fuldendt, og derefter kan spilleren fortsætte med de resterende gratis spins.
  • Hvis begge Sticky Wild-symboler vises sammen med Rising Bison- og Top Reel Bison-funktionerne, vil respins tildelt for Sticky Wild-funktionen forsættes med de udvidede reels. F.eks., Hvis det første gratis spin får en Rising Bison på andet og tredje reel og får et Wild-symbol. Den ekstra højde i reel nummer to og tre opretholdes, indtil respins-funktionen afsluttes.
  • Når Respins-funktionen aktiveres, vil Raising Bison- og Top Reel Bison-funktionerne ikke aktiveres.

Rising Bison-funktionen:

• Rising Bison-funktionen kan udløses under ethvert spil.
  •  Bisonerne vil løbe vertikalt fra toppen til bunden af skærmen, og spillets reels vil på denne måde udvides op til fem reels
  • Gevinster udbetales iht. udbetalingstabellen.
  • Den udvidede reel indeholder alle symboler. Symbolerne bliver tilføjet tilfældigt på tilfældige pladser

Top Reel Bison-funktionen

• Top Reel Bison-funktionen  kan udløses under ethvert spil.
  • Bisons løber horisontalt fra højre til venstre på toppen af reels og efterlader Bisonsymboler.
  • Op til 5 Bison-symboler, 1 pr. reel, tilføjes tilfældigt.

Jackpot-regler:

• The Big One-jackpotten kan udløses når som helst, i normalt spil, under autospil eller efter free spin-spillet.

• Når en spiller rammer jackpot, så skifter spilskærmen til jackpot-skærmen, hvor et jackpot-hjul med forskellige jackpot-navne er tilgængeligt. Gevinstbeløb for det nuværende jackpot-spin er nævnt i jackpot-tabellen.

• Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem jackpots vises på hjulet.

• Når du klikker på "SPIN" begynder hjulet at rotere, og stopper derefter på en tilfældig jackpot. Du får derefter tildelt den pågældende jackpot.

• Big One-jackpots spilles på tværs af forskellige spil og alle spil har lige stor chance for at udløse jackpotten.

• En jackpot kan kun vundet udløses af en spiller, og dette gælder for alle jackpot-niveauer.

• I tilfælde af netværksfejl under jackpot-hjulfunktionen, bliver gevinsten automatisk tilføjet til din balance.

• Jackpotten udløses tilfældigt.

• Alle indsatser kan udløse jackpotten. Jo mere du satser, jo større chance har du for at få jackpot.

• Antallet af spins tildelt ved jackpot-skærmen er det samme som antallet af jackpots tildelt.

• Kun spil om rigtige penge bidrager til jackpotten.

• Bidrag til jackpot og udløsning af jackpot vil ikke være aktive for spil, der spilles i \"play for fun/demo\" tilstand.

• Jackpotbidrag/RTP er 1,88%.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Ansvarligt spil for at åbne Ansvarligt spil siden.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Stjerne-symbolet for at tilføje eller fjerne spil til dine favoritter.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet uden jackpot er 93.11%.
  • Jackpotbidrag/RTP er 1,88%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusspillet, vil du blive anmodet om at fuldføre det når du logger på igen. Når Gamble bonusspillet er fuldført, kan du fortsætte spillet, eller vælge et andet spil.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

4. Du er velkommen til at kontakte vores døgnåbne kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 12-09-2022