Diamond Mine Extra Gold All Action

INTRODUKTION

Diamond Mine Extra Gold ALL ACTION er en 6-hjulet spillemaskine med MEGAWAYS™. Ram GULD i dette diamantudgravende udstyrsstykke med op til 117.649 måder at vinde på, Strømmende symboler og en Ubegrænset gevinst-multiplikator, som øges efter hver gevinst. Hold øje med TNT-symbolet. Hver gang det forekommer på hjulene, eksploderer det og viser det samme tilfældige symbol og giver endnu flere måder at finde lykken på!

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIL" for at starte spillet.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på "SPIL" for at starte spillet.
  • Vælg din Guld-spins mulighed for at spille Guld-spins.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, der fremkommer på hjulene under Guld-spins, danner en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler (startende på hjulet længst til venstre) på en af dine MEGAWAYS™. Alle dine gevinster bliver fremhævet og fremkalder en eksplosion, så flere symboler strømmer ind.
  • Gevinster krediteres til din kontosaldo.

Strømmende symboler

• Alle vindende symboler fremkalder en kædereaktion.
  • De vindende symboler bliver fjernet fra hjulene og erstattet med nye symboler, som falder ned ovenfra hjulene.
  • Der er symbol-placeringer over hjul 2, 3, 4 og 5. De hjælper med at danne gevinster, og de er de eneste pladser, som kan afsløre Wild-symboler. Disse erstattes fra højre.
  • Strømmene fortsætter, indtil der ikke bliver dannet flere vindende symboler.

MEGAWAYS™

• Alle hjul kan afsløre op til 7 symboler.
  • Alle spins kan have op til 117.649 måder at vinde på.
  • En gevinst er matchende, sammenhængende symboler, uanset højde, fra venstre til højre, startende på det venstre hjul.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • MEGAWAYS™ med licens fra Big Time Gaming.

Joker

• Wild-symbolet kan kun forekomme på pladserne over hjul 2, 3, 4 og 5.
  • Wild-symbolet kan hjælpe med at skabe en gevinst ved at erstatte andre symboler undtagen scatter-symboler.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.

TNT-symbol

• TNT-symbolet kan forekomme på alle pladser.
  • Alle TNT-symboler på hjulene afslører det samme tilfældige symbol.
  • TNT-symbolet kan ikke afsløre scatter-symboler.

Guld-spins-valg

• Vælg din Guld-spins mulighed for at spille Guld-spins.

Guld-spins

• Under Guld-spins øges den ubegrænsede gevinstmultiplikator med 1 efter hver strøm.
  • Under Guld-spins kan pladserne over hjul 2, 3, 4 og 5 afsløre Guld-spins scatter-symboler og tildele ekstra Guld-spins.
  • 3 Guld-spins scatter-symboler = 5 ekstra Guld-spins.
  • 4 Guld-spins scatter-symboler = 10 ekstra Guld-spins.
  • Den samlede indsats, der udløste Guld-spins, anvendes under hele runden med Guld-spins.
  • Når Guld-spins afsluttes, vises den samlede gevinst for disse spins. Alle gevinster krediteres spillerens konto, og det almindelige spil genoptages herefter.

Gamble

• Før Guld-spins starter, kan spilleren vælge at gamble med det antal spins, de starter med.
  • Et vindende udfald er det relevante antal Guld-spins.
  • Et tabt gamble starter automatisk Guld-spins med det tilsvarende antal Guld-spins.
  • Et tryk på INDSAML tildeler de Guld-spins og starter bonusrunden med Guld-spins.

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000 x indsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent, baseret på en aktiv valutakurs. Andre operatørgrænser kan gælde).
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.
  • RTP is 97.03%

Seneste opdatering: 20-02-2020