King Kong

screenshot_kingkong

King Kong er en spillemaskine med fem hjul og femogtyve betalingslinjer, uden jackpot men med 'The King Kong Goes Ape funktion' og 'The King Kong Smash funktion' hvor du kan vinde ekstra gevinster.

Spiloplysninger

• Du kan satse på op til tyve linjer.

Sådan spiller du

• Valg af "LINJER": De 20 linjer er automatisk valgt som standard når du åbner spillet. Du kan øge eller reducere antallet af linjer ved at klikke på henholdsvis ↑ eller ↓ under "LINJER" på spilleskærmen. De valgte linjer lyser op, mens de ikke-valgte linjer forbliver mørke. Du kan også vælge/fravælge linjer ved at klikke på et linjenummer ud for en linje.
  • Valg af "INDSATS": Når du åbner spillet er der valgt en standardindsats på $.10 pr. linje for alle 25 linjer, hvilket giver en samlet indsats på $2,50. Du kan øge eller reducere indsatsen pr. linje ved at klikke på henholdsvis ↑ eller ↓-knapperne under "INDSATS". Hvis din spilsaldo ryger under 2.50, justeres indsatsen automatisk til den næste mulige indsats.
  • Maks. indsats Hvis du vil spille med 25 linjer og $32.00 i indsats pr. linje, skal du klikke på " BETMAX. INDSATS". Hvis du ikke har nok midler på din saldo får du ikke tilbudt denne mulighed.
  • Antallet af valgte linjer ganges med "Indsats pr. linje" og den samlede indsats vises i "SAMLET INDSATS" nederst på skærmbilledet.
  • '”GEVINSTOVERSIGT": For at se gevinstoversigten skal du klikke på "GEVINSTOVERSIGT" i skærmbilledet med spilleregler. For at beregne gevinstbeløbet, skal du gange den respektive gevinst med indsatsen pr. linje. Bemærk at du skal gange den respektive præmie med den samlede indsats for at beregne udbetalingen for de spredte symboler. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på "SPIL”.
  • SPIN: Klik på “SPIN” for at starte hjulene.
  • Spilleren kan dreje hjulene ved at klikke på mellemrumstasten.
  • Når hjulene stopper med at dreje, udbetales eventuelle gevinstkombinationer på valgte linjer eller eventuelle spredte gevinster, i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster vises ved at deres betalingslinjer lyser op og symbolerne bliver levende eller, i tilfælde af en spredt gevinst, ved at deres symboler bliver levende. Gratisspil gevinster vises over hjulene. Det samlede gevinstbeløb vises i bunden af hvert valgt linje.
  • BETALT: Alle linjegevinster/ spredte gevinster som betales for normale spin, King Kong Goes Ape bonusspillet og King Kong Smashbonusspillet vises også i ”BETALT” -feltet.
  • King Kong Goes Ape bonusspillet : King Kong Goes Ape bonusspillet åbner når King Kong vises hvor som helst på hjul 3. Alle positioner på hjul 3 bliver substituter og hjul 3 udvides med en King Kong animation, som spilles after gevinstkombinationer for standardspillet er udbetalt. Yderlige substituter tildeles på hjul 2 og 4, tilfældigt. Udbetalinger udregnes og udbetales. King Kong Goes Ape bonusspillet spilles på linjer og med samme indsats som udløste spillet. King Kong Goes Ape bonusspil gevinstlinje gevinster ganges med indsatsen per linje. King Kong Goes Ape bonusspillet gevinster lægges til betalingslinje og spredte gevinster.
  • King Kong Smash bonusspillet: King Kong Smash bonusspillet åbner når tre eller flere spredte logo-symboler vises på hinanden følgende hjul fra venstre til højre. Første spredte logo symbol skal altid være placeret på første hjul.
  • Spillere kan vælge SMASH LEFT/ SMASH RIGHT for at få King Kong til at smadre fly. Når King Kong ikke får smadret 3 fly, skal spilleren vælge 1 af 3 mystiske kreditgevinster eller gratisspil.
  • Knappen Fortsæt: Knappen Forsæt vises i gratisspillene. Denne knap gør det muligt for spilleren at springe over visningen af vindende betalingslinjer og de dertil hørende symboler, der bevæger sig, og gå videre til det næste gratisspil. Tastaturgenvejen for knappen Fortsæt er mellemrumstasten.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget din indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til det efterfølgende spin. Du skal blot klikke på "SPIN" for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge op og ned pilene ved siden af indikatorerne "INDSATS" eller "LINJER", som forklaret ovenfor.
  • Kreditter: Spilsaldoen, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under "KREDIT”.
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der vises under "KREDIT" og "SAMLET INDSATS”.
  • Hvis du vil gøre brug af valgmuligheden Auto-spin, skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst til venstre på spilskærmen. Når vinduet Auto-spin åbnes, skal du markere afkrydsningsfelterne ud for den eller de indstilling(er), du vil spille med. Vælg fra rullemenuen, hvor det er relevant. Klik på "START" for at aktivere de valgte indstillinger og starte spin. Klik på samme måde på "ANNULLER" for ikke at brugebonusspillet "AUTO-SPIN" og vende tilbage til spilskærmen.
  • Under "AUTO-SPIN" kan du afbryde spillet ved at klikke på knappen "STOP SPIN". Hvis der er et spin i gang, stoppes "AUTO-SPIN", når det igangværende spin er færdigt. Ellers stoppes "AUTO-SPIN" med det samme, og det normale spilvindue gendannes.
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at få vist logfilerne for dine fuldførte spil.
  • Klik på "VERSION" for at få vist spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på "RE-BUY" for at købe flere kreditter til spillet fra din konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er identiske både med rigtige penge og med fiktive penge.

Spilleregler

• Spil 1 til 25 linjer
  • Linjer kan ændres ved hjælp af knapperne ↑ og ↓
  • INDSATSBELØB kan ændres ved hjælp af knapperne ↑ and ↓
  • SPIN starter spillet med den aktuelle INDSATS og de aktuelle LINJER
  • BET MAX vælger 25 linjer og maks. indsats per linje.
  • Udbetalinger vises i GEVINSTOVERSIGT
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsbeløbet pr. linje
  • Det højeste gevinstbeløb på hver valgte betalingslinje udbetales
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til betalingslinjegevinsterne.
  • Alle gevinster forekommer på valgte betalingslinjer med undtagelse af spredte Logo-symboler.
  • Bonusgevinster lægges til spredte og betalingslinje gevinster
  • Gevinstkombinationer betaler fra venstre til højre, inklusiv spredte logo-symboler
  • King Kong vises kun på hjul 2, 3 og 4 og erstatter alle symboler, undtagen spredte symboler
  • Det udbetalte beløb når King Kong Goes Ape bonusspillet er slut viser spillemaskine grundspilgevinsten og King Kong Goes Ape gevinsten sanlet.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige fremhævede linjer lægges alle sammen til din saldo.

Spilfunktioner

KING KONG GOES APE bonusspil

• King Kong Goes Ape bonusspillet åbner når King Kong abe symbolet vises hvor som helst på hjul 3..
  • Alle positioner på hjul 3 bliver substituter og hjul 3 udvides med en King Kong animation, som spilles efter gevinstkombinationer for standardspillet er udbetalt.
  • Yderlige substituter tildeles på hjul 2 og 4, tilfældigt og gevinster udregnes og udbetales.
  • King Kong Goes Ape bonusspille gevinstlinje gevinster ganges med indsatsen per linje.
  • King Kong Goes Ape bonusspille spilles på linjer og med samme indsats som udløste spillet.

KING KONG SMASH bonusspil

kingkong_smash
  • King Kong Smash bonusspillet: King Kong Smash bonusspillet åbner når tre eller flere spredte logo-symboler vises på hinanden følgende hjul fra venstre til højre. Første spredte logo symbol skal altid være placeret på første hjul.
  • Spillere kan vælge SMASH LEFT/ SMASH RIGHT for at få King Kong til at smadre fly.
  • Bliv ved med at smadre fly indtil King Kong rammer ved siden af 3 gange.
  • Det sidste valg spilleren foretager sig vil altid ende med at han rammer ved siden af.
  • Når King Kong rammer ved siden af 3 gange, skal spilleren vælge 1 af 3 mystiske kreditgevinster eller gratisspil.
  • Vind op til 150 gratisspil hvor alle gevinster fordobles.
  • Hvis den mystiske kreditgevinst vælges, mistes alle gratisspil.
  • De mystiske kreditgevinster er baseret på tilfældige multiplikatore ganget med den totale indsats og er tilfældig.
  • King Kong Smash gratisspil gevinster lægges til betalingslinje gevinster og spredte gevinster
  • Når 3 eller flere spredte logo-symboler vises fra venstre til højre under gratisspil, tildeles det samme antal gratisspil og spillet gentages.
  • Gratisspil spilles på linjer og med samme indsats som udløste spillet
  • King Kong Goes Ape gratisspilet kan ikke udløses under gratisrunder

Gratisrunde funktion

• Antallet af smadret fly af King Kong i King Kong Smash gratisspillet giver samme antal gratisrunder.
  • Alle gevinster under gratisrunder betaler dobbelt.
  • De 5 gratisspin øges ikke hvis gratisspin udløses igen
  • Gratisrunder udløses op følgende måde.
Ramte fly Ingen gratisrunder
6 150
5 100
6 150
4 75
3 50
2 25
1 15

Gevinstoversigt

• Klik på GEVINSTOVERSIGT-knappen i hovedspillet for at gå til GEVINSTOVERSIGTEN.
kingkong_paytable

For at se den teoretiske tilbagebetalingsprocent klik her.

• I GEVINSTOVERSIGTEN, kan reglerne ses ved at klikke på REGLER-knappen.
kingkong_rules
  • Under REGLER, kan spilfunktionsreglerne ses ved at klikke "Næste".

kingkong_rules1

End of Slides Container.

Sådan sætter du penge ind på din konto

Hvis du vil sætte penge ind på din konto, skal du klikke på "Indskyd" i menuen "Cashier" og derefter vælge den ønskede indskudsmetode. Du kan også sætte penge ind på din konto ved at klikke på "RE-BUY" på spilskærmen og derefter klikke på "CASHIER". Ellers kan du klikke på "INDSKYD" i sektionen "Min konto" i det venstre panel i hovedlobbyen. Varigheden af pengeoverførsler og de dermed forbundne omkostninger varierer i overensstemmelse med den indskudsmulighed, du vælger.

Hvad gør jeg, hvis jeg når mine indsatsgrænser?

Hvis din spilsaldo ryger under det mindste indsatsbeløb, vises buy-in vinduet automatisk.

Hvis du vil sætte penge ind på din konto, skal du klikke på valgmuligheden "INDSKYD" i menuen "Cashier" i hovedlobbyen. Du kan også klikke på knappen "CASHIER" i vinduet "Buy-in" i et hvilket som helst spil.

Jeg kunne ikke færdiggøre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen "Spilhistorik", når du logger ind igen. Hvis du fortsat har problemer, kan du kontakte kundeservice 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst eller midt i bonusrunden (undtagen King Kong Goes Ape bonusspillet), starter softwaren automatisk bonusrunden, når du logger ind igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet derfra, hvor du blev afbrudt.

Hvis du bliver afbrudt midt i King Kong Goes Apebonusspillet (med eller uden substitute på hjul 2 & 4) afslutter softwaret automatisk spillet.

Vær opmærksom på: Spillere kan genstarte spillet, efter login, hvis de mistede forbindelsen inden King Kong åbnes.

Når bonusrunden er færdiggjort, kan du fortsætte med at spille det samme spil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Seneste opdatering: 06-07-2022