Lion Safari

Sådan satser du

Lion Safari tilbyder 4096 måder at vinde på.

Indsatsindstillingsmenu

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne indsatsindstillingsmenuen.

4.096 måder

Viser det aktuelle antal måder, der spilles på. Indsatser er fastsat til 4.096 måder.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta. Skift ved at vælge den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (-) for at sænke møntværdien, eller trykke på plusknappen (+) for at øge møntværdien.

Tryk OK for at bekræfte og lukke indsatsindstillingsmenuen.

Spin

Tryk på den cirkulære pil for at bekræfte indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spins med 4.096 måder og den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængeligt, tabsgrænsen og den (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, tryk på AUTOSPIN og vælg hvor mange spins, der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller det specificerede antal spins, indtil du trykker på STOP, indtil en bonus bliver udløst, indtil saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller indtil den aktiverede vind/tabsgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

Kongelinje-funktion

Kongelinje-funktionen er en separat funktions-gevinstlinje over hjulene.

Kongelinje-symboler er symboler på hovedhjulene med et filmhjul-undersymbol. Kongelinje-symboler overføres til kongelinjen i den rækkefølge, de forekommer fra venstre mod højre. Kun kongelinje-symboler overføres til kongelinjen.

Kongelinje gevinstsymboler skal forekomme fortløbende på kongelinjen, startende på symbolpositionen længst til venstre.

Vindende kombinationer af 3 eller flere symboler på kongelinjen udløser et respin af det første tilgængelige hjul på kongelinjen, startende hvor kampen stopper. Under dette respin kan der kun forekomme blanke eller matchende symboler. Hvis et matchende symbol forekommer, så udløses et respin på det næste hjul. Respins vil fortsætte, indtil kongelinjen er fyldt, eller indtil et blankt felt forekommer.

En linjegevinst på kongelinjen ganges med kongelinje-multiplikatoren.

Antallet af matchende kongelinje-symboler Kongelinje-multiplikator
3 20
4 25
5 30
6 50

Under gratis spin-bonussen begynder kongelinje-multiplikatoren på x30 og øges med x1, når et kongelinje-symbol forekommer på hjulene. Kongelinje-multiplikatoren øges ikke under respins.

Kongelinje-symboler ryddes før hvert spin.

Kun den højeste gevinst tildeles på kongelinjen.

Stampede-funktion

Under grundspillet kan skærmen ryste og afsløre en MultiWay-vinderkombination eller en kongelinje-vinderkombination.

MultiWay-funktion

Med MultiWay-funktionen er der 4.096 måder at vinde på i hvert spin. MultiWay-gevinster udbetaler for matchende symboler på enhver position på tilstødende kolonner, startende fra kolonnen længst til venstre. Mere end 1 matchende symbol i samme kolonne ganger gevinsten. Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen filmhjul-undersymboler og bonus-symboler. Kun den højest udbetalende MultiWay-gevinst for hvert symbol udbetales pr. spin.

Eksempel på en MultiWay-udbetaling:

Det følgende diagram viser et eksempel på et hjulresultat med es-symbolet. Fordi der er mindst 1 es- eller wild-symbol i hver af de første 4 kolonner, har spilleren vundet 4 es MultiWay-gevinsten, som udbetaler 5 mønter per måde.

Udbetalingseksempel: 1 x 2 x 3 x 1 esser = 6 vindende måder:

Kolonne 1 Kolonne 2 Kolonne 3 Kolonne 4 Kolonne 5 Kolonne 6
  Es Es Es
Es   Wild
  Wild Es

1 es 2 esser 3 esser 1 es

Sådan bestemmes udbetalingen for denne kombination:

1. Tæl antallet af es- og wild-symboler i hver kolonne.
  2. Beregn det samlede antal vindende måder (1 x 2 x 3 x 1 = 6).
  3. Gang antal måder med 4 es-symbolgevinsten (6 x 5 = 30). Gevinsten er 30 mønter.

Det reelt vundne pengebeløb er baseret på møntværdien.

Gratis Spin-bonus

Gratis Spin-bonussen udløses, når 3 eller flere bonus scatter-symboler forekommer hvor som helst på hjulene.

Antallet af bonus-symboler Gratis spins tildelt
3 7
4 10
5 15
6 20

Gratis Spin-bonussen genudløses, når 3 eller flere bonus scatter-symboler forekommer hvor som helst på hjulene.

Antallet af bonus-symboler Ekstra gratis spins tildelt
3 7
4 10
5 15
6 20

Bonussen kan genudløses flere gange, op til maksimalt 350 gratis spins pr. bonus.

De anvendte hjul i Gratis Spin-bonussen er anderledes end de hjul, der anvendes i grundspillet.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Indstillinger

Al lyd

• Slå spillyde on eller off.

Lydeffekter

• Slå lydeffekter on eller off.

Musik

• Slå musik on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

MultiWay-gevinster udbetaler for det samme symbol på enhver position på tilstødende kolonner.

Samme symbol i samme kolonne ganger gevinsten.

MultiWay-gevinster udbetaler fra venstre mod højre.

Kun den højest udbetalende MultiWay-gevinst for hvert symbol udbetales pr. spin.

Sammenfaldende MultiWay-gevinster fra forskellige symboler lægges sammen.

MultiWay-gevinster ganges med møntværdien.

Gevinster fra kongelinje-funktioner ganges med møntværdien.

Wild-symbolet forekommer på hjul 2, 3, 4, og 5 i grundspillet.

Wild-symbolet forekommer på hjul 2, 3, 4, 5 og 6 i gratis spin-bonussen.

Wild-symbolet er wild og erstatter alle symboler undtagen filmrulle-undersymboler og bonus scatter-symboler.

Bonusgevinster er uafhængige af MultiWay-gevinster og føjes til det samlede, udbetalte beløb.

Gevinster fra kongelinje-funktioner er uafhængige af MultiWay-gevinster og lægges til det samlede, udbetalte beløb.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner, uanset indsatsstørrelse, kan der være en gevinstbegrænsning på enhver enkelt transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonussen plus udfaldet, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonussen, så afsluttes bonussen omgående, uanset om der er resterende gratis spins.

Den teoretiske langsigtede forventede tilbagebetaling i dette spil er 96,04%.

Seneste opdatering: 13-12-2023