Multi Charm

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

Spillet indeholder 25 gevinstlinjer.

Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.

En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.

Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Den samlede indsats er baseret på det placerede start-indsats ganget med prisen på de spillede gevinstlinjer.

Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med antallet af spillede gevinstlinjer.

Regler for udbetaling

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Udbetalingstabellen viser udbetalingerne i din valuta.

Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin.

Wild-symboler

Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen Mønt- og Gratis Spin-symboler.

Wild-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, når de lander i en paylinekombination.

ProgressiveX

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

ProgressiveX registrerer opnået multiplikators fremskridt, som er gældende for gratis spin-gevinster.

ProgressiveX-multiplikatoren starter på x1 og kan stige til x10.

Den aktuelle multiplikator vises på den ProgressiveX Regnbuemåler.

Regnbuemåleren viser fremskridtet henimod den næste Gratis Spin-multiplikator.

Hver multiplikator er et stigende antal skridt væk.

I takt med at Regnbuemåleren fyldes, opdateres måleren for at vise fremskridtet til den næste multiplikator.

Den opnåede ProgressiveX er bundet til indsatsen.

Hvis et indsatsniveau ændres, gemmes Regnbuemåleren og den opnåede ProgressiveX for hvert indsatsniveau.

Når der vendes tilbage til indsatsniveauet, genindlæses den gemte Regnbuemåler og den opnåede ProgressiveX.

Møntsymboler

Mønt-symboler forekommer kun i basisspillet.

Mønt-symboler har ikke en udbetaling.

Hvert Mønt-symbol, der lander, fylder Regnbuemåleren og bliver herefter til et Gratis Spin-symbol.

Gratis spin

3, 4 eller 5 eller gratis spin hvor som helst på hjulene udløser denne funktion.

10 gratis spin tildeles.

1, 2, 3, 4 eller 5 gratis spin-symboler hvor som helst på hjulene under gratis spin, genudløser denne funktion.

Der tildeles henholdsvis 2, 5, 10, 20 eller 50 Gratis Spin.

Gratis spin kan genudløses ubegrænset.

Gratis spin bliver spillet automatisk.

Alle gratis spin-gevinster ganges med den opnåede ProgressiveX-multiplikator på det udløsende spin.

Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Et tryk på Spin-knappen under det aktuelle spin stopper hjulene hurtigere. Dette har ingen indflydelse på spinresultatet.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Indsats-indstillingsknap: Viser indsats-indstillingerne.

Menu-knap: Viser spilinformationer og udbetalingstabellen.

Lydløs-knap: Slukker for alle spillyde og musik.

Lyd-knap: Tænder for alle spillyde og musik.

Fuld skærm-knap: Aktiverer fuld skærm.

Afslut fuld skærm-knap: Deaktiverer fuld skærm.

Mønt-knap: På mobilen viser dette spilindstillingerne.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Samlet antal spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Spil ordliste

25 LINES - 25 LINJER

BIG WIN - STOR GEVINST

FREE SPINS - GRATIS SPIN

FREE SPINS MULTIPLIER - GRATIS SPIN MULTIPLIKATOR

HUGE WIN - ENORM GEVINST

LEVEL UP - NIVEAU OP

TOTAL WIN - SAMLET GEVINST

WILD - WILD

PROGRESSIVEX - PROGRESSIVX

WITH - MED

YOU WON - DU VANDT

Gratis Spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsatskonfigurationen indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldoen, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller afvises.

Vælg Spil Nu for at begynde at spille et Gratis Spil-tilbud.

Der kan kun spilles ét Gratis Spil-tilbud ad gangen.

Vælg Spil Senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når der vendes tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at afvise de Gratis Spil.

Et afvist tilbud kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, afvist eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at se indsatsens information og tilbuddets udløbsdato samt tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.

Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Overordnet TBP: 96,92 %.

Seneste opdatering: 05-07-2023