Bugs Money

Velkommen til Bugs Money, den nye videospilleautomat med Gløde Wilds hjulbonus og Free Spins, hvor du vælger volatiliteten!

OM SPILLET

Rejse til minidyrenes verden og megapræmier. Alle ved, at bier laver honning, men her tjener de også penge... og masser af dem! Denne videospilleautomat med 5x3 og 10 gevinstlinjer har Gløde Wilds, en hjulmodifikator, der tilføjer Wilds til hjulene for massive potentielle gevinster, og en Free Spin-funktion, hvor du vælger antallet af spins. Jo lavere antal Free Spins, jo højere volatilitet, og jo større vinderpotentiale! Pas på Bidronningen, der kan øge din gevinstmultiplikator til utrolige x500!

HOVEDSPILLET

Hovedspillet har et 5x3 hjuls panel med 10 gevinstlinjer, og alle gevinster udbetales fra venstre mod højre.

3 eller flere Scatter symboler udløser Free Spins bonus. Scattere vises på alle hjul.

Gløde Wilds Bonussen udløses tilfældigt og tilføjer Wild symboler til hjulene. Wilds kan lande på alle hjul, og erstatter for alle symboler bortset fra Scattere.

FREE SPIN BONUS

Rammes 3 eller flere Scatter symboler, udløses Free Spins Bonussen og tildeler en bonusgevinst på 8x basisindsatsen (3 Scattere), 40x basisindsats (4 Scattere), 200x basisindsats (5 Scattere).

På hvert Free Spin tildeles en gevinstmultiplikator (mellem x1 og x50, intervallet afhænger af den valgte mulighed nedenfor).

Der er 4 muligheder for Free Spins:

• 3 Free Spins (gevinstmultiplikator: x5, x10, x20, x50)
  • 7 Free Spins (gevinstmultiplikator: x3, x5, x10, x20)
  • 10 Free Spins (gevinstmultiplikator: x2, x3, x5, x10)
  • 15 Free Spins (gevinstmultiplikator: x1, x2, x3, x5)

Landing 3 scattere Free Spins genaktiveres bonussen og giver det oprindelige antal valgte Free Spins. Ingen bonusgevinst tildeles for 3 eller flere Scattere i Free Spins.

Free Spin genudløses kun maksimalt 3 gange.

I Free Spins forekommer Scattere kun på hjul 1, 3 og 5.

I Free Spins, hvis Bidronning-symbolet lander på hjul 3, øges gevinstmultiplikatoren med x10 (f.eks. øges x50-multiplikatoren til x500).

Bidronning-symboler er wild og udskifter for alle andre symboler undtaget Scattere. Bidronning-symbol vises kun under Free Spins og kun på hjul 3.

Alle gevinster i free spins er akkumulerede.

SÅDAN SPILLER MAN

• Mellemrumstast – Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen. For at udregne en enkelt linjegevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er på række på linjen.
  • Hvis kombinationen af symboler, der vises på hjulene, danner en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler, som angivet i gevinsttabellen, der starter fra venstre side af hjulene, så vinder du.
  • Alle dine vindende linjer vil blive fremhævet, og dine gevinster vil blive krediteret dit gevinstpanel.
  • Hvis to eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i den dynamiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 2 i træk, 3 i træk, 4 i træk, 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.
  • Ved starten af bonusrunden føjes alle gevinster opnået fra hjulene til bonussen ved starten.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og informationer vedrørende gevinstlinjerne.
  • Spilindstillinger – Skift spilhastighed, tænd og sluk lyd og andre indstillinger.
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på din spilhjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
  • Spilleregler – Åbner spillets regler.

SPILPANEL

• Aktive Linjer – Viser antallet af linjer.
  • Indsatsniveau – Viser det aktuelle væddemål og giver adgang til panelet for at ændre indsatsen.
  • Spin-knap – Placer indsatsen og spinner hjulene. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.
  • Autospil (hvis tilgængelig) – Tillader spilleren at få adgang til Autospil-panelet for at vælge antallet af autospil og begrænsninger.
  • Gevinster - Viser gevinsterne for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.
  • Saldo – Viser spillernes saldo.
  • (Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TASTATURGENVEJE

Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne på desktop.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.
  • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 95.5%.

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGERE INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for 0,08 time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 1, dateret 04/01/2023. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/contact

Seneste opdatering: 21-03-2023